Evde yaptığın teste çok da güvenme. Hayırlısı neyse o olsun canim :)Olmadım canım bidaha da pembe akıntı gelmedi. Sabah test yaptım negatif çıktı
Öyle canım hayırlısı. Çatlatma iğnesinin 13üncü günüydü bugün. Umutlanmıştım olmadı galiba.Evde yaptığın teste çok da güvenme. Hayırlısı neyse o olsun canim :)
Herkesde ayni olcak die bsy yok ki canimAdete son günler kala göğüste dolgunluk,hafif ağrı oluyorken bu sefer olmadı, yani normal midir, nedir
coğunlukla her ay olup bu ay olmayınca düşündümHerkesde ayni olcak die bsy yok ki canim
Valla onlar hiç belli olmuyor. Bir de biz kendimizi çok dinliyoruz bu ara. Örneğin ben iki oğlumda da hamile olduğumu öğrenmeden önce krem peynirin tadı bozuk gibi gelmişti. Şimdi evde krem peynir yok ama normal peynir ağzımda bir tat bırakıyor. İki farklı yerden kına iki tulum peyniri de bana kötü geliyor. Komşuma attırdım kadın çok güzel dedi peynire. Ben de şimdi acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorum.coğunlukla her ay olup bu ay olmayınca düşündüm
dediğin gibi kendmizi fazla dinliyoruz,senin bat az kalmıs sanıyorum ,öncesinde test yapacak mısın bekleyecek msinValla onlar hiç belli olmuyor. Bir de biz kendimizi çok dinliyoruz bu ara. Örneğin ben iki oğlumda da hamile olduğumu öğrenmeden önce krem peynirin tadı bozuk gibi gelmişti. Şimdi evde krem peynir yok ama normal peynir ağzımda bir tat bırakıyor. İki farklı yerden kına iki tulum peyniri de bana kötü geliyor. Komşuma attırdım kadın çok güzel dedi peynire. Ben de şimdi acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorum.
5. Gün kala taptim test. Negatif ti. Bat gününü bekleyeceğim. Gelmezse gidip kan vereceğim direk. 2 gün daha sabır :)dediğin gibi kendmizi fazla dinliyoruz,senin bat az kalmıs sanıyorum ,öncesinde test yapacak mısın bekleyecek msin
ben de beklemeyi düşünüyorum sabredebilirsem5. Gün kala taptim test. Negatif ti. Bat gününü bekleyeceğim. Gelmezse gidip kan vereceğim direk. 2 gün daha sabır :)
Umarim bayram uğurlu gelir. 30 bat 31 oğlun doğum günü. Bundan gül hediye olamaz sanırım. Allah tüm bekleyenlerin kucağını doldursun.ben de beklemeyi düşünüyorum sabredebilirsemtam da bayrama denk geliyor bat, umarım poztifi yakalarız
Bende aynı durumdayım canım iki günüm kaldı şuanda normalde son bir hafta inanılmaz ağrı oluyordu göğsümde şuanda hiç bişey yok kasık ağrım fazla bu kez de inşallah bu ay olur hepimizinAdete son günler kala göğüste dolgunluk,hafif ağrı oluyorken bu sefer olmadı, yani normal midir, nedir
Test yapmayi düşünüyor musun 2 gün var senin deBende aynı durumdayım canım iki günüm kaldı şuanda normalde son bir hafta inanılmaz ağrı oluyordu göğsümde şuanda hiç bişey yok kasık ağrım fazla bu kez de inşallah bu ay olur hepimizin
8 gün kala yaptırmıştım 0,16 çıktı şimdi dayanıp beklemek istiyorum içimde bi umut var inşallah olurTest yapmayi düşünüyor musun 2 gün var senin de
umarım öyle olur cnm,gebelik testleri adet olarak mı satılıyor yoksa kutunun içinden birden fazla mı cıkıyorUmarim bayram uğurlu gelir. 30 bat 31 oğlun doğum günü. Bundan gül hediye olamaz sanırım. Allah tüm bekleyenlerin kucağını doldursun.
hal böyle olunca pek umutlanamıyorum benm 4 günüm var umarım olur,gebelik testinde seninki çıkabilr belkiBende aynı durumdayım canım iki günüm kaldı şuanda normalde son bir hafta inanılmaz ağrı oluyordu göğsümde şuanda hiç bişey yok kasık ağrım fazla bu kez de inşallah bu ay olur hepimizin
Geç yumurtlama gibi bir sorunum var canım sanmıyorum çıkacağını negatif görmek beni daha çok üzüyor kırmızılar geldiğinde bile o kadar üzülmüyorum bekleyeceğim bakalım inşallah olur sen yaptırdın mı kan testihal böyle olunca pek umutlanamıyorum benm 4 günüm var umarım olur,gebelik testinde seninki çıkabilr belki
İnşallah pizitifleri görürsün :)8 gün kala yaptırmıştım 0,16 çıktı şimdi dayanıp beklemek istiyorum içimde bi umut var inşallah olur
Adet olarak satılıyor canım. En son aldığım kaset testi 5 TL ye aldım. Ama ocakta kimyasal gebeliğin batın 4. Günü 2 tl kik bir testle öğrenmiştim. Ki bat günü doktor bana kanda hamilelik görmediğini söylemişti.umarım öyle olur cnm,gebelik testleri adet olarak mı satılıyor yoksa kutunun içinden birden fazla mı cıkıyor
Adete son günler kala göğüste dolgunluk,hafif ağrı oluyorken bu sefer olmadı, yani normal midir, nedir
Bende aynı durumdayım canım iki günüm kaldı şuanda normalde son bir hafta inanılmaz ağrı oluyordu göğsümde şuanda hiç bişey yok kasık ağrım fazla bu kez de inşallah bu ay olur hepimizin
Ya ben de hu ay yumurtam in 1 hafta önce catladi gi dan şüpheleniyorum. Eğer öyleyse kolay kolay kanda da çıkmaz heraldeGeç yumurtlama gibi bir sorunum var canım sanmıyorum çıkacağını negatif görmek beni daha çok üzüyor kırmızılar geldiğinde bile o kadar üzülmüyorum bekleyeceğim bakalım inşallah olur sen yaptırdın mı kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?