- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 53
- 38
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.001
Slm kızlar bu ay da hüsran maalesef dün sabah regl oldum. Yeni bat 11 haziran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba günü test yapıcak kızlar nerdesiniz? Ben negatif regli olmadım hala...
Hiç umudum kalmadı baya şiddetli ağrımDeme öyle inş güzel olur hersey bir gün elbet bizde nasibimizi alıcaz inş
Yok canm arabada yok gidip almak için. Artık hangi gün nöbetçi eczane yakın olursa giderimYakinlarda nobetci eczane yok mu artik eczane bulmakda zor olur bize
Birsey olmaz varsa zaten gec olsun daha iyi umudunu kaybetme benimde agrilarim siddetli ama yinede bi umutHiç umudum kalmadı baya şiddetli ağrım
Yok canm arabada yok gidip almak için. Artık hangi gün nöbetçi eczane yakın olursa giderim
Sanki heran sökülecek gibi kıvrandırıyo hayırlısı bakalım canmBirsey olmaz varsa zaten gec olsun daha iyi umudunu kaybetme benimde agrilarim siddetli ama yinede bi umut
yeni bat 8 haziran :)Adet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
@BESD
@Kelebek-bek
Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
@Hulahula
C cido09
Yi serumu
@BankacI26
@Asiprenses33312
@akrepprof
Yarın bat günü olanlar
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
@Asyaa561 10 mayıs
Kızlar var mı bi gelişme?
3gundur tam tamına 3 gündür ara ara kıvrandim adet oldum sandım koçtum tuvalete yok ama inşallah gebelik vardır hepimizdeSanki heran sökülecek gibi kıvrandırıyo hayırlısı bakalım canm
İnsallah kuzum bakalım3gundur tam tamına 3 gündür ara ara kıvrandim adet oldum sandım koçtum tuvalete yok ama inşallah gebelik vardır hepimizde
Bende elendimAdet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
@BESD
@Kelebek-bek
Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
@Hulahula
C cido09
Yi serumu
@BankacI26
@Asiprenses33312
@akrepprof
Yarın bat günü olanlar
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
@Asyaa561 10 mayıs
Kızlar var mı bi gelişme?
Haziran 10 diyip kenarda biyerlerde durayım mademBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@ximix 3
haziran
@wasssaap 3 Mayıs
@BESD 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula 8 Mayıs
Yi serumu 13 Mayıs
@BankacI26 9 Mayıs
C cido09 8 haziran
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@akrepprof 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 5 haziran
@Ayca_06 10 haziran
@Asyaa561 10 mayıs
@Adesadra 3 haziran
karaca3443 11 mayıs
@bebikoms 11 mayıs
@Nane surubu 9 haziran
@Brs1691 12 Mayıs
@Tubiss321 12 Mayıs
ELIF7007 11 haziran
@Ckale 13 mayıs
@teacherirem 13 mayıs
M mavili_yeshll 15 Mayıs
@Kivircikkhatun 15 Mayıs
@Kubra_ekinci 16 Mayıs
@Mof 17 Mayıs
Pembeyuvam 17 Mayıs
@Genckading 18 Mayıs
@kizkizakiz 21 Mayıs
@bcehrm 21 Mayıs
@YaseminnO 23 Mayıs
@pembemavianne 24 mayıs
@Nurimran 25 Mayıs
@Yldzyldzay 25 Mayıs
@Gunes97 27 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun 30 Mayıs
Hadi hayırlısı ilk bebek mi
Polikistiksen normal değilsen yalancı pozitif olabilir, değerlendirin. Değilsen, Biraz daha bekleyip gebelik testi yap bence..iyi bayramlarKızlar merhaba reglime 5 gün kaldı Ovülasyon testi yaptım yumurtlamamın üzerinden de 10 gün geçti acaba tekrar mı yumurtluyor olabilir miyim
Eki Görüntüle 2848159
İyi bayramlar erken bence yumutlama tarihine de bağlı. Yumurtadan 14 gün geçti mi? Erken gebelik testi yap bir iki gün sonra bence o zaman net sonucu görürsün. İnşallah pozitif olur.Kızlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum
bu sabah test yaptım negatif ama adetime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum sol kasığım oldukça ağrıyor