• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa mı böyle oldu
Yani böyle şiddetli bişey hiç yaşamamıştım. Ovulasyonda gece 1 kere sancı girer geçerdi. Şimdi ovulasyon bitti regle de 1 hafta var. İkisi de değil. Psikolojik olarak kendi canımı bu kadar yakaniliyorsam zihin gücüyle bebek de yaparım. Kocaya gerek kalmaz 🤣🤣

Yr
Yani böyle şiddetli bişey hiç yaşamamıştım. Ovulasyonda gece 1 kere sancı girer geçerdi. Şimdi ovulasyon bitti regle de 1 hafta var. İkisi de değil. Psikolojik olarak kendi canımı bu kadar yakaniliyorsam zihin gücüyle bebek de yaparım. Kocaya gerek kalmaz 🤣🤣

Ben aynı ya göğüslerimin içine iğne batıyor sanki aynı şekilde kasığıma da

Ben aynı ya göğüslerimin içine iğne batıyor sanki aynı şekilde kasığıma da
Bakalım merakla bekliyorum yarını 🥰

Hadi inşallah bebiş vardır❤️
Benim memişlerde tık yok ama zaten erken herşey için 😅
Benimde dün hafif sızı vardı arttı gitgide ☺️

Kızlar az önce göğsüm acıdığı için bakaym dedim ucunu sıktm yağ gibi sıvo aktı şeffaf ama kıvamı sıvı yağ gibi. 🧐 Neden olur bilen var mı korktm açıkçası :110:

Canım prolaktin ölçtürmüş müydün hiç? Ya da son zamanlarda onu arttıracak bi kür falan yaptın mı?
Çok önce ölçüldü 1 seneyi geçmiştir. Ne yükseltir ki canm prolaktini hiçbişey yapmadm. Süt hormonundan mı kaynaklıdır.

Çok önce ölçüldü 1 seneyi geçmiştir. Ne yükseltir ki canm prolaktini hiçbişey yapmadm. Süt hormonundan mı kaynaklıdır.
Onun yükselmesine bağlı olabilir enfeksiyon falan değilse. İlk aklıma o geldi. Devam ederse bi baktır, ihmal etme. Memintolar kıymetlimiss 😁 inşallah basit bişeydir 🍀

C05C9F03-A05C-43C0-BE9E-847B968BD032.jpeg

Kızlar merhaba geçen gün dönemedim size kusura bakmayın işten dolayı bugün çatlatma iğnesi yapalı 16.gün test yaptım ama yaklaşık bir buçuk saat sonra böyle çıktı sizce var Mıdır

Back