• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MoonfacedMom MoonfacedMom böyle hayıt falan bişeyler kaynatıp içiliyor ya onlar da bazen hormonal değişiklik yapabiliyor. O yüzden dedim. Eline gelen şişlik, çukur veya etrafında kızarma sıcaklık artışı falan var mı?

MoonfacedMom MoonfacedMom böyle hayıt falan bişeyler kaynatıp içiliyor ya onlar da bazen hormonal değişiklik yapabiliyor. O yüzden dedim. Eline gelen şişlik, çukur veya etrafında kızarma sıcaklık artışı falan var mı?
Yok kuzum hiçbişey yapmadm normal yediklerimi yedim zaten ilk kez başıma geliyo. Sıcaklık var ama sıktım diye de olabilir sızı var koltukaltıma vuruyo

İnşallah vardır çok mutlu ettiniz beni gerçekten Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde de bizlerin 🙏🏻🙏🏻
Amin canım... Bende böyle öğrendim hatta 3 gün gecikmiştim negatifti testlerim 4. Gün gölge gibi çıktı kuruduktan sonra belli oldu hatta 6 gün geciktiğimde bile anca bu kadar belli oluyordu 😍 sen geciktin mi peki

Amin canım... Bende böyle öğrendim hatta 3 gün gecikmiştim negatifti testlerim 4. Gün gölge gibi çıktı kuruduktan sonra belli oldu hatta 6 gün geciktiğimde bile anca bu kadar belli oluyordu 😍 sen geciktin mi peki
Canım iğneye göre bugün 16.gün ama kendi adetimi baz alırsam pererşembe günü

Canım iğneye göre bugün 16.gün ama kendi adetimi baz alırsam pererşembe günü
Ignenin 16.gunde etkisinin kalacagini sanmiyorum.1,5 saat uzun bir sure kuruma cizgisi ise su damlatinca kayboluyor bi deneyin isterseniz.Idrar damlattiginiz yere 2-3 damla su damlatin ondan sonra tekrar okuyun kiti daha saglikli olur

Kızlar az önce göğsüm acıdığı için bakaym dedim ucunu sıktm yağ gibi sıvo aktı şeffaf ama kıvamı sıvı yağ gibi. 🧐 Neden olur bilen var mı korktm açıkçası :110:
InsAllah yarin test alabilirsin ve yaparsin,en azindan gogsunden gelen sivi gebelige mi bagli onu anlamak icin bi sekilde al testi,çunku onemli bisey bu gebelik yoksa doktora gidersin,ihmal etme.İnşAllah gebeliktendir😍

InsAllah yarin test alabilirsin ve yaparsin,en azindan gogsunden gelen sivi gebelige mi bagli onu anlamak icin bi sekilde al testi,çunku onemli bisey bu gebelik yoksa doktora gidersin,ihmal etme.İnşAllah gebeliktendir😍
Hamileysem ilaç başlanacak zaten canm ☺️ inşallah hamileliktendir🤲

Hamileysem ilaç başlanacak zaten canm ☺️ inşallah hamileliktendir🤲
İnşAllah canım,en başta demiştim senden umutluyum diye guzel haberlerle gel inşAllah.Hamileysen gogsunden gelen sivi icin neden ilac baslaniyor ki,o gebelige bağli artan prolaktinin etkisinden oluyor ve normal olduğu söyleniyor diye biliyorum.Ama eger gebelik yoksa baska turlu tetkikler isteniyor o yuzden hamile degilsen doktora gidersin dedim

İnşAllah canım,en başta demiştim senden umutluyum diye guzel haberlerle gel inşAllah.Hamileysen gogsunden gelen sivi icin neden ilac baslaniyor ki,o gebelige bağli artan prolaktinin etkisinden oluyor ve normal olduğu söyleniyor diye biliyorum.Ama eger gebelik yoksa baska turlu tetkikler isteniyor o yuzden hamile degilsen doktora gidersin dedim
İnsallah kuzum 🤲☺️ yok bende kanda pıhtılaşma oluyo gebelikte onun için iğne başlanıyor 😉

Back