Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide ekleyin kızlar aranıza bat 22. Ovulasyon günüm 3 mayıstı bugün 9cu gün test yaptım dayanamayıp amma yok galiba

Eklentiler

• B5042D27-276B-4854-8180-5D67CDD35A27.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 90
kızlar ben adet oldum Ovülasyon testi sipariş edeyim diyorum önereceğiniz bir marka var mı bir de ne zamamdan itibaren uygulamak gerekiyor, testin hangi aşamasında ilişki olması gerekir yardımcı olur musunuz bana daha önce hiç kullanmadım

İnstagram da minnak kurabiyelerden alablrsnz aşırı net kaçırma şansınız yok diyeblrm önce bi inceleyin tabi sayfayı bn kullanıyorum baya memnunum

Internetten laboquick aliyorum ben,instagramda birgebeningünlüğu var o da satiyor,ondan almasaniz bile testleri,çok yardimci oluyor.Testi yaptikca atiyorsunuz yönlendiriyor.Burdan ben de destek olurum isterseniz.Birgebeningunlugu sayfasini inceleyin eminim butun sorularinizin cevaplarini orda bulacaksiniz.Ayrica hamile kalanlarin röportajlari da var okuması eğlenceli❤

Teşekkür ederim tabiki isterim

Benimde şiddetli kasık ağrım başladı belimde ağrıyo geliyo benimki bugün garantiledi

Ay kızlar vücudum benimle uğraşıyor ya da psikolojim benimle uğraşıyor sabah regl oldum demiştimya peçeteue sildiğimde açık pembe akıntı gibi gelmişti sonra birkaç kez wc ye gittiğimde yine peçeteue sildiğimde akıntı çok açık kahve gibi geldi hala sökülemedim. Adetten önce de böyle olur ama ardından kırmızı kan gelirdi ya da yoğun kahverengi kan olurdu bende şu an siliyorum bişey yok. Yerleşme kanaması adetten önce olur diye biliyorum ben adet günü ya da sonrasında olur mu? Ya da stres yaptığım için adet göremedim daha önce hiç böyle olması aslında

Bilmiyorum ya agrilarimda var Gorebiliyomusunuz o kadarki yok gibiydi oda oda gezdim ışık altlarinda bakmak icin
Bugun ayni sorunu yasıyorum kaset test aynen bende bu kadar derinden bir iz var 2gun olucak adet gecikmesinin anlam veremiyorum adetim normalde çok değişmez bir gün bile

Olmayan çizgi görur oldum

Eklentiler

• 3A514D0E-210A-4750-A838-30A29874B89D.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 76
Yerleşme kanaması regl günü veya sonrasında gelebilir. Ovulasyondan sonraki 10-16 günlük süreçte herhangi bir gün olabilir. Hiç olmayabilir de.. stress konusunda haklısın. O da yapıyor olabilir. Bugün test yaparsan çıkar eğer regl gününse. Erken gebelik veya kan daha garanti olur.

Bugun ayni sorunu yasıyorum kaset test aynen bende bu kadar derinden bir iz var 2gun olucak adet gecikmesinin anlam veremiyorum adetim normalde çok değişmez bir gün bile
Yarin birdaha tekrarlarsan varsa daha net olur.ben bilmiyorum ya derinden zorla ayirt edebilcegim bi iz cikti ama agrilarimda var geliyor gelmekde olan bekliyorum
Olmazsam 2 gun sonra yapicam test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…