- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.321
Ayy hamilesiniz1 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 haziranda kahve leke oldu
dedim aha regl oluyorum bu ay tutmadı ama hala gelmedi
sabah kahvaltı yaptım hafif şekilde
şimdi iki ayrı test yaptım saniyesinde koyu çift çizgi çıktı
tokluktan ya da regl dönemimden dolayı olabilir mi?
Yok üzülmüyorum sağlık olsun nasip neyse onu gorecegiz artikCanim sende uzulme vaktimiz gelmedi demekki sen bi tatilini yap kafan rahatlasin biraz sonra tekrar denemeye devam edersin bugun 15.gun negatif cikti agrilarimda basladi esim teselli ediyor surekli hayirlisi olsun hepimiz icin adet hemen gelsin asilamaya gecelim diyorum cunku benim yasimda geciyor 35 yasindayiz karisik duygular icindeyim suan Rabbim hayirlisini sagliklisini versin
Toklukla ilgisi olcagini sanmiyorum hamilesiniz tebrik ederim1 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 haziranda kahve leke oldu
dedim aha regl oluyorum bu ay tutmadı ama hala gelmedi
sabah kahvaltı yaptım hafif şekilde
şimdi iki ayrı test yaptım saniyesinde koyu çift çizgi çıktı
tokluktan ya da regl dönemimden dolayı olabilir mi?
Temmuz grubuna transfer olduğumdan ordayımm ovulasyon takip etmeye başladıımKızlar nerelerdesiniz ses soluk yok hiç birinizden,hersey yolunda di mi?
Öyle mi,ben de diyorum sesi çıkmıyor bunların.Ben de ovulasyon takip ettim bu ay daha doğrusu takip etmeye fırsat kalmadı ilk yapışım da pozitifi yakaladım aynı akşam çatladı şimdi o bitmeyen sürece girdim beklemekTemmuz grubuna transfer olduğumdan ordayımm ovulasyon takip etmeye başladıım
Ben geçen ay denemeye başladım programdan bakıyordum 3 haftada adet oldumÖyle mi,ben de diyorum sesi çıkmıyor bunların.Ben de ovulasyon takip ettim bu ay daha doğrusu takip etmeye fırsat kalmadı ilk yapışım da pozitifi yakaladım aynı akşam çatladı şimdi o bitmeyen sürece girdim beklemekSende durumlar nasıl?
Adet bitti 4.gun çift çizgi gördüm,onun öncesi zaten evde değildim yapmamıştım test.Benim döngüler kısa o yüzden hemen adet sonrası yumurtluyorum ben.Hatta geçen ay adet bitti 6.gun yapmaya başladım kaçırmışım düşünBen geçen ay denemeye başladım programdan bakıyordum 3 haftada adet oldumkaçırmışım yumurtlamayı ondan adetim dün bitti daha uzun sürdü.. 3. Günü yapcam silik silik henüz sizin adet bitimi kaçıncı gün koyulaştıı ay inş tutmuştur ya
Ahahaha maşallahh benim 40 35 45 hep değişiyor ilk defa 24 oldu geçen ayAdet bitti 4.gun çift çizgi gördüm,onun öncesi zaten evde değildim yapmamıştım test.Benim döngüler kısa o yüzden hemen adet sonrası yumurtluyorum ben.Hatta geçen ay adet bitti 6.gun yapmaya başladım kaçırmışım düşünTutmuş mudur sanmam,çünkü bu kaçıncı testle takip edişim hep değerlendiriyoruz ama tık yok
Yaa o belirtileri Allah bildiği gibi yapsınAhahaha maşallahh benim 40 35 45 hep değişiyor ilk defa 24 oldu geçen ayolsun inş tutmuşturr geçen bende ilk deneme diye heralde tüm belirtiler vardı hatta tüm grupça aynı şeyleri yaşadık sonra cortladık
