Kızlar merhaba benim bat 13 gün var (telimdeki takvime göre) orda yumurtlamadan 16.gunu diyor ama benim 13.gun yumurtam catladi şimdi yumurtlama olduk 14 gun sayıp da adet günüm o mu oluyor
Canim sanırım öyle bisi. Ben de net bilmiyorum yaniltmayayim.
Maalesef zor. Ben yumurtanın ne zaman catladi gibi da bilmiyorum. Ama bat yarın. Eğer tahminlerim.doğruysa pazar günü 14. Gün olacak.Saol cnm bende baktım 10 ve 16 gün içinde olur diyor ama beklemek zor iste
Hic mi anlamams cnm ya bebegi mide bulantlri ins bendr kalrm hamile bitsn once ya artk baskalrn cocgnu gormek cnmı actyrBenim annem 4. Çocuğunda yaşamıştı. Bir bayram arkadaş ziyaretinde arkadaşları çok kilo almışsın. Sen de hamile yüzü var deyince bayramdan sonra doktora gitti. Önce 5.5 aylık bi hafta sonra kontrolde 6 aylık dediler. 3 ay sonra kız kardeşim doğdu. Hiç niyeti yoktu ama nasip işte. :)
Allahım kısa zamanda sana da nasip etsin. Canım her hamilelik bir olmaz ki. Benim kızımda hiç bulamadı. Büyük oğlana mutfağa giremedim. Küçük olanda da bulamadı.Hic mi anlamams cnm ya bebegi mide bulantlri ins bendr kalrm hamile bitsn once ya artk baskalrn cocgnu gormek cnmı actyr
Benim hiç o kadar akinti olmadı ki. Bir rahatsızlık olmasinKizlar yardim nolur akintim kesildi normal de byle olmaz hergun şakır sakir gelir kesildi ya inanin gunde ya bir ya iki tas catlasin okdr geliyor neden az geliyor normalde hergun ic camasirimi bir kac defa değiştiren ben simdi hic degsdrmesem yeri kup kuruyummm
Nasil anlamadim canimBenim hiç o kadar akinti olmadı ki. Bir rahatsızlık olmasin
Amn cnm aynn farkli adet oldm artk dger aya ins szler klrsnz cnm yaAllahım kısa zamanda sana da nasip etsin. Canım her hamilelik bir olmaz ki. Benim kızımda hiç bulamadı. Büyük oğlana mutfağa giremedim. Küçük olanda da bulamadı.
Demek istediğim sürekli yoğun bir akinti nin olması normal mi?Nasil anlamadim canim
İnşallah en kısa sürede kucağımıza alalım.Amn cnm aynn farkli adet oldm artk dger aya ins szler klrsnz cnm ya
Çok erken gelmiş yaKizlar adetime 7 gun varken peceteye silince gelen ve arada klozete az akan bir kanamam basladi yerlesme degildir diye umutsuzum omru hayatimda ilk defa bole erken oldum bu ayda kismet degilmis arti darisi si lere insallah
Canim sen anlamadin brni normal bi akintim olurfu yani suan sulu geliyor arada sarinmsi 6 kere wc gdiosam 3 kere gelio anlamadim kiDemek istediğim sürekli yoğun bir akinti nin olması normal mi?
Valla anlamadım ben deCanim sen anlamadin brni normal bi akintim olurfu yani suan sulu geliyor arada sarinmsi 6 kere wc gdiosam 3 kere gelio anlamadim ki
Yarin son bir canim sende suan akinti nasil canim her wc ye gttnde geliyor mu birfe yerlesme kanamasi olmusmuudi sendeValla anlamadım ben de
Valla akinti falan yok şuan. Normalde adet öncesi pembe akıntı gelir. Ama o da yok. Olmadı yerlesme kanamasiYarin son bir canim sende suan akinti nasil canim her wc ye gttnde geliyor mu birfe yerlesme kanamasi olmusmuudi sende
Normal de her ay ben adet olacağım zamana kdr akintim.gelir ama ben ilk böyle karsilastim ya akintim bi gdiosam yok bi gdiosam su gbi bsy var ay son bat 1 bakalim.bgun neler olacak herşeyin hayirlisiiValla akinti falan yok şuan. Normalde adet öncesi pembe akıntı gelir. Ama o da yok. Olmadı yerlesme kanamasi
Canim ya nasil lekelenme ayni durumdayim peceteye silince geliyo adetime 7 gun var hafif kirmizi yi da gordum pecetede sabahtan beri sildikce geliyo acaba adetim erkenmi basladi diyorum sen sevin canim gozun aydin bu tur kanama bebis yerlesirken oluyor yarin doktora git belki progestan baslar sana bilemeyiz ayyyy insallah banada nasip olmustur ne olur banada dua et canim sende sevin ama yarin beta hcg baktir kandaKizlar 6 gun var suan adetime bugun yazdim ya belim kasiklarim cok fena bide lekelenme var diye test yaptim pozitif ama leke devam ediyor sersem gibi oldum sevinemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?