Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayrm gunu batti oldum yine keske hamileykn adrt gorenlerden olsm razym ta:)
Normalde hamileyken tam bi adet gorme olmuyor cok az geliyormus ve kirmizi geliyormuş bldgm kadariyla canim olsun hayirlisi herzaman allah ne zaman verirse

Normalde hamileyken tam bi adet gorme olmuyor cok az geliyormus ve kirmizi geliyormuş bldgm kadariyla canim olsun hayirlisi herzaman allah ne zaman verirse
Aynn cnm ustune gorme iki gun suruyms galiba sanrsm deglm ben suan yogn yok ama bakalm

İste onlar nasl anlyrlar merk edyrm gercektn ya
Canım bi mide bulantısı olur yani bizlerde bütün belirtiler psikolojik oluyor benim mesela daha bat a 9 gün var ama dün midem bulandı Ayaklarım buz kesiyor akşamları.. kasık bel ağrısı herşeye ağlıyorum. Yani hep psikolojik.saldım artık çayıra :) olursa olur olmazsa rabbim bilir ..

Kizlar benimde 6 gun kaldi bata kasiklarim belim kopuyor agridan hafifte kahve leke gelmis normalde hep duzenli olur adetim bilemedim kafam karisti

Kızlar merhaba benim bat 13 gün var (telimdeki takvime göre) orda yumurtlamadan 16.gunu diyor ama benim 13.gun yumurtam catladi şimdi yumurtlama olduk 14 gun sayıp da adet günüm o mu oluyor

Aynn cnm belko vardr 5 haftlk felansa mide bulantsi norml cnm benmde midem pzr gnu kotydu bulndi ama dglmsm

benimde bat 3 gün sonra, ama test yapamiyorum korkudan. Insallah hepimizin yüzü tez zamanda güler kizlar
Merhaba adaş :) adetin geçince test yap. Ben iki gün önce yaptım negatif çıktı. Bugün adet günüm henüz olmadım. Yarında olmazsam ertesi gün yapacağım. Umudum yok bakalım bekleyeceğiz. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba adaşimm, evet bende öyle yapmayi düsünüyorum ama beklemek cok zor geliyor.. ayy inşallah adet olmassin ve hamilesindir umudunu yitirme, herşeyin hayirlisi

İste onlar nasl anlyrlar merk edyrm gercektn ya

Benim annem 4. Çocuğunda yaşamıştı. Bir bayram arkadaş ziyaretinde arkadaşları çok kilo almışsın. Sen de hamile yüzü var deyince bayramdan sonra doktora gitti. Önce 5.5 aylık bi hafta sonra kontrolde 6 aylık dediler. 3 ay sonra kız kardeşim doğdu. Hiç niyeti yoktu ama nasip işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…