Yaş 30 oldu derken
Ben 38 yaşındayım
Ben kolay hamile kalırım hatta çok kolay şöyle ki korunurken 4 kez hamile kaldım öyle diyim
1 tane oğlum var 1 düşük,1 boş gebelik,bir de 30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim o da korunurken olmuştu.Hersey kızımdan sonra ters döndü.2 sene korktum hamile kalmaya sonra cesaret ettim denemeye başladık 16 ay boyunca olmadı düşün çünkü o kadar takmıştım ki başka bisey düşünemez olmuştum,bebekle yatıp bebekle kalkardım.Sonra ise girdim 2.ay hamile olduğumu öğrendim çünkü işim çok yoğundu bebek aklıma bile gelmedi hatta günüm geçmiş farkında değilim düşün.Sonra o gebeliğin de 1 ay sonra kalp durması ile sonlandı.Şimdi ise heralde 1 sene oldu yine denemeye başlayalı.Cunku kurtajdan sonra 6 ay korundum,sonra virüs çıktı cesaret edemedim hamile kalmaya falan yaklaşık 1 senedir deniyoruz tekrardan.iste beni örnek al stresin önemini anla ve rahat ol.1 değil 2 degil 4 kez korunurken hamile kalırken ne oldu da planlı yapmaya kalkınca olmadı çünkü stres.Rahat ol stres yaparak sürekli düşünerek hiç bisey halletmiyosun aksine süreci uzatiyosun