Sen acele etme zaten daha 2. ayınmış rahat ol lütfen.Yumurtlamayı değerlendir sonra oluruna bırak,kafana takma olacağı varsa da zora sokarsın tecrübeyle sabitAhahaha maşallahh benim 40 35 45 hep değişiyor ilk defa 24 oldu geçen ayolsun inş tutmuşturr geçen bende ilk deneme diye heralde tüm belirtiler vardı hatta tüm grupça aynı şeyleri yaşadık sonra cortladık
Valla ne kadar çocuk istiyorum ondan da emin değilim zaten de yaş 30 oldu yavaştan deneyelim dedik olursa bakarız artık ama ben gruplara girdikçe kaptırdım kendimi reglken bile belirtim vardı ahahah siz ne kadar süredir deniyorsunuzSen acele etme zaten daha 2. ayınmış rahat ol lütfen.Yumurtlamayı değerlendir sonra oluruna bırak,kafana takma olacağı varsa da zora sokarsın tecrübeyle sabit
Yaş 30 oldu derkenValla ne kadar çocuk istiyorum ondan da emin değilim zaten de yaş 30 oldu yavaştan deneyelim dedik olursa bakarız artık ama ben gruplara girdikçe kaptırdım kendimi reglken bile belirtim vardı ahahah siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Kayıpların için çok çok üzgünüm vallahi oğlun kaç yaşındayken olmuştu bilemiyorum ilk hamişlik için geç dedi herkes bir gaza geldimYaş 30 oldu derkenBen 38 yaşındayım Ben kolay hamile kalırım hatta çok kolay şöyle ki korunurken 4 kez hamile kaldım öyle diyim 1 tane oğlum var 1 düşük,1 boş gebelik,bir de 30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim o da korunurken olmuştu.Hersey kızımdan sonra ters döndü.2 sene korktum hamile kalmaya sonra cesaret ettim denemeye başladık 16 ay boyunca olmadı düşün çünkü o kadar takmıştım ki başka bisey düşünemez olmuştum,bebekle yatıp bebekle kalkardım.Sonra ise girdim 2.ay hamile olduğumu öğrendim çünkü işim çok yoğundu bebek aklıma bile gelmedi hatta günüm geçmiş farkında değilim düşün.Sonra o gebeliğin de 1 ay sonra kalp durması ile sonlandı.Şimdi ise heralde 1 sene oldu yine denemeye başlayalı.Cunku kurtajdan sonra 6 ay korundum,sonra virüs çıktı cesaret edemedim hamile kalmaya falan yaklaşık 1 senedir deniyoruz tekrardan.iste beni örnek al stresin önemini anla ve rahat ol.1 değil 2 degil 4 kez korunurken hamile kalırken ne oldu da planlı yapmaya kalkınca olmadı çünkü stres.Rahat ol stres yaparak sürekli düşünerek hiç bisey halletmiyosun aksine süreci uzatiyosun
Stres yapmaman çok güzel.Benim de burda böyle kızlarla konuşmak hoşuma gidiyor ö yüzden burdayım çok bi beklentim olduğundan değil❤Oğlum doğduğunda 24 yasindaydimKayıpların için çok çok üzgünüm vallahi oğlun kaç yaşındayken olmuştu bilemiyorum ilk hamişlik için geç dedi herkes bir gaza geldimstres yapmıyorum ama çok merak ediyorum sürekli araştırıyorum konuştuğum tek konu bu oldu olmasa üzülmem yani ama hoşuma gitti bu heyecanlarr
Bak gördün mü 30a geldim artık demekte haklıyım ilk çocuk için biraz geç kaldımStres yapmaman çok güzel.Benim de burda böyle kızlarla konuşmak hoşuma gidiyor ö yüzden burdayım çok bi beklentim olduğundan değil❤Oğlum doğduğunda 24 yasindaydim
Ben de 5 6 kere deneyeyim olmasın girmeye başlarım streseStres yapmaman çok güzel.Benim de burda böyle kızlarla konuşmak hoşuma gidiyor ö yüzden burdayım çok bi beklentim olduğundan değil❤Oğlum doğduğunda 24 yasindaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?