Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de diyorum 30 haftalik kaybim sonrası psikolojik olarak hamile kalamadım.Sanirim hala bilinçaltım da korkularım devam ediyor.Yani ne kadar bi bebek isteseydi alttan alta ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu gebeliği engelliyor olabilir bence.Nasip tabi ki inşallah Rabbım hakkını verebilecek her isteyene ve bizlere de nasip eder.Dualarimdasın❤He ayrıca 30 yaş geç değil gerçekten insanlar artık kariyer falan derken 35 i buluyor evlenip çocuk yapmaları,devir eski devir değil.Jinekologum ve aile hekimim bana en doğurgan yaştasın dediler şok oldum

Yaaa çok doğru söylüyorsun diğer grupta 18 20 lik çıtırlar 4 5 kere deneyip bebek olmuyo tüp bebek mi yapsak diye delirdiklerinden bana da o psikoloji geldi heralde ahahah ben 18de fıldır fıldır geziyordum zaten okuldu işti 3 yıldır evliyiz bir de beraber gezelim dedik her yıl belki son çocuksuz tatil diyoruz ahhah ama böyle böyle devam edecek gibi. Sizin korkular elbette vardır olmaz olur mu bu konuda psikoloji her şey beden sağlığı bir şekilde düzeliyor ama ruh sağlığı bozulduğu an çok zor umarım gönlünüzce gönlümüzce olur her şeyy. Ben ne istediğimi hiç bilmiyorum ondan olursa severiz bakarız olmazsa da canımız sağolsun diyoruz

Ben de galiba ne istediğimi bilmiyorumHatta akşam bahçe de eşimle otururken ona da dedim,aşkım böyle de güzel sanki di mi dedim,neymiş o böyle de güzel olan diyorNe bilim dedim bebek yok ya istediğin saatte kalk,istediğin saatte gez,hersey kafana göre özgürüz dedim.O da diyor ki tadını çıkar işte zorlama bişeyleri olsun diye diyorolursa severiz olmazsa bişver diyor

18 liklere ne oluyor anlamadım ben bosver onları ciddiye alma

valla öyle bebeği olan arkadaşlarımla konuşuyorum sevgisi yetiyor tüm zorluklara diyolar ama bilemiyorum rahat batıyor heralde bebek yapmaya kalkıyoruz ahahah

Selam kizlarr nabersiniz? Saat 12 den sonra catlatma ignenin 18.gunu oluyo sabah teste negatif cikti suan bacaklarim agriyo adet bekliyorum

10

otomatikmen insan uzuluyor cunku bazilari istemeden hamile kalio bazilarida bir ceket atmakla hamile kalio ona uzuluyorum.bize caba harciyorz
Malesef aynen oyle oluyor bazen isyanlari basiyorum yukariya dogru ama yumurtaya can veren rabbim bazilarina azda vicdan vereydi akil vereydi iyi olurdu (Allahim ne olur bu kulunu bagisla ama dusunmedende soylemedende edemiyorumki )

Ben bu belirtileri yaşadım su gibi akıntı da vardı kasik bel ağrıları mide yanması sık lavaboya gitme göğüs ucu hassasiyeti pkoluyum ve ilaçla adet olmuştum bu ay 14 gün gecikti test negatifti

Kizlar bende heyacanla bekliyorum yaş 38 21 Haziran regl
Ama birkaç gündür pembe kahve akıntı geliyor çok az belim ağrıyor regl olmadan önceki gibi karnim hafifçe ağrıyor
4 gün var bugün early erken gebelik testi aldim aksam mi yapsam sabah mi hala kararsızım

Kızlar merhaba ben salı doktora çıktim başka bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha orda muayene oldum sonra ilaç yazicakdı evlimisin gebelik düşünüyomusun dedi evet dedim ozaman bunlar çok guçlü ilaç gebeliğe zarar verir beta hcg baktıralım dedi tamam dedim kanımı verdim sonuç 1.6 çıktı kadın doğum doktoruna sormuşlar şüpheli yükselmeye müsait kanını tekrarlasın demiş günlerimi değerlerdim bunları duymak bile çok sevindirdi bizi sizce nasıl olur çok düşük ama şüpheli dediler ve ilaçları yazmadılar

Güzel haberler bekliyoruz

Merhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü

Eklentiler

• 0BF9CA9A-7987-4652-AA63-19CB5EC2B1A2.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 37AF618B-D8EC-43A5-9C3F-A591EB4BED59.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…