Yarin memlekete yolculuk var canim anca bayramdan sonraya kalcak maalesef kahverengi leke geliyor benim pecete koymustum net gordum yani test yapinca aninda cikti cizgi cokta erken sende yap bakalim bi senin nasil cikcak insallah gonlunden gecen neyse o olsun canim benimCanim ya nasil lekelenme ayni durumdayim peceteye silince geliyo adetime 7 gun var hafif kirmizi yi da gordum pecetede sabahtan beri sildikce geliyo acaba adetim erkenmi basladi diyorum sen sevin canim gozun aydin bu tur kanama bebis yerlesirken oluyor yarin doktora git belki progestan baslar sana bilemeyiz ayyyy insallah banada nasip olmustur ne olur banada dua et canim sende sevin ama yarin beta hcg baktir kanda
Aaa hadi hayırlı olsun pozitif çıkmış lekelenme devam mı yerleşme kanamasıdırKizlar 6 gun var suan adetime bugun yazdim ya belim kasiklarim cok fena bide lekelenme var diye test yaptim pozitif ama leke devam ediyor sersem gibi oldum sevinemedim bile
Tesekkur ederimm evet kahverengi leke devam agrida var su bayrami atlatalim hersey netlesicek umarim insallah yerlesme kanamasidirAaa hadi hayırlı olsun pozitif çıkmış lekelenme devam mı yerleşme kanamasıdır
Testin pozitif çıkmadı mı KUZUm ?Tesekkur ederimm evet kahverengi leke devam agrida var su bayrami atlatalim hersey netlesicek umarim insallah yerlesme kanamasidir
Ya cikti cikti da 4 ay once 2.5 aylik dusuk yaptim ya simdi soklardayim yani inanamiyorumTestin pozitif çıkmadı mı KUZUm ?
Bakalim canim yarin geceye kadar sokulerek gelmezse yarin aksam yaparim testi kismet rabbim hayirlisiyla versin en uygun zamanda gonlumuzdekiniYarin memlekete yolculuk var canim anca bayramdan sonraya kalcak maalesef kahverengi leke geliyor benim pecete koymustum net gordum yani test yapinca aninda cikti cizgi cokta erken sende yap bakalim bi senin nasil cikcak insallah gonlunden gecen neyse o olsun canim benim
Oldun mu regl merakla bekliyorum senide bat 30 ü dimiDemek istediğim sürekli yoğun bir akinti nin olması normal mi?
Evet bugün bat günüm. Ama henüz gen giden yok. Ama bazen 29 bazen 30 gün de sürebilir dongum. O yüzden acele etmek istemiyorum.Oldun mu regl merakla bekliyorum senide bat 30 ü dimi
Erken gebelik testlerinden mı yaptinizKizlar 6 gun var suan adetime bugun yazdim ya belim kasiklarim cok fena bide lekelenme var diye test yaptim pozitif ama leke devam ediyor sersem gibi oldum sevinemedim bile
Benim de öyleKızlar adete yakin her seferinde cani tatli isteyrn varmi sahsen her adette canim tatli ister ve suanda ayni sekilde tatli isdiyorum ya kesin olacam yaaaaa
O kadr moralm bozuldu anlatamam galimde yok tekizlok zor yapiyorumBenim de öyle
Yok normal testlerden yaptim al bi markaErken gebelik testlerinden mı yaptiniz
Ok, canım hayırlı olsun bu aradaYok normal testlerden yaptim al bi marka
Tesekkur ederim canim cok sagolOk, canım hayırlı olsun bu arada
Kızlar adete yakin her seferinde cani tatli isteyrn varmi sahsen her adette canim tatli ister ve suanda ayni sekilde tatli isdiyorum ya kesin olacam yaaaaa
Evet bugün bat günüm. Ama henüz gen giden yok. Ama bazen 29 bazen 30 gün de sürebilir dongum. O yüzden acele etmek istemiyorum.
Kizlar 6 gun var suan adetime bugun yazdim ya belim kasiklarim cok fena bide lekelenme var diye test yaptim pozitif ama leke devam ediyor sersem gibi oldum sevinemedim bile
Cok tesekkur ederim canim benim darisi isteyen herkesin basinaHayırlı olsun canım gözün aydın
Daphnesw canım ne durumdasın var mı gelen giden?Benimde bugündü kahverengi leke gelmiş gerisi yok.Ne bel ne kasık ne göğüs ağrısı var.Sabırla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?