- Konu Sahibi selimekrpz1504
Yok olmadım, bugün kontrole gideceğim galibaOldun mu canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olmadım, bugün kontrole gideceğim galibaOldun mu canim
Belirtilerini bizle de paylaşır mısınızYok olmadım, bugün kontrole gideceğim galiba
Bugün kontrole gideceğim, netleşirse yazarım tabi kiBelirtilerini bizle de paylaşır mısınız
Insallah rabbim gönlüne göre verirYok olmadım, bugün kontrole gideceğim galiba
Kontrole gittim, hcg değeri 600 küsür geldi fakat henüz keseyi göremedi kontrole çağırdı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahInsallah rabbim gönlüne göre verir
Başından beri oruç tuttuğumdan tam olarak mide durumumu hamileliğe bağlamıyorum onun dışında bir haftadan fazladır sağ kasık başta olmak üzere genel kasık ağrısı ve bağırsak problemi çekiyorum. Genel olarak anemik bir insan olduğumdan zaten çok uyurum ama son bir haftadır kafamı kaldırıp zor işe gidiyorum. Onun dışında oruç olmama ve neredeyse hiç su içmememe rağmen sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Ve gerçekten aşırı sinirli olduğum bir haftaydı gereksiz yere her şeye sinir olup modum bir anda değişti. Normal gebelik belirtilerinden farklı olarak bir tek ruhsuz gibi dudaklarım mosmor geziyorum bir haftadır, her gören hatta neyin var diye soruyor ve ciddi anlamda yorgun hissediyorum. Akıntıyı hiç hesaba bile katmıyorum günde kaç iç çamaşır değiştirdim Allah bilir. Şu anlık bana göre bir tek bunları hissediyorum ama sanki ben hamile kaldığımı da anlamıştım en başta. İlişki gününde uyumaya giderken bile bi garip olmuştum o yüzden SATa göre hesapladıkları tarihe inanmıyorum, kendi hesabıma göre bebeğim ne kadarlık takibini yapacağım Allah isteyen herkese versin inşallah her duamda olacaksınızBelirtilerini bizle de paylaşır mısınız
Tekrar test yaptınız mı?Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Çok teşekkür ederim cevapladığın için arkadaşım. ne zaman dır korunmasız ilişki içindesiniz? Özel olacak ama..cevaplamak istemezsen anlarım elbette. Kaç birliktelik sonrasında gebelik oluştuBaşından beri oruç tuttuğumdan tam olarak mide durumumu hamileliğe bağlamıyorum onun dışında bir haftadan fazladır sağ kasık başta olmak üzere genel kasık ağrısı ve bağırsak problemi çekiyorum. Genel olarak anemik bir insan olduğumdan zaten çok uyurum ama son bir haftadır kafamı kaldırıp zor işe gidiyorum. Onun dışında oruç olmama ve neredeyse hiç su içmememe rağmen sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Ve gerçekten aşırı sinirli olduğum bir haftaydı gereksiz yere her şeye sinir olup modum bir anda değişti. Normal gebelik belirtilerinden farklı olarak bir tek ruhsuz gibi dudaklarım mosmor geziyorum bir haftadır, her gören hatta neyin var diye soruyor ve ciddi anlamda yorgun hissediyorum. Akıntıyı hiç hesaba bile katmıyorum günde kaç iç çamaşır değiştirdim Allah bilir. Şu anlık bana göre bir tek bunları hissediyorum ama sanki ben hamile kaldığımı da anlamıştım en başta. İlişki gününde uyumaya giderken bile bi garip olmuştum o yüzden SATa göre hesapladıkları tarihe inanmıyorum, kendi hesabıma göre bebeğim ne kadarlık takibini yapacağım Allah isteyen herkese versin inşallah her duamda olacaksınız
