Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Birgebeningünlüğü sayfası ınstgramda onun ovulasyon testlerini al yap canm ebru hanım cok yardımcı oluyor. Tüp bebek deneyıp olmayanlar ble hamılelık yasıyor.
Ebru hanım zamanında çok güzel insan ayrımı yaparak yardımını yaptı canım onun hiç bir ürününü ne alırım ,ne de birine öneririm :) ama senin yardımın için çok teşekkür ederim mutlaka öyledir ben bu ay başka ovulasyonlardan aldım oda ovulasyon buda ovulasyon içinde hokus pokus çıkacağı yok onunkilerden herhalde😂

31 mart-1 nisanda ovulasyon testinde yumurtlama gördüm.4nisanda gittiğimde doktor yumurtladigimi söylemişti. 18mart son adet tarihim. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Sizce hala sans var mi?...

Benimde yaklaşık 1 haftadır belimde ağrı var ve akintimnormalin çok üstünde çok çok var.:KK48::KK48: 23 nisan bat sabah evde bulunan gebelik testini denedim sadece bu akıntı ve bel ağrısı için çok da merak ettim silik çizgi gördüm ama çok silik daha bata 7 gün var. Beklemedeyim🙏

Merhaba kızlarım...
Bu başlık altında toplanalım ve birbirimizin güzel haberlerini paylaşalım inşallah

Öncelikle ben selime 1 senedir evliyim ve 9 aydır deneme yapıyoruz. Malesef hep kırmızıyı gördüm. Bu ay çok detaylıca ovulasyon testine başladım. Ayrıca eşim ve ben ek vitaminler kullanmaya başladık. Dün ve bugün pik günümdü. Değerlendirdik. Yumurtalıklarimin şişliğini hissedebiliyorum.

Gelin bu süreci benim gibi bekleyenler belirtilerini takip edenler ovulasyon sürecinde ollanlarolarak birlikte bekleyelim. Hepimize moral olucak....

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🙏🙏

Sız hangi durumdasınız.?

Güzel haberlerimiz de var 🤰🙏💕

@merak ediyorum :anneadayı:
R runruntk :anneadayı:

Eklentiler

• 20230416_151200.jpg
    20230416_151200.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 93
Bende ovulasyon testi kullanyrm ayin 6 yumurtlama gunmdu 7 si catlama oldu iki gun sonra teste devam ettm hep pozitf cikyr adetme 4 gun var bilgisi olan yardmci olurmsnz

Canım son durumun nedir
Hala olmadim sali günü olmam gerekli merakla sali günun gelmesini bekliyorum. Belirti olarak normalde dalgali olur benim gögüs agrilarim yani bi gün sabah kalkarim hic olmaz bi gün cok olur. Ve reglime yakin başlardi 5 gün felan önce Ama bu ay 1 hafta kala başladi ve hic gecmedi. Bide normal zamanda tatli krizleri gecirmem gerekirkencanim aci istiyo sadece. Bilmiyorum sonu ne olucak bekliyorum simdilik insallah sende bende güzel haberlerle geliriz buraya

Senin son durum ne gittin mi kontrole bi daha
Yok canım gitmedim testte yapmadım daha inatla biraz daha beklemek istiyorum test için. Bel ağrım hiç kesilmeden devam alıntım da arttı ve birşey merak ediyorum kızlar yani göbeğinden rahime giden kahverengi çizgi oluştu diyet yaptığım için her ay fotoğraf çekiliyorum diğer ay yokmuş çok dikkatimi çekti acaba neyle alakalı bilgisi olan var mı?

Yok canım gitmedim testte yapmadım daha inatla biraz daha beklemek istiyorum test için. Bel ağrım hiç kesilmeden devam alıntım da arttı ve birşey merak ediyorum kızlar yani göbeğinden rahime giden kahverengi çizgi oluştu diyet yaptığım için her ay fotoğraf çekiliyorum diğer ay yokmuş çok dikkatimi çekti acaba neyle alakalı bilgisi olan var mı?
Ben bunu bi kac hamilelik belirtisinde daha okumustum insallah öylesindir

Merhaba kızlarım...
Bu başlık altında toplanalım ve birbirimizin güzel haberlerini paylaşalım inşallah

Öncelikle ben selime 1 senedir evliyim ve 9 aydır deneme yapıyoruz. Malesef hep kırmızıyı gördüm. Bu ay çok detaylıca ovulasyon testine başladım. Ayrıca eşim ve ben ek vitaminler kullanmaya başladık. Dün ve bugün pik günümdü. Değerlendirdik. Yumurtalıklarimin şişliğini hissedebiliyorum.

Gelin bu süreci benim gibi bekleyenler belirtilerini takip edenler ovulasyon sürecinde ollanlarolarak birlikte bekleyelim. Hepimize moral olucak....

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🙏🙏

Sız hangi durumdasınız.?

Güzel haberlerimiz de var 🤰🙏💕

@merak ediyorum :anneadayı:
R runruntk :anneadayı:
Bende bu ay ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerini değerlendirdik şimdi reglimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla 🤭 Uygulama reglime 15 gün gösteriyor ama yumurta çatlaması 14 Nisan da oldu 28 Nisan da erken gebelik testi yapmayı planlıyorum belli olur mu acaba ? Bir de dualarınıza talibim🌺

Merhaba benim cumartesi günü çatlama oldu. Sanırsam olacağı için de biraz hafif ağrım olmuştu. Bu ağrı hala az da olsa devam ediyor. Yumurta kalitesiyle veya başka bişeyle ya da kist oluşmasıyla alakası yoktur değil mi normaldir?

Merhaba benim cumartesi günü çatlama oldu. Sanırsam olacağı için de biraz hafif ağrım olmuştu. Bu ağrı hala az da olsa devam ediyor. Yumurta kalitesiyle veya başka bişeyle ya da kist oluşmasıyla alakası yoktur değil mi normaldir?
Çatlamadan sonra benim de bel ağrım hiç bitmedi canım hala devam ediyor hiç kesilmedi test de yapmıyorum 5 gün kaldı benimde

Kizlar acil bakarmisiniz biliyorum cok belli belirsiz ama ikinci cizgiyi görebiliyomusunuz sizde günüm gecmedi bu gün olmam lazimdi olmadim ama dayanamadim yaptim bende elimde fotograftakindrn daha net

Eklentiler

• 20230418_181652.jpg
    20230418_181652.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 87
Naptin canim test yaptin mi ben dayanamadim bu gün olmam gerekti olmayinca test yaptim ama silik bi sekilde cıkti. Insallah güzel haberleri veririz bi an once

X