CRL değeri kaç?Eşime de şimdi defalarca sordum doktor 11 cm dedi nasıl oluyor ki diyor büyümüş falan demişti doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CRL değeri kaç?Eşime de şimdi defalarca sordum doktor 11 cm dedi nasıl oluyor ki diyor büyümüş falan demişti doktor
Çok tuhaf ya doktor bana 11 cm olmuş diyince ben şok oldum zaten korkuya kapıldım sonra sordum niye büyük diye hızlı büyüyorlar dedi eşime de dedim şimdi crl imiş boyut diye doktor 11 demişti diyor o üstteki neyin boyutu peki benim iyice kafam karıştı doktora gidip soracağım açık ve net boşu boşuna korkuya kapıldımOrası ölçüm yapılan makina ile ilgili bir değer. Saf altta Crl diye bir yer yazması lazım orası da mm cinsinden olacak. Başka ultrason resmi varsa orda yazıyordur bazen her resimde olmuyor. Ama CRL bebeğin ölçüsü.
Bu arada haftasına çok takılmayin benim bebeğim ilk 10 hafta boyunca hep 1 hafta gerideydi şimdiyse tam tersi önde çıkıyor haftasına göre. Doktorum da + - 2 haftaya kadar normal takılma demişti bana
1.30 cm yazıyorCRL değeri kaç?
E söylüyorum ya ultrason makinasıyla ilgili üst tarafÇok tuhaf ya doktor bana 11 cm olmuş diyince ben şok oldum zaten korkuya kapıldım sonra sordum niye büyük diye hızlı büyüyorlar dedi eşime de dedim şimdi crl imiş boyut diye doktor 11 demişti diyor o üstteki neyin boyutu peki benim iyice kafam karıştı doktora gidip soracağım açık ve net boşu boşuna korkuya kapıldım
çok teşekkür ederim doktor bana 11 cm dedi eminim yani eşime de sordum acaba ben mi yanılıyorum diye oda aynısını dedi diyor. korktum o yüzden çok sağolun iyiki yazmışım burayaBebeğiniz 1.3 cm yani. Diğer değer bebekle ilgili değil makinayla ilgili
Ayyy 1.30 cm işte kıyamam ben ona miniğinde miniği ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin1.30 cm yazıyor
siz kaç haftalıksınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Orası ölçüm yapılan makina ile ilgili bir değer. Saf altta Crl diye bir yer yazması lazım orası da mm cinsinden olacak. Başka ultrason resmi varsa orda yazıyordur bazen her resimde olmuyor. Ama CRL bebeğin ölçüsü.
Bu arada haftasına çok takılmayin benim bebeğim ilk 10 hafta boyunca hep 1 hafta gerideydi şimdiyse tam tersi önde çıkıyor haftasına göre. Doktorum da + - 2 haftaya kadar normal takılma demişti bana
Rica ederim, heyecanla siz yanlış anlamışsinizdir ya da doktorunuz belki yanlış söylemiştir dalgınlıkla ama doğrusu buçok teşekkür ederim doktor bana 11 cm dedi eminim yani eşime de sordum acaba ben mi yanılıyorum diye oda aynısını dedi diyor. korktum o yüzden çok sağolun iyiki yazmışım buraya
Amin inşallah teşekkür ederimsiz kaç haftalıksınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Çok teşekkür ederim çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin :)Ayyy 1.30 cm işte kıyamam ben ona miniğinde miniği ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doktorunuz aksini söylemedikçe kendi kendinizi endişelendirmeyin yolunuz uzun daha rahat olun her koşulda.
Bugünler bir daha gelmeyecek![]()
Maşallah cinsiyeti nedir miniğinnn :) cinsiyetini hissettiniz mi peki anneler hisseder diyorlar yaAmin inşallah teşekkür ederim31 haftalık olduk
![]()
Kız bebekMaşallah cinsiyeti nedir miniğinnn :) cinsiyetini hissettiniz mi peki anneler hisseder diyorlar ya
çok güzel yaaaa minik bir kız çok sevindim :)Kız bebekbenim hamilelik belirtim hiç yoktu, rüya gördüğüm için test yapmıştım o zaman da kız bebek görmüştüm rüyamda :)
11 cm olan kesedir. Bebek 11 dediyse o milimdir yani bebek 1.1 cmdiren altta crl 1.30 cm ga 7w4g yazıyor bu üsttekiler nedir bilmediğim için tecrübesizliğime verino 11.6 cm nedir peki
Benim kâğıdımda da 18 cm yazıyor üstte gerçekten emin misiniz makina ile ilgili olduğuna kaç gündür kafam karistiOrası ölçüm yapılan makina ile ilgili bir değer. Saf altta Crl diye bir yer yazması lazım orası da mm cinsinden olacak. Başka ultrason resmi varsa orda yazıyordur bazen her resimde olmuyor. Ama CRL bebeğin ölçüsü.
Evet bebek ölçüsü Crl diye yazıyor belirttiğim gibiBenim kâğıdımda da 18 cm yazıyor üstte gerçekten emin misiniz makina ile ilgili olduğuna kaç gündür kafam karisti
Evet bebek ölçüsü Crl diye yazıyor belirttiğim gibi
Doktorunuz mu bilgi vermişti acaba sizeE söylüyorum ya ultrason makinasıyla ilgili üst taraf