Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hatunlar bata 7-8 gün var. Bir iki gündür daha önce hiç hissetmediğim bişey hissediyorum. Nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum ama yaşamış olan varsa anlar sanırım. Eklemlerimin yapısı değişmiş gibi. Özellikle kuyruk sokumum olmak üzere omuz ve dizde de biraz var. Hareket ederken sanki elastik bişeyler orda esniyor, hafif sızlıyor gibi. Ağrı desem değil. Benim acı eşiğim de yüksektir zaten ama böyle kendimi plastik kukla gibi hissediyorum hormonlarla alakası var mı acaba? Ovulasyon sonrası böyle şeyler yaşayan oluyor mu? Gebelik yok diye düşünüyorum açıkçası ona yormuyorum ama hormonlarım bi dalgalı ondan mı bilemedim. Dün ufak yollu bi sinir krizi geçirdim zaten susamı bulamıyorum diye

Haziran 10 diyip kenarda biyerlerde durayım madem

Kızlar merhaba reglime 5 gün kaldı Ovülasyon testi yaptım yumurtlamamın üzerinden de 10 gün geçti acaba tekrar mı yumurtluyor olabilir miyim

Kızlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum
bu sabah test yaptım negatif ama adetime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum sol kasığım oldukça ağrıyor

Kızlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum
bu sabah test yaptım negatif ama adetime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum sol kasığım oldukça ağrıyor
İyi bayramlar erken bence yumutlama tarihine de bağlı. Yumurtadan 14 gün geçti mi? Erken gebelik testi yap bir iki gün sonra bence o zaman net sonucu görürsün. İnşallah pozitif olur.

İyi bayramlar herkese ben dün gece adet oldum kızlar. 30 yaşıma kadar adet öncesi göğüs ağrısı çekmeyen ben psikolojim sayesinde gebelik belirtisi uydurmuş oldum birgebeningünlüğü sayfasından ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bu ay bir de böyle deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…