- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.361
Ayyy bence var çok güzell sonrki daha belirgin demekki artıyor maşallahMerhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü
Bencede varMerhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü
Gebelik hayırlı olsunKizlar hamilemiyim lutfen cvp 5. Dakikada bu oldu
Gün aşırı olduGebelik hayırlı olsunyumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz hergun ilişki oldu mu yoksa gün aşırı mi oldu?
Gün aşırı derken 1 gun ilişki 1 gün boş mu oluyorGün aşırı oldu
Geç döllenme ise yükselebilir.. yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti?Merhaba batıma 3 gün var kan testi yaptım bugün 1.20 cıktı yukselir mi 3 güne yoksa yükselmez mi acaba
9 undaydı yunurtlamaGeç döllenme ise yükselebilir.. yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti?
bizimm aynı gün battt <3 bende bugün pik görenlerdeniiimBata daha 14 gün var ama yinede buraya yazdımvar mı benim gibi sabirsizlar
11 gün olmuş sanki yukselmez gibi9 undaydı yunurtlama
Bundan sonra beklemek zorbizimm aynı gün battt <3 bende bugün pik görenlerdeniiim
bende bir mide bulantısı başladı ahhaha yarın da çocuk tekmeleye başlarBundan sonra beklemek zorben 4-5 güne belirti aramaya başlarm
Hamile değilim yani11 gün olmuş sanki yukselmez gibi
İnşallah vardır bebiş ama bana yok gibi geldiHamile değilim yani
Yumurtalama gunum degışmış olabılır mı acabaİnşallah vardır bebiş ama bana yok gibi geldi
Onu bilememYumurtalama gunum degışmış olabılır mı acaba
henüz olmamış görünüyor yumurtlama canımHerkese merhaba kızlar ben her ay düzenli adet görüyorum 28 günde bir oluyor ovulasyonla takip ettim iki ay hepsinde 14. Gün yumurtlama gördüm . Bu ayda yaptım bide sizde bakin yumurtlama olmuşmu sizce . Kasık ağrım akıntım var . Testin markası Laboquick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?