• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs ağrısıyla yola devam bakalım belki bu ay olur diyorum ama değerlendirme çok fazla olamadı . Belki denk gelmiştir diyorum . Çünkü benim sadece adetime 1 2 gün kala agrir
Insallah hamilesindir canim ya ben artik belirtilere takmiyorum gecen aya kadar hergun birsey hissederdim bu sefer ignenin 10.gunu tik yok yani hayirlisini versin Rabbim

Selam kizlarrr nasilsiniz? Bakiyorumda buralar sessiz Ne var ne yok sizde
Ben bu ay es gectık dinlenmedeyım istersne aşılama dedi doktorum bu arada doktor degıstırdım kızlar tanıdık varsa dıye dedim:)) sizlerde durum nasıl 😅 normal hayatıma devam edıyorum takvıye falanda yok yapmıcam da sıkıldım artık

Ben bu ay es gectık dinlenmedeyım istersne aşılama dedi doktorum bu arada doktor degıstırdım kızlar tanıdık varsa dıye dedim:)) sizlerde durum nasıl 😅 normal hayatıma devam edıyorum takvıye falanda yok yapmıcam da sıkıldım artık
Aslinda bende dinlenmek istiyorum biraz ama ne bilim yasim geciyor bitane olsun yeter diyorum bu ikinci femara kullanisim buun 10.gun ignenin beklemedeyim siz ne kadardir ugrasiyorsunuz insallah dinlendigin bu ay hayirli haber alirsin 🤲

Aslinda bende dinlenmek istiyorum biraz ama ne bilim yasim geciyor bitane olsun yeter diyorum bu ikinci femara kullanisim buun 10.gun ignenin beklemedeyim siz ne kadardir ugrasiyorsunuz insallah dinlendigin bu ay hayirli haber alirsin 🤲
1senedir ugrasıyoruz 25yaşına girecegım aynen yaş geçiyor diye düşünüyorum genç anne olmak ıstıyordum.. ıkı kere ıgne oldum letu+ovıtrelle.pcos degılım herseyım normal rahım fılmıde cekındım

Hmm anladım canım ozaman günlerde tutmuyor olabilir ovulasyon testi denedin mi kafana takmamaya çalış zor kafaya takma desemde ama kendimden biliyorum inşallah en kısa zamanda gelicek bebişlerimiz
Mesala ben biraz yaşam tarzımda değişikliğe gittim sabah erken kalkıyorum aksam erken uyuyorum hergün yürüyüş yapıyorum öğünlerime dikkat ediyorum bebiş işini kafamdan atmaya başladım öyle sende bu şekilde şeyler yapabilirsin 😊🙏🌸

Tskler sen nasilsin ya bayadir gormuyorum seni? Ya bu ayda fos ignenin 14.gunu negatif adet bekliyorum bakalim bu sefer ne tedavi uygulicak sende varmi bi gelisme
Canim benim olsun üzülme hayirlisi olur inşAllah.Ben de bi değişiklik yok burda bereber beklediğimiz zaman normal zamanda regl oldum ama sonra ki döngüm çok erken oldu 21.gun regl oldum😥Şimdi testle takip edeyim dedim ve bugun sanki esit koyuluktaydi.Degerlendirip bekleyecem😥Tatil planim var ondan sonra doktora gitmeyi dusunuyorum bende,zaman daraliyor çünkü benim icin yaştan dolayi😥

Canim benim olsun üzülme hayirlisi olur inşAllah.Ben de bi değişiklik yok burda bereber beklediğimiz zaman normal zamanda regl oldum ama sonra ki döngüm çok erken oldu 21.gun regl oldum😥Şimdi testle takip edeyim dedim ve bugun sanki esit koyuluktaydi.Degerlendirip bekleyecem😥Tatil planim var ondan sonra doktora gitmeyi dusunuyorum bende,zaman daraliyor çünkü benim icin yaştan dolayi😥
Canim sende uzulme vaktimiz gelmedi demekki sen bi tatilini yap kafan rahatlasin biraz sonra tekrar denemeye devam edersin bugun 15.gun negatif cikti agrilarimda basladi esim teselli ediyor surekli hayirlisi olsun hepimiz icin adet hemen gelsin asilamaya gecelim diyorum cunku benim yasimda geciyor 35 yasindayiz karisik duygular icindeyim suan Rabbim hayirlisini sagliklisini versin 🤲

1 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 haziranda kahve leke oldu
dedim aha regl oluyorum bu ay tutmadı ama hala gelmedi
sabah kahvaltı yaptım hafif şekilde
şimdi iki ayrı test yaptım saniyesinde koyu çift çizgi çıktı

tokluktan ya da regl dönemimden dolayı olabilir mi?

Back