- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Çok şiddetli bel ağrım var inşallah adet gelmiyordurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gibi geldi bana ama inşallah gelmez benim belim ağrıyınca adetim gelirÇok şiddetli bel ağrım var inşallah adet gelmiyordurr
Valla dünden beri ağrıyor bakalım daha gelmedi sende durumlar neAdet gibi geldi bana ama inşallah gelmez benim belim ağrıyınca adetim gelir
Ben aynı ya göğüslerimin içine iğne batıyor sanki aynı şekilde kasığıma daValla dünden beri ağrıyor bakalım daha gelmedi sende durumlar ne
Ben dün gece kasık ağrısından uyuyamadım. Sağa dönüyorum batıyor, sola dönüyorum batıyor fenalık geçirdim sabaha kadar. 2 saat ancak uudumAdet gibi geldi bana ama inşallah gelmez benim belim ağrıyınca adetim gelir
İlk defa mı böyle olduBen dün gece kasık ağrısından uyuyamadım. Sağa dönüyorum batıyor, sola dönüyorum batıyor fenalık geçirdim sabaha kadar. 2 saat ancak uudum
Yani böyle şiddetli bişey hiç yaşamamıştım. Ovulasyonda gece 1 kere sancı girer geçerdi. Şimdi ovulasyon bitti regle de 1 hafta var. İkisi de değil. Psikolojik olarak kendi canımı bu kadar yakaniliyorsam zihin gücüyle bebek de yaparım. Kocaya gerek kalmazİlk defa mı böyle oldu
Yani böyle şiddetli bişey hiç yaşamamıştım. Ovulasyonda gece 1 kere sancı girer geçerdi. Şimdi ovulasyon bitti regle de 1 hafta var. İkisi de değil. Psikolojik olarak kendi canımı bu kadar yakaniliyorsam zihin gücüyle bebek de yaparım. Kocaya gerek kalmaz
Ben aynı ya göğüslerimin içine iğne batıyor sanki aynı şekilde kasığıma da
Bakalım merakla bekliyorum yarınıBen aynı ya göğüslerimin içine iğne batıyor sanki aynı şekilde kasığıma da
Hadi inşallah bebiş vardırYani böyle şiddetli bişey hiç yaşamamıştım. Ovulasyonda gece 1 kere sancı girer geçerdi. Şimdi ovulasyon bitti regle de 1 hafta var. İkisi de değil. Psikolojik olarak kendi canımı bu kadar yakaniliyorsam zihin gücüyle bebek de yaparım. Kocaya gerek kalmaz
Benimde dün hafif sızı vardı arttı gitgideBenim memişlerde tık yok ama zaten erken herşey için
Ben yarın yapamayabilirim. Koca yarn işe gitmicekmiş evden çıkarmaz kendide almaz fırsat bulursam gidip alıcamYr
Bakalım merakla bekliyorum yarını
Senin ki yilan hikayesine döndüAhh evladım senin varliğını öğrenene kadar neler cektim ben diye anlatirsinBen yarın yapamayabilirim. Koca yarn işe gitmicekmiş evden çıkarmaz kendide almaz fırsat bulursam gidip alıcam
Benim koca teste karşı kuzu izin vermiyoSenin ki yilan hikayesine döndüAhh evladım senin varliğını öğrenene kadar neler cektim ben diye anlatirsin
Canım prolaktin ölçtürmüş müydün hiç? Ya da son zamanlarda onu arttıracak bi kür falan yaptın mı?Kızlar az önce göğsüm acıdığı için bakaym dedim ucunu sıktm yağ gibi sıvo aktı şeffaf ama kıvamı sıvı yağ gibi. Neden olur bilen var mı korktm açıkçası
Çok önce ölçüldü 1 seneyi geçmiştir. Ne yükseltir ki canm prolaktini hiçbişey yapmadm. Süt hormonundan mı kaynaklıdır.Canım prolaktin ölçtürmüş müydün hiç? Ya da son zamanlarda onu arttıracak bi kür falan yaptın mı?
Onun yükselmesine bağlı olabilir enfeksiyon falan değilse. İlk aklıma o geldi. Devam ederse bi baktır, ihmal etme. Memintolar kıymetlimiss inşallah basit bişeydirÇok önce ölçüldü 1 seneyi geçmiştir. Ne yükseltir ki canm prolaktini hiçbişey yapmadm. Süt hormonundan mı kaynaklıdır.
İnsallah hamileyimdir ona yoraym bariOnun yükselmesine bağlı olabilir enfeksiyon falan değilse. İlk aklıma o geldi. Devam ederse bi baktır, ihmal etme. Memintolar kıymetlimiss inşallah basit bişeydir