Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım... Bende böyle öğrendim hatta 3 gün gecikmiştim negatifti testlerim 4. Gün gölge gibi çıktı kuruduktan sonra belli oldu hatta 6 gün geciktiğimde bile anca bu kadar belli oluyordu sen geciktin mi peki
Benim bugün adet günümdü düzenlidir adetim gecikmez. Sabah test yaptım negatifti ama bugün adet olmadım. Kendime umut yaratmak istemiyorum ama bat günü negatif çıksa da sonra pozitf görme ihtimali var bu durumda o zaman. Sabaha kırmızı uyanmazsam tabi

Yumurtlama günün kesin değilse umut var

Ay bana bişey diyin testler böyle çıktı 3dk içinde çektim

Eklentiler

• IMG_20210512_071813.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20210512_071402.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20210512_071154.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20210512_071139-01.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 93
Bende dun adet olmayinca az once test yaptim yine cok hayalii ama benim bile cok zor gordugum silik bi cizgi gordum dun yaptigim test erken gebelim testiydi onda hicbse yokken bunda gormem sacma geliyor
Belkide canim gormek istedigi icin goruyorum grrcekden emin degilim zaten adet sancilarimda var hafiften

Ovülasyon yapmadım canım telefondaki uygulamaya göre takip ediyorum bakalım bekleyip görücez. Bu sabah negatif görünce kafamda bitirdim bu ayı o yüzden şimdi rahatım
Yumurtlama gunune inanmayin gercekden kesinlikle adetin baslangicindan 2 hafta sonrasi 14.gunu falan bos genel olarak boyle bi kani yok
Burda adet bittigi gun sadece tek iliskiye girip hamile olanlari okudum
Bende cocuk istemedigim donemde adet gunume bir kac gun kala tek seferde korunmasiz iliskiye hamile kalmistim nasil olsa olmaz diye dusundum sonucta adet olucam bugun yarin diye ama oldu cok sasirmistim

Erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testle öğrenen çok kişi oldu bence umut var
Ay bana bişey diyin testler böyle çıktı 3dk içinde çektim
Canım ben görüyorum hadi hayırlısı idrarını tut biraz tekrar yap yada yarın sabah tekrarla,

Erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testle öğrenen çok kişi oldu bence umut var

Canım ben görüyorum hadi hayırlısı idrarını tut biraz tekrar yap yada yarın sabah tekrarla,
Bilmiyorum ya agrilarimda var Gorebiliyomusunuz o kadarki yok gibiydi oda oda gezdim ışık altlarinda bakmak icin

Eklentiler

• 20210512_083832.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…