- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Oldunmu sen canim bat bgun muyduMaalesef umudum yeni aya kaldı
Günaydın bayanlar. Dün o kadar belim.ve karnım ağrıyordu ki kesin hasta olacağım diye düşünüyordum. Ama hala gelen giden yok. Batı bir gün geçti. Tahmin ettim gibi yumurtam geç catladiysa, pazar çatlamasında 14. Günü oluyor. Bugün ise 11. Gün. Kanda çıkar mı acaba?
İki gun erken adet oldum cnmOldunmu sen canim bat bgun muydu
Anladim.canimİki gun erken adet oldum cnm
Senide merak ediyorum durumun nedir suan geldimi.kirmizilar umarim.gelmemistir sabah benim hallerim biraz telasdlandirdi beni yani sabah demesem.iyi 1 de uyandim kalktım wc gittim.akinti.ile kan geldi kan da cizik.cizik gelmisdi 3 kere geldi oyle 4 de akinti geldi nedir blmiyorum kasiklarim.agriyor yatıyorum bgunnGünaydın bayanlar. Dün o kadar belim.ve karnım ağrıyordu ki kesin hasta olacağım diye düşünüyordum. Ama hala gelen giden yok. Batı bir gün geçti. Tahmin ettim gibi yumurtam geç catladiysa, pazar çatlamasında 14. Günü oluyor. Bugün ise 11. Gün. Kanda çıkar mı acaba?
Sağlık olsun balım hayat devam ediyor.. sabırlı olup hayırlısını dilemek lazımMaalesef umudum yeni aya kaldı
Benimde öyle son 2 aydır 2 gün erken geliyorBat son 4 gün heyecanliyim iki aydır iki uç gün erken geliyor bakalım bu ay gelecek mi ?
Canim en son pazartesi yaptım bat a 2 gün kala yani. Ama test problemli çıktı. Negatif de diyemiyorum pozitif deSen idrar testi yapmışmıydın
Oldun mu sen canımm dün dü bat seninCanim en son pazartesi yaptım bat a 2 gün kala yani. Ama test problemli çıktı. Negatif de diyemiyorum pozitif de
Regl tarihin ne zaman?Şimdide pembe akintim geldi acaba diyorum ya ya bikere saha gittifimse pembe gelrse yerlesme dcem ya kan gelrse adet oluyorum dicemmm
İnşallah bu ay hic gelmez cnm herkesçe göğüs hassasiyeti olunca bende dokundum gogusumde değil de ucunda sızlama var sanki umarım kendimi kandirmiyorumdurBenimde öyle son 2 aydır 2 gün erken geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?