Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daphnesw bence almalisin bir test dun kizimi dr goturdum eczaneye ugradim 3 test alayim dedim sonrs yok 4 olsun sonra 5 dedim eczaci guldi ver oglum 6 test dedi

Bebegi olmayan bayanlar dogurusaniz hic korunmayin ikincisi olsun hemen o kadar pisman oldum.ki korunduguma kizim bebek bebek diye sayikliyor simdiden simdi korunmasaydim olmustu belkide

Aminnn insallah cnm bnm

Hadi hayırlı olsun bat ne zamandı?
dündu canım yaa....bu sabah poğaça yerken midem bulandı....anam eşim bir test yap dedi....Aaaaaa hamileymisim....2 aydır girmiyorum buraya..stres olmayacağım akışına bırakcam dedim...2.ayda hamile kaldımmm.....

Hayırlı olsun darisi isteyenlere olsun saflikla gelsin inşallah bebisin

Vlla öyle doğum olsa herkes üçer beşer doğurur sanırım. Benim ilki normal 2 ve 3 sezercik maalesef.

Aynenn aynennnnn benim eşim tw tamamen iptal ederim.diyor cunku bilyir karisini herşey isterim ben simdi bile böyleysem.oyle nasil olurum blmiyorum

Benim yemekle aram yok öyle çok fazla. O yüzden eşim rahat eder kesin

Yok artik bu kadr tesadüf olmaz bende acilin kapisinda çıkıyormusumda bende zor yetsmsm ama ben normali nasil yaparm bnm biraz zor ben sezeryan isdiom ama hayirlisi
Normal de sezeryan da yaptım. Bana sezeryan daha kolay geldi inan
Yumurtan geç olgunlaştıysa geç çatlar canım. Onla alakalı olabilir. Çok kafana takma.

Ben normal istiyorum tatlim
Catir catir dogurcam diyorum hatta esimede diyorum sende gircen doguma diye oda hemen videoya alirim diyor ahahah

Ben tekrar o acıya katlanamazdım ki zaten tıbben de sezeryan verecekler öncesinde olduğu için.

Kiz korkutma beni hamileysem stres yaparim bu şey gibi oldu ebru gündeş demişti çocuğumun psikolojisini bozmayin ahahah

Tabi ki kiz zaten ben vajinimusu tam atlatanadim herhlde doktor beni sanmiom normal yapsın

Daphnesw bence almalisin bir test dun kizimi dr goturdum eczaneye ugradim 3 test alayim dedim sonrs yok 4 olsun sonra 5 dedim eczaci guldi ver oglum 6 test dedi

Aldım, keşke almasaydım

Sabahtan beri dışarıdayım canım çıktı br ara eczanenin önünden geçerken bir test alayım dedim. Normal kaset testlerden aldım. Eve gelir gelmez de yaptım zaten. Malum sabahtan beri dışarıda olunca birikiyor Ama maalesef hayalet çizgi bile çıkmadı. Batı bekleyeceğiz çaresiz. Ama kasıklarıma çok fazla sancı girdi bugün.

Kiz korkutma beni hamileysem stres yaparim bu şey gibi oldu ebru gündeş demişti çocuğumun psikolojisini bozmayin ahahah

Valla tecrübeyle sabit benimki. Akşam saat 10 dan sabah 6 ya kadar inim inim inledim. Sonrasında bir de kabız oldum. 1 hafta oturamadım. Canını sevdiğimin sezeryanı, hastaneden çıktığımın 2. günü bnyo temizliyrdum
Tabi ki kiz zaten ben vajinimusu tam atlatanadim herhlde doktor beni sanmiom normal yapsın
Valla zaten seninki olmaz snaırım, normalde kasılan doğumda hiç açılmaz

Aynennnn ya allah hayirlisini gosdersin ne diyim canim ya sezeryani belden mi uyusdrdun kimisi sakat kaliniyor dio hele benim kaynanam ona cok karsi

Aynennnn ya allah hayirlisini gosdersin ne diyim canim ya sezeryani belden mi uyusdrdun kimisi sakat kaliniyor dio hele benim kaynanam ona cok karsi
Evet canım ikisi de belden iğneyle oldu. Hangi şehirsesin bilmiyorum ama kardeşim istanbul marmara üniversitesinde anestezist. Abla teknoloji çok gelişti ne acı ne risk var belden iğnede diyor. Kıl gibi bişi sokuyorlarmış omurgaya.

Sonda falan takılıyor dimi ay sanki hamileyn de arasdriom

Sonda falan takılıyor dimi ay sanki hamileyn de arasdriom

Hayır takılmıyor. Ne sezeryan sırasında ne de sonrasında. Normal doğumda da takılmıyor ancak doğumdan sonra ben neredeyse 20 saat tuvalete çıkmayınca hemşire kızmıştı. 2 saat içine tuvalete çıkmazsan doğumhaneye gönderip sonda aktıracağım dedi. Ama takılmadı tabiki

Ama sezeryanda dogum yapti arkadasm takdilar ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…