Bata göre 8 haftalık Ultrasonda 7.5 haftalık cm ? :(

Orası ölçüm yapılan makina ile ilgili bir değer. Saf altta Crl diye bir yer yazması lazım orası da mm cinsinden olacak. Başka ultrason resmi varsa orda yazıyordur bazen her resimde olmuyor. Ama CRL bebeğin ölçüsü.

Bu arada haftasına çok takılmayin benim bebeğim ilk 10 hafta boyunca hep 1 hafta gerideydi şimdiyse tam tersi önde çıkıyor haftasına göre. Doktorum da + - 2 haftaya kadar normal takılma demişti bana
Çok tuhaf ya doktor bana 11 cm olmuş diyince ben şok oldum zaten korkuya kapıldım sonra sordum niye büyük diye hızlı büyüyorlar dedi eşime de dedim şimdi crl imiş boyut diye doktor 11 demişti diyor o üstteki neyin boyutu peki benim iyice kafam karıştı doktora gidip soracağım açık ve net boşu boşuna korkuya kapıldım

Çok tuhaf ya doktor bana 11 cm olmuş diyince ben şok oldum zaten korkuya kapıldım sonra sordum niye büyük diye hızlı büyüyorlar dedi eşime de dedim şimdi crl imiş boyut diye doktor 11 demişti diyor o üstteki neyin boyutu peki benim iyice kafam karıştı doktora gidip soracağım açık ve net boşu boşuna korkuya kapıldım
E söylüyorum ya ultrason makinasıyla ilgili üst taraf

Bebeğiniz 1.3 cm yani. Diğer değer bebekle ilgili değil makinayla ilgili
çok teşekkür ederim doktor bana 11 cm dedi eminim yani eşime de sordum acaba ben mi yanılıyorum diye oda aynısını dedi diyor. korktum o yüzden çok sağolun iyiki yazmışım buraya

Orası ölçüm yapılan makina ile ilgili bir değer. Saf altta Crl diye bir yer yazması lazım orası da mm cinsinden olacak. Başka ultrason resmi varsa orda yazıyordur bazen her resimde olmuyor. Ama CRL bebeğin ölçüsü.

Bu arada haftasına çok takılmayin benim bebeğim ilk 10 hafta boyunca hep 1 hafta gerideydi şimdiyse tam tersi önde çıkıyor haftasına göre. Doktorum da + - 2 haftaya kadar normal takılma demişti bana
siz kaç haftalıksınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

çok teşekkür ederim doktor bana 11 cm dedi eminim yani eşime de sordum acaba ben mi yanılıyorum diye oda aynısını dedi diyor. korktum o yüzden çok sağolun iyiki yazmışım buraya
Rica ederim, heyecanla siz yanlış anlamışsinizdir ya da doktorunuz belki yanlış söylemiştir dalgınlıkla ama doğrusu bu👍🏻

Ayyy 1.30 cm işte kıyamam ben ona miniğinde miniği ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Doktorunuz aksini söylemedikçe kendi kendinizi endişelendirmeyin yolunuz uzun daha rahat olun her koşulda.
Bugünler bir daha gelmeyecek🥰
Çok teşekkür ederim çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık ultrasonun üst kısmında benim de 18 cm yazıyor bu neyi ifade ediyor nolur cevap verin kaç gündur kafam karisik

Benim kâğıdımda da 18 cm yazıyor üstte gerçekten emin misiniz makina ile ilgili olduğuna kaç gündür kafam karisti

Yahu aksi bir durum olsa doktorunuz söyler. Normal gelişimi vs demedi mi?

Back
X