- Konu Sahibi selimekrpz1504
Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gecen ay gittim sadece d vitaminin eksik dedi ilac kullaniyorum simdi ama benim icime sinmedi yani yumurta rezervime felan bakmadi biraz o yüzden icime sinmedi bilmiyorum ki cok kafam karisikCanım benim..seni çok iyi anlıyorum ya. Ben galiba 7-8 ay dolduktan sonra doktora muayene olmak için gideceğim..evlilikten sonra ilk doktor muayenem olacak. Beklemeyi istemiyorum, dediğin gibi çevremde o kadar bebeği olan insan var ki. Arkadaşlarımdan hamile olanlar var. Ve ben hani insanların ne zaman evlenip ne zaman hamile kaldıklarını falan hesaplayıp bakıyorum falan değişik bir kafaya girdim. Buraya girip yazılanlaro okumak bile aklımda yoksa da bu durumu var edilir bir hale sokuyor
Yaaa benimkide 18 nisan bende cok beklentiye girmemeye calisiyorum ama insan yinede hep aklinda oluyo iste hayirli haberlerimizi bi an önce veririz insallahInşallah bu ay takmamak için elimden geleni yapıyorum asla regl geçmeden test yapmıcam diyorum çok da ümitliyim aslında 23 nisan bat hem.bayram hem çocuk bayramı güzel.seyller güzell zamanları bekliyordur umarım sizde billgilendirin buranın illi gebelerini yazalım insallah umut hep var
Inşallah canımYaaa benimkide 18 nisan bende cok beklentiye girmemeye calisiyorum ama insan yinede hep aklinda oluyo iste hayirli haberlerimizi bi an önce veririz insallah
Sanırım değil canimMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Testini atabilirmisin canimBAT yarın, testlerde silik de olsa çift çizgi gördüm ( ortalama on tane falan testten bahsediyorum) kasıklarım çok fena sanki yarın regl olacakmış gibi hissedip korkuyorum Bu sene ocakta evlendim, evlendikten sonra bir ay korunduk, şimdi de saçma sapan hissediyorum
Testini atabilirmisin canim
Her güne bir tane test olacak şekilde bir haftalık kaset testlerim böyle. Gün gün arttı. Erken gebelik testini 4 gün önce yaptım. Kaset testlerde neredeyse görünmez gibiyken erken gebelik testinden sonra kendimi ikna etmeye başladım hamile olduğumaTestini atabilirmisin canim
Canım hamilesin çok net tebrik ederimHer güne bir tane test olacak şekilde bir haftalık kaset testlerim böyle. Gün gün arttı. Erken gebelik testini 4 gün önce yaptım. Kaset testlerde neredeyse görünmez gibiyken erken gebelik testinden sonra kendimi ikna etmeye başladım hamile olduğuma
Teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsinCanım hamilesin çok net tebrik ederim
Aminn . 6 aydir evliyim çocuk istiyoruz 6 aydir olmuyor. Cok kafaya takiyorum testler temiz cikti hepBende 5 senelik evliyim 2 düşük kurtaj 4 çatlatma ve 1 aşılama denedim artık bütün ümidim geçmişti tükenmişti tüp bebege başlıyacaktik doktor felan ayarladık herşey hazır son kan tahlilleri yaptı bak baktı ki kan sonucunda hamileyim 2020 ayında öğrendim şuan Mayıs'ta 2 yaşına girecek sakın ümidinizi tuketmeyin her zaman moralinizi yüksek tutun şuan mesela 2.yi istiyorum bebeğim 9 aylikken başladım bebek yapmaya ama şuan olmuyo mesela rabbim tüm herkesin kucağını canı gönülden anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin
Biz senle birebir aynıyız yani..6 ay sürelerimiz falan da aynı hiç korunmama mevzuları da aynı bakalım..insanların 9. Aydan sonra 1 seneyi aştıktan sonra oluyor genelde. Bak regli olmasak dicem hani işimiz zor diye ama regli olabiliyoruz çok şükür. O yüzden ben en kısa vakitte hamile olacağımızı umuyorumBen gecen ay gittim sadece d vitaminin eksik dedi ilac kullaniyorum simdi ama benim icime sinmedi yani yumurta rezervime felan bakmadi biraz o yüzden icime sinmedi bilmiyorum ki cok kafam karisik
Inşallah öyle olur yaz buraya olursa mutlakaaBiz senle birebir aynıyız yani..6 ay sürelerimiz falan da aynı hiç korunmama mevzuları da aynı bakalım..insanların 9. Aydan sonra 1 seneyi aştıktan sonra oluyor genelde. Bak regli olmasak dicem hani işimiz zor diye ama regli olabiliyoruz çok şükür. O yüzden ben en kısa vakitte hamile olacağımızı umuyorum
Oldun mu canimBAT yarın, testlerde silik de olsa çift çizgi gördüm ( ortalama on tane falan testten bahsediyorum) kasıklarım çok fena sanki yarın regl olacakmış gibi hissedip korkuyorum Bu sene ocakta evlendim, evlendikten sonra bir ay korunduk, şimdi de saçma sapan hissediyorum