• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hatta burda ilk beş dakika

çay bahçesinde yapmıştım dayanamayıp :KK48:

Eklentiler

• IMG_0864.JPG
    IMG_0864.JPG
    53,2 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar otururken falan kasiklarimda ağrı oluşuyor normal mi yani gecen haftada olmuştu ama yumurtalarının büyüklüğünden kaynaklanmış sonradan baskı azalmısti ama bugün tekrardan ağrıyı hissediyorum

Kızlar otururken falan kasiklarimda ağrı oluşuyor normal mi yani gecen haftada olmuştu ama yumurtalarının büyüklüğünden kaynaklanmış sonradan baskı azalmısti ama bugün tekrardan ağrıyı hissediyorum

inşallah senin ağrılar da gebeliktendir canım :KK36:

Kalmis olasılığı yuksek cnm çünkü 5-6 yumurtam oluşmuştu ama ilişki günleri verdi onlara uyuyorum iste reglime de 7 gün kaldı çok geç kalmamış miyim bu durumda bu ay da hüsran olabilir

Kalmis olasılığı yuksek cnm çünkü 5-6 yumurtam oluşmuştu ama ilişki günleri verdi onlara uyuyorum iste reglime de 7 gün kaldı çok geç kalmamış miyim bu durumda bu ay da hüsran olabilir
Hepsi çatlayacak diye bisi yok. Benim 3 taneden 1 ı catladi. Sanırım o da çok geç catladi. Ama biz programı aksatmadan. Onumuzdeki maclara Bakacağız artık.

Hepsi çatlayacak diye bisi yok. Benim 3 taneden 1 ı catladi. Sanırım o da çok geç catladi. Ama biz programı aksatmadan. Onumuzdeki maclara Bakacağız artık.
Canım bana doktor 1 tane yumurta söyledi başka yumurta söylemedi acaba neden bende 1 tane? Çoğaltmak için ne yapabilirim ki? Biri olmazsa diğeri çatlasın döllensin :) bide bakarmışım çoğul gebelik :)

Back