- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Hadi ya kac gun vardi canimB
Ben oldum erkndn kzlar
Bayrm gunu batti oldum yine keske hamileykn adrt gorenlerden olsm razym ta:)Hadi ya kac gun vardi canim
Normalde hamileyken tam bi adet gorme olmuyor cok az geliyormus ve kirmizi geliyormuş bldgm kadariyla canim olsun hayirlisi herzaman allah ne zaman verirseBayrm gunu batti oldum yine keske hamileykn adrt gorenlerden olsm razym ta:)
Aynn cnm ustune gorme iki gun suruyms galiba sanrsm deglm ben suan yogn yok ama bakalmNormalde hamileyken tam bi adet gorme olmuyor cok az geliyormus ve kirmizi geliyormuş bldgm kadariyla canim olsun hayirlisi herzaman allah ne zaman verirse
Bayrm gunu batti oldum yine keske hamileykn adrt gorenlerden olsm razym ta:)
İste onlar nasl anlyrlar merk edyrm gercektn yaCanım belki kesilir az gelir adetin.Adet olupta hamile olan ve hatta hamileliği boyunca ade olanlar var.
Canım bi mide bulantısı olur yani bizlerde bütün belirtiler psikolojik oluyor benim mesela daha bat a 9 gün var ama dün midem bulandı Ayaklarım buz kesiyor akşamları.. kasık bel ağrısı herşeye ağlıyorum. Yani hep psikolojik.saldım artık çayıra :) olursa olur olmazsa rabbim bilir ..İste onlar nasl anlyrlar merk edyrm gercektn ya
İste onlar nasl anlyrlar merk edyrm gercektn ya
Kizlar benimde 6 gun kaldi bata kasiklarim belim kopuyor agridan hafifte kahve leke gelmis normalde hep duzenli olur adetim bilemedim kafam karisti
Üzülme canım. Herşeyin hayırlısı. Allah herşeyi hayırlı zamanda verirsin inşallahBen oldum erkndn kzlar
Aynn cnm belko vardr 5 haftlk felansa mide bulantsi norml cnm benmde midem pzr gnu kotydu bulndi ama dglmsmCanım bi mide bulantısı olur yani bizlerde bütün belirtiler psikolojik oluyor benim mesela daha bat a 9 gün var ama dün midem bulandı Ayaklarım buz kesiyor akşamları.. kasık bel ağrısı herşeye ağlıyorum. Yani hep psikolojik.saldım artık çayıra :) olursa olur olmazsa rabbim bilir ..
Amin cnm sende durumlr neÜzülme canım. Herşeyin hayırlısı. Allah herşeyi hayırlı zamanda verirsin inşallah
Olmadi yapayim ya bakalim insallah Rabbim hepimizin gonlune gore versinYerleşme kanamasıdır belki canım.Allah kalbine göre versin.İçini ferah tut.Bir test yap istersen belki çıkar erkenden.
Olmadım henüz. Bugün adet günüm. Ama umudum yok canımAmin cnm sende durumlr ne
Merhaba adaş :) adetin geçince test yap. Ben iki gün önce yaptım negatif çıktı. Bugün adet günüm henüz olmadım. Yarında olmazsam ertesi gün yapacağım. Umudum yok bakalım bekleyeceğiz. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızbenimde bat 3 gün sonra, ama test yapamiyorum korkudan. Insallah hepimizin yüzü tez zamanda güler kizlar
Merhaba adaşimm, evet bende öyle yapmayi düsünüyorum ama beklemek cok zor geliyor.. ayy inşallah adet olmassin ve hamilesindirMerhaba adaş :) adetin geçince test yap. Ben iki gün önce yaptım negatif çıktı. Bugün adet günüm henüz olmadım. Yarında olmazsam ertesi gün yapacağım. Umudum yok bakalım bekleyeceğiz. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
İste onlar nasl anlyrlar merk edyrm gercektn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?