6 aylik olacak evliyim hic korunmadik hamile kalamiyorum testler temiz cikti. Periyodum 32 gün 35 gün degisiyor. Doktor periyod 21 ile 45 gun arasinda degisiyorsa normal dedi.Kizlar ben 6 aydir evliyim. Hic korunmadik hep istiyoduk ama olmadi henüz. Benim kafama takilan bisey var bilginiz var mi acaba. Benim iki adetimin arasi 24 gün sürüyor yani temiz kalma sürem 17 gün böyle olupta hamile olan veya tanidigi olan var mi ? Doktor bazi kisilerde normal diyo ama ben yinede endiseleniyorum
Yumurtlama tarihiniz ne zamandı? Benim de regl tarihim cumartesi ama en son dün yaptim cizgi yoktu hiç. Yumurtlamam 31inde oldu.BAT yarın, testlerde silik de olsa çift çizgi gördüm ( ortalama on tane falan testten bahsediyorum) kasıklarım çok fena sanki yarın regl olacakmış gibi hissedip korkuyorum Bu sene ocakta evlendim, evlendikten sonra bir ay korunduk, şimdi de saçma sapan hissediyorum
Bir ay korunmadık. Yumurtlama zamanına mı denk geldi bilmiyorum, takibini yapmadım ama sayılı olarak ilişkiye girmedik. Zaten yeni evli olduğum için en fazla bir gün falan ara vermişizdirÇok teşekkür ederim cevapladığın için arkadaşım. ne zaman dır korunmasız ilişki içindesiniz? Özel olacak ama..cevaplamak istemezsen anlarım elbette. Kaç birliktelik sonrasında gebelik oluştu
Uygulama yumurtlama günüme 30 Mart diyordu ama ben 24ünde hamile kaldığıma neredeyse eminimYumurtlama tarihiniz ne zamandı? Benim de regl tarihim cumartesi ama en son dün yaptim cizgi yoktu hiç. Yumurtlamam 31inde oldu.
Sağ salim kucağınıza alirsiniz insallahUygulama yumurtlama günüme 30 Mart diyordu ama ben 24ünde hamile kaldığıma neredeyse eminim
Kizlar haklisin galiba demek ki benim normalim de bu hepinize cok tesekür ederim. Ben galiba bu ayda degilim 4 gün var adetime ve normal adet belirtilerinden baska hic bi belirtim yok ben bu ay da pes ettim rabbim sizin elinizi boş cikarmasin6 aylik olacak evliyim hic korunmadik hamile kalamiyorum testler temiz cikti. Periyodum 32 gün 35 gün degisiyor. Doktor periyod 21 ile 45 gun arasinda degisiyorsa normal dedi.
Cok sevindim galiba kese 1 aya yakindan önce görünmüyo diye biliyorum Allah kucagina almayida nasip etsin darisi da biz bekleyenlerin basina ama sanirim ben bu ayda yokum hic bi belirtim yok 4 günüm var ve sadece her ay olan agrilarimKontrole gittim, hcg değeri 600 küsür geldi fakat henüz keseyi göremedi kontrole çağırdı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
ben cidden stres yapıldığında olmadığını düşünüyorum, hayırlı vakitte hayırlısı ile olur inşallah hemen negatif düşünmeyinCok sevindim galiba kese 1 aya yakindan önce görünmüyo diye biliyorum Allah kucagina almayida nasip etsin darisi da biz bekleyenlerin basina ama sanirim ben bu ayda yokum hic bi belirtim yok 4 günüm var ve sadece her ay olan agrilarim
Ama durum şu ki beklerken insan stres yapmadan duramiyor ben bu ay rahattim daha. Gecen aylarda adet günümü zor getiriyodum. Ramazan telasi felan derken bu ay daha az stresliyim. Nasip rabbim en güzel zamanda versin diyo dilim ama kalbim hemen olsun istiyo. Cok zor bi durumben cidden stres yapıldığında olmadığını düşünüyorum, hayırlı vakitte hayırlısı ile olur inşallah hemen negatif düşünmeyin
Birgebeningünlüğü sayfası ınstgramda onun ovulasyon testlerini al yap canm ebru hanım cok yardımcı oluyor. Tüp bebek deneyıp olmayanlar ble hamılelık yasıyor.Kızlar tekrar sormak istiyorum belki bilen başka biri çıkar .. yada yaşayan. Duyan.. pko var bende kızlar adete 1 gün kaldı 3-4 gün adete kala ilişki oldu tutma ihtimali varmıdır? Böyle birşeyi duyan yada yaşayan oldu mu hele bilaki pkolu kızlar yazsın 4 cu yıla gircez artık gına geldi