Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Canım benim..seni çok iyi anlıyorum ya. Ben galiba 7-8 ay dolduktan sonra doktora muayene olmak için gideceğim..evlilikten sonra ilk doktor muayenem olacak. Beklemeyi istemiyorum, dediğin gibi çevremde o kadar bebeği olan insan var ki. Arkadaşlarımdan hamile olanlar var. Ve ben hani insanların ne zaman evlenip ne zaman hamile kaldıklarını falan hesaplayıp bakıyorum falan değişik bir kafaya girdim. Buraya girip yazılanlaro okumak bile aklımda yoksa da bu durumu var edilir bir hale sokuyor
Ben gecen ay gittim sadece d vitaminin eksik dedi ilac kullaniyorum simdi ama benim icime sinmedi yani yumurta rezervime felan bakmadi biraz o yüzden icime sinmedi bilmiyorum ki cok kafam karisik

Inşallah 🙏 bu ay takmamak için elimden geleni yapıyorum asla regl geçmeden test yapmıcam diyorum çok da ümitliyim aslında 23 nisan bat hem.bayram hem çocuk bayramı güzel.seyller güzell zamanları bekliyordur umarım 😘🙏 sizde billgilendirin buranın illi gebelerini yazalım insallah umut hep var 🙏💕
Yaaa benimkide 18 nisan bende cok beklentiye girmemeye calisiyorum ama insan yinede hep aklinda oluyo iste hayirli haberlerimizi bi an önce veririz insallah 🥰

Kızlar tekrar sormak istiyorum belki bilen başka biri çıkar .. yada yaşayan. Duyan.. pko var bende kızlar adete 1 gün kaldı 3-4 gün adete kala ilişki oldu tutma ihtimali varmıdır? Böyle birşeyi duyan yada yaşayan oldu mu hele bilaki pkolu kızlar yazsın 4 cu yıla gircez artık gına geldi🤦🏻‍♀️

Kızlar bata 10 gün var... Ama inanılmaz bir bel ağrım var yani şöyle tarif ediyim oturamıyorum o derece yatmak zorunda gibi bunu yaşayan var mı. Gebelik bekledigim için hiç ağır falan kaldırmıyorum da

BAT yarın, testlerde silik de olsa çift çizgi gördüm ( ortalama on tane falan testten bahsediyorum😅) kasıklarım çok fena sanki yarın regl olacakmış gibi hissedip korkuyorum 😪 Bu sene ocakta evlendim, evlendikten sonra bir ay korunduk, şimdi de saçma sapan hissediyorum😪

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 126
Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Bende 5 senelik evliyim 2 düşük kurtaj 4 çatlatma ve 1 aşılama denedim artık bütün ümidim geçmişti tükenmişti tüp bebege başlıyacaktik doktor felan ayarladık herşey hazır son kan tahlilleri yaptı bak baktı ki kan sonucunda hamileyim ☺️ 2020 ayında öğrendim şuan Mayıs'ta 2 yaşına girecek sakın ümidinizi tuketmeyin her zaman moralinizi yüksek tutun şuan mesela 2.yi istiyorum bebeğim 9 aylikken başladım bebek yapmaya ama şuan olmuyo mesela rabbim tüm herkesin kucağını canı gönülden anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin 🤲🤲😇
Aminn . 6 aydir evliyim çocuk istiyoruz 6 aydir olmuyor. Cok kafaya takiyorum testler temiz cikti hep

Ben gecen ay gittim sadece d vitaminin eksik dedi ilac kullaniyorum simdi ama benim icime sinmedi yani yumurta rezervime felan bakmadi biraz o yüzden icime sinmedi bilmiyorum ki cok kafam karisik
Biz senle birebir aynıyız 😅 yani..6 ay sürelerimiz falan da aynı hiç korunmama mevzuları da aynı 🥹 bakalım..insanların 9. Aydan sonra 1 seneyi aştıktan sonra oluyor genelde. Bak regli olmasak dicem hani işimiz zor diye ama regli olabiliyoruz çok şükür. O yüzden ben en kısa vakitte hamile olacağımızı umuyorum

Biz senle birebir aynıyız 😅 yani..6 ay sürelerimiz falan da aynı hiç korunmama mevzuları da aynı 🥹 bakalım..insanların 9. Aydan sonra 1 seneyi aştıktan sonra oluyor genelde. Bak regli olmasak dicem hani işimiz zor diye ama regli olabiliyoruz çok şükür. O yüzden ben en kısa vakitte hamile olacağımızı umuyorum
Inşallah öyle olur yaz buraya olursa mutlakaa

X