- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.341
Belki de diyorum 30 haftalik kaybim sonrası psikolojik olarak hamile kalamadım.Sanirim hala bilinçaltım da korkularım devam ediyor.Yani ne kadar bi bebek isteseydi alttan alta ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu gebeliği engelliyor olabilir bence.Nasip tabi ki inşallah Rabbım hakkını verebilecek her isteyene ve bizlere de nasip eder.Dualarimdasın❤He ayrıca 30 yaş geç değil gerçekten insanlar artık kariyer falan derken 35 i buluyor evlenip çocuk yapmaları,devir eski devir değil.Jinekologum ve aile hekimim bana en doğurgan yaştasın dediler şok oldumBak gördün mü 30a geldim artık demekte haklıyım ilk çocuk için biraz geç kaldımayy inş hepimizin olur fındıklarıı valla geçirdiğin süreçler çok zor çok çok sen strese girmeyeceksin de babannem mi girecek normal
Yaaa çok doğru söylüyorsun diğer grupta 18 20 lik çıtırlar 4 5 kere deneyip bebek olmuyo tüp bebek mi yapsak diye delirdiklerinden bana da o psikoloji geldi heralde ahahah ben 18de fıldır fıldır geziyordum zaten okuldu işti 3 yıldır evliyiz bir de beraber gezelim dedik her yıl belki son çocuksuz tatil diyoruz ahhah ama böyle böyle devam edecek gibi. Sizin korkular elbette vardır olmaz olur mu bu konuda psikoloji her şey beden sağlığı bir şekilde düzeliyor ama ruh sağlığı bozulduğu an çok zor umarım gönlünüzce gönlümüzce olur her şeyy. Ben ne istediğimi hiç bilmiyorum ondan olursa severiz bakarız olmazsa da canımız sağolsun diyoruzBelki de diyorum 30 haftalik kaybim sonrası psikolojik olarak hamile kalamadım.Sanirim hala bilinçaltım da korkularım devam ediyor.Yani ne kadar bi bebek isteseydi alttan alta ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu gebeliği engelliyor olabilir bence.Nasip tabi ki inşallah Rabbım hakkını verebilecek her isteyene ve bizlere de nasip eder.Dualarimdasın❤He ayrıca 30 yaş geç değil gerçekten insanlar artık kariyer falan derken 35 i buluyor evlenip çocuk yapmaları,devir eski devir değil.Jinekologum ve aile hekimim bana en doğurgan yaştasın dediler şok oldum
Ben de galiba ne istediğimi bilmiyorumYaaa çok doğru söylüyorsun diğer grupta 18 20 lik çıtırlar 4 5 kere deneyip bebek olmuyo tüp bebek mi yapsak diye delirdiklerinden bana da o psikoloji geldi heralde ahahah ben 18de fıldır fıldır geziyordum zaten okuldu işti 3 yıldır evliyiz bir de beraber gezelim dedik her yıl belki son çocuksuz tatil diyoruz ahhah ama böyle böyle devam edecek gibi. Sizin korkular elbette vardır olmaz olur mu bu konuda psikoloji her şey beden sağlığı bir şekilde düzeliyor ama ruh sağlığı bozulduğu an çok zor umarım gönlünüzce gönlümüzce olur her şeyy. Ben ne istediğimi hiç bilmiyorum ondan olursa severiz bakarız olmazsa da canımız sağolsun diyoruz
18 liklere ne oluyor anlamadım ben bosver onları ciddiye almaYaaa çok doğru söylüyorsun diğer grupta 18 20 lik çıtırlar 4 5 kere deneyip bebek olmuyo tüp bebek mi yapsak diye delirdiklerinden bana da o psikoloji geldi heralde ahahah ben 18de fıldır fıldır geziyordum zaten okuldu işti 3 yıldır evliyiz bir de beraber gezelim dedik her yıl belki son çocuksuz tatil diyoruz ahhah ama böyle böyle devam edecek gibi. Sizin korkular elbette vardır olmaz olur mu bu konuda psikoloji her şey beden sağlığı bir şekilde düzeliyor ama ruh sağlığı bozulduğu an çok zor umarım gönlünüzce gönlümüzce olur her şeyy. Ben ne istediğimi hiç bilmiyorum ondan olursa severiz bakarız olmazsa da canımız sağolsun diyoruz
valla öyle bebeği olan arkadaşlarımla konuşuyorum sevgisi yetiyor tüm zorluklara diyolar ama bilemiyorum rahat batıyor heralde bebek yapmaya kalkıyoruz ahahahBen de galiba ne istediğimi bilmiyorumHatta akşam bahçe de eşimle otururken ona da dedim,aşkım böyle de güzel sanki di mi dedim,neymiş o böyle de güzel olan diyor Ne bilim dedim bebek yok ya istediğin saatte kalk,istediğin saatte gez,hersey kafana göre özgürüz dedim.O da diyor ki tadını çıkar işte zorlama bişeyleri olsun diye diyor olursa severiz olmazsa bişver diyor
Selam kuzucum,napalım beklemece en sıkıcısındanSelam kizlarr nabersiniz? Saat 12 den sonra catlatma ignenin 18.gunu oluyo sabah teste negatif cikti suan bacaklarim agriyo adet bekliyorum
Malesef aynen oyle oluyor bazen isyanlari basiyorum yukariya dogru ama yumurtaya can veren rabbim bazilarina azda vicdan vereydi akil vereydi iyi olurdu (Allahim ne olur bu kulunu bagisla ama dusunmedende soylemedende edemiyorumki )10
otomatikmen insan uzuluyor cunku bazilari istemeden hamile kalio bazilarida bir ceket atmakla hamile kalio ona uzuluyorum.bize caba harciyorz
Siddetli sol bacak agrim var gelir birazdan körolasiSelam kuzucum,napalım beklemece en sıkıcısındanEe senin 18.gunun madem gebelik yok neden regl olmadın,madem regl olmadın neden gebelik yok
Ben bu belirtileri yaşadım su gibi akıntı da vardı kasik bel ağrıları mide yanması sık lavaboya gitme göğüs ucu hassasiyeti pkoluyum ve ilaçla adet olmuştum bu ay 14 gün gecikti test negatiftiHe birde bişey sorucam sende de gögüste yesil damarlar belirginleştimi canım bende yemyeşil kabak gibi belli oluyor adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi çözemedim adetten önce kadınlarda bu damarlar büyürmü böyle ya
Güzel haberler bekliyoruzKızlar merhaba ben salı doktora çıktim başka bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha orda muayene oldum sonra ilaç yazicakdı evlimisin gebelik düşünüyomusun dedi evet dedim ozaman bunlar çok guçlü ilaç gebeliğe zarar verir beta hcg baktıralım dedi tamam dedim kanımı verdim sonuç 1.6 çıktı kadın doğum doktoruna sormuşlar şüpheli yükselmeye müsait kanını tekrarlasın demiş günlerimi değerlerdim bunları duymak bile çok sevindirdi bizi sizce nasıl olur çok düşük ama şüpheli dediler ve ilaçları yazmadılar
Test yaptınız mıGüzel haberler bekliyoruz
Yarin sabah yapicam hayırlısı bakalımTest yaptınız mı
Ay inşallah yarin tekrar kan vericemGüzel haberler bekliyoruz
Ayyy bence var çok güzell sonraki daha belirgin demekki artıyor maşallahMerhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?