Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Ayy cok tesekür ederim umut oldun bana insallah en kisa zamanda güzel haberledin gelir eger olursa burayada söyle merak ederim 🥰
Ben ovalasyon testini denedim ama olmadi bilmiyorum neden olmadigini. Ama aşiri stres yaptigi icin biraktim. Sürekli beklemek insani cok yiratiyo. Gün aşiri degerlendiriyoruz illaki yumurtlama dönemime gelir diyerek bekliyorum. Diger türlü kafayi yicek gibi oluyorum neden olmadi diye. Tabi hersey Allahin elinde insqllah hayirlisiyla verir bekleyen herkese 🥰🥰

Ayy cok tesekür ederim umut oldun bana insallah en kisa zamanda güzel haberledin gelir eger olursa burayada söyle merak ederim 🥰
Inşallah 🙏 bu ay takmamak için elimden geleni yapıyorum asla regl geçmeden test yapmıcam diyorum çok da ümitliyim aslında 23 nisan bat hem.bayram hem çocuk bayramı güzel.seyller güzell zamanları bekliyordur umarım 😘🙏 sizde billgilendirin buranın illi gebelerini yazalım insallah umut hep var 🙏💕

Birde şöyle bir bilgi payllaşmak istiyorum sizinle doktorum ile görüştüğümde bana coeasprin günde bir tane iç demişti. Neden dedim yumurtalara tutunmayı kolaylaştıracak demişti sizinde aklınızda bulunsun🙏🙏🙏

Kızlar merhaba ne güzel ettiniz bu formu açtınız belki bana da yardımcı olursunuz pcos hastasıyım lh testlerini paylaşıyorum yandaki pembe artılar ilişkinin olduğu günler sizce pik var mı ne durumdayız ve olduysa bebiş olur mu olursa ne zaman bakabilirim kanda 🙏😂😇 teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• png_20230410_220329_0000.png
    png_20230410_220329_0000.png
    558,4 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar merhaba ne güzel ettiniz bu formu açtınız belki bana da yardımcı olursunuz pcos hastasıyım lh testlerini paylaşıyorum yandaki pembe artılar ilişkinin olduğu günler sizce pik var mı ne durumdayız ve olduysa bebiş olur mu olursa ne zaman bakabilirim kanda 🙏😂😇 teşekkür ederim şimdiden
Pik 8.04 görünüyor değerlendirilmiş nasipse bu sizdende duyarız insallah🙏

22 Nisan da test yapın bence ondan önce yapmayın

Benim de 1 hafta var yumurtlama döneminde çok fazla kasık ağrısı batması yaşadım sonra bacak ağrısı şimdi de göğüslerim çok hassas akıntım var ama kasık ağrım nadiren oluyor sırt ağrım var bakalım bu ay olacak mı. Bu arada herkeste bu kasık ağrısı oluyor mu ya bilen var mı

bende ayni sey icin endiseleniyorum ama. Sanirim 1 yila kadar beklenmeliymis ondan sonra doktor müdahalesi gerekliymis. Bi cok doktor bunu söylüyo ama benimle evlenenlerin hepsi hamile bende kendimi kötü hissediyorum. Insan endiseleniyo ya olmazsa diye
Canım benim..seni çok iyi anlıyorum ya. Ben galiba 7-8 ay dolduktan sonra doktora muayene olmak için gideceğim..evlilikten sonra ilk doktor muayenem olacak. Beklemeyi istemiyorum, dediğin gibi çevremde o kadar bebeği olan insan var ki. Arkadaşlarımdan hamile olanlar var. Ve ben hani insanların ne zaman evlenip ne zaman hamile kaldıklarını falan hesaplayıp bakıyorum falan değişik bir kafaya girdim. Buraya girip yazılanlaro okumak bile aklımda yoksa da bu durumu var edilir bir hale sokuyor

Benim de 1 hafta var yumurtlama döneminde çok fazla kasık ağrısı batması yaşadım sonra bacak ağrısı şimdi de göğüslerim çok hassas akıntım var ama kasık ağrım nadiren oluyor sırt ağrım var bakalım bu ay olacak mı. Bu arada herkeste bu kasık ağrısı oluyor mu ya bilen var mı
Şuan benim öyle bata 10 gün var bel agrisi ve inanılmaz aniden geen kasik krampları bence herkeste farklılık gösterir bu durum

Merhaba kızlarım...
Bu başlık altında toplanalım ve birbirimizin güzel haberlerini paylaşalım inşallah

Öncelikle ben selime 1 senedir evliyim ve 9 aydır deneme yapıyoruz. Malesef hep kırmızıyı gördüm. Bu ay çok detaylıca ovulasyon testine başladım. Ayrıca eşim ve ben ek vitaminler kullanmaya başladık. Dün ve bugün pik günümdü. Değerlendirdik. Yumurtalıklarimin şişliğini hissedebiliyorum.

Gelin bu süreci benim gibi bekleyenler belirtilerini takip edenler ovulasyon sürecinde ollanlarolarak birlikte bekleyelim. Hepimize moral olucak....

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🙏🙏

Sız hangi durumdasınız.?
Tam olarak seninle aynı durumdayım:) pazartesi pik gördüm pazar pazartesi salı günlerini değerlendirdik. Bat ayın 25’i ama ben bu ay pek umutlu değilim oruç mu çarptı ne oldu bilmiyorum ama pek verimli bir ay geçiremedik.

Merhabalar inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize ben de 2 yıldır evliyim ve 19 ayfır bebek istiyoruz 4 kez çatlatma iğnesi 1 kez aşılama yaptırdık rahim filmi temiz her şey normal eşimin spermi normal ama nasip olmadı 1 tane kimyasal gebelik geçirdim

Bu ay da farklı bi durum var adete 2 gün vardı test yaptım yani bu sabah çift çizgiyi gördüm ama adet sancım oluyor ve adet günüm geçmeden de kan vermek istemiyorum daha önce çok bu hatayı yapıp reg günü gelmeden kan verdim ve hep hüsrana uğradım o yüzden perşembeyi bekliyorum
Adet sancısı belirtisi vs olması çok normal arkadaşım regl olacağını sanığ ağrı kesici içmiş bence hamilesiniz 😊

Şuan benim öyle bata 10 gün var bel agrisi ve inanılmaz aniden geen kasik krampları bence herkeste farklılık gösterir bu durum
Sanırım öyle oluyor ya diğer hamileliğimde kasık ağrım çok olmuştu sırt ağrısıyla beraber. Sonu düşük oldu gerçi ama hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler alalım

Adet sancısı belirtisi vs olması çok normal arkadaşım regl olacağını sanığ ağrı kesici içmiş bence hamilesiniz 😊
Sonuç için yarından sonrayı bekleyeceğim bakalım bugün adet günümdü gelen giden yok çok şükür bugünki testim de böyleydi

Eklentiler

• 9A92B85A-63EB-456B-9A16-F254BE2F5C35.jpeg
    9A92B85A-63EB-456B-9A16-F254BE2F5C35.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 121
X