Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam bira kaldirmalik valla suanda tatlim
Kizlar kan testim negatif cikti 1.20 halen belirtilerim var bilmiyorum
melegin belki hemen gsdermio.kendisini canim relaxxxx üzülme tamammi yarin da yaparsin test olmazsan bekle bakalim nasip hersey üzülme sopalarimmmm

Seleeeen bak ben sama bunu diyorum bekle biraz daha hemen geldiler selene delirdi ya bende üzüldüm bak sakin ol ya sakin dovecem ben bu seleni

Beklemiycemde napcam tatlim bekliyorum elimden baska bisey gelmiyor
Belki hamissin neden hemen istemiyorum diyosun beklicez göreceğiz bulantilarin falanda var bunlar belirti yani belki kana hemen ulasmadi 3 4 gun gecsin bakalim inşallah hamilesindir cani gönülden diliyorum herkes hamis olsun insallaaah ve bende tabikiii bu arada yaki falan denesen canim yakiyla da hamile kaliniomus

Artik biraktim kendi haline ne zaman olursa o zaman olsun olmuyorsada olmasin bunaldim cunku insallah hamile kalmak isteyen herkese Allahim tez zamanda bebis verir

Vardir bencede hayir dimi tatlim offf
Evet tabiki canim allah bizi siniyor kulum nabacak isyan edecekmi die yangina körükle gelion sabret dua et allah bir kapiyi kapatır bi kapiyi acar vardir bundasa bi hayır olsun mutlu olacagimiz gunlerde vardir uzulcegmz gunlerde herhun mutlu olamiyoruz hergun üzgün olamiyoruz hayat devam ediyor can skmaua uzulmeue degmezzzzzzzzz ben ne agladim vajinimus vakasiyim benim o zaman 11 ayim.aglamak ile gecti balayimda ben agladim kahlahalarim yerine gozumsen yaşlar geldi ama sabrettim azda olsa suan biraz ilerledim allah büyük elbet bizde birgün mutlu olacagz

Artik biraktim kendi haline ne zaman olursa o zaman olsun olmuyorsada olmasin bunaldim cunku insallah hamile kalmak isteyen herkese Allahim tez zamanda bebis verir
Soz ver kafaya takkmicaksin kafaya takıncasa etkileniyoruz bizler

Kızlar merhaba benimde 30 Ağustos Bat'ım.İlk defa bu ay göğüs hassasiyeti 17 ağustostan beri devam ediyor..Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin.Hepimizin ettiği dualar kabul olsun canlar

Kızlar merhaba benimde 30 Ağustos Bat'ım.İlk defa bu ay göğüs hassasiyeti 17 ağustostan beri devam ediyor..Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin.Hepimizin ettiği dualar kabul olsun canlar
Aminnn inşallah canim.benmde 31 bat
Takmiycam bu geceden sonra kesinlikle takmiycam sende takma tatlim sonra etkileniyoruz
Tamam canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…