• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde 30 Ağustos Bat'ım.İlk defa bu ay göğüs hassasiyeti 17 ağustostan beri devam ediyor..Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin.Hepimizin ettiği dualar kabul olsun canlar:KK68::KK200:
Amin cümlemizin :) Ben de 30 ağustosu bekliyorum heyecanla. Ama bugün yaptığım test biraz haya kırıklığı yaşatmadı değil.

Kızlar bugün çok yoruldum ben kaçar. Yarın görüşürüz :)

Off sabrım kalmadı.pazartesi test yapmak istiyorum.çatlatma iğnesinin 14üncü günü oluyor pazartesi.yapsam kesin sonuç çıkar mı acaba

Belime agrilar grmeye basladi kizlar uyuyamiyorum oturamiyorum yaa

Oho sen daha yeni bitmissin ve çalışmalara devam et

Birde batın geçince dene canım inşallah ozaman çıkar.İyi geceler:super:

İnşallah ya :/

Off sabrım kalmadı.pazartesi test yapmak istiyorum.çatlatma iğnesinin 14üncü günü oluyor pazartesi.yapsam kesin sonuç çıkar mı acaba
14. Gün belli oluyor diyorlar ama sen bilirsin :)
Belime agrilar grmeye basladi kizlar uyuyamiyorum oturamiyorum yaa

Bel ağrısı çok fena . Ben de iki gündür disardayim. Dolayısıyla çok yoruldum. Bugün sürekli başım döndü. Vertigo ya bağlamak istiyorum ama bilemedim.

Ya ne guzel cogunuza az kalmis benim 17 gun var :63: nasil gececek bu gunler bilmiyorum.

Günleri sayıca geçmiyor inan :(

Daha erken benim de öyle çıkmıştı.
Ya 8 gun kala beya 1.20 cikti bgunde begatif ya kimi baska konuda sen hamile dglsn dyp canimi sktlar deglsem bile ven burda moral almaha bakiom iyice bozuldum.allah bilir orasini

Ya 8 gun kala beya 1.20 cikti bgunde begatif ya kimi baska konuda sen hamile dglsn dyp canimi sktlar deglsem bile ven burda moral almaha bakiom iyice bozuldum.allah bilir orasini
Adet olmadan kimse bilemez hamile olup olmadığını ki o durumda bile belli olmuyor. Boşver takma kafana.

Sanırım adet olacağım.az önce vajinal jeli uygularken pembe akıntı geldi.adetlerim hep böyle pembe başlar :(

Canım neden moralini bozuyorsun ki adet olup hamile olan bile var bir sürü.Allah'tan başka kim bilir.

Back