- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bata son 7 gün kaldı gögüslerimde azıcık hassasiyet dışında hiçbir belirtim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olacağın zaman göğüs hassasiyeti yaşıyor muydun canmBata son 7 gün kaldı gögüslerimde azıcık hassasiyet dışında hiçbir belirtim yok
Agrilarimda basladi zaten yarim sattir hayirlisi olsun belkide yapmam adet olucam gbiYumurtlama gününden eminsen tekrarla geç yumurtlama ihtimali varsa bekle bence canm
Oyle duruyorBu sizce kuruma çizgisi mi
Evet oyle dedi bir kac kisi hayırlısı bakalim :)İkiz olablr belki canım
Bugün bekle o zaman canm garanti olsunAgrilarimda basladi zaten yarim sattir hayirlisi olsun belkide yapmam adet olucam gbi
Hadi hayırlısı ilk bebek miEvet oyle dedi bir kac kisi hayırlısı bakalim :)
Haklisin ben ilk hamileligimdede aylarca taktim olmadi tam biraktim herseyi umursamadim o ay olduKızlar moral bozmak yok,stres yapmak yok niye boyle yapiyorsunuz herseyin vakti var,daha da zorlastiriyorsunuz boyle yaparak,teslim olun,rahat olun kastikça zorlasiyor,bizzat yasamis bi insan olarak soyluyifum 4 kez korunurken hamile kaldim ben 4 kezzIlk defa planli yapalim dedik,oldu mu olacak mi,16 ay olmadi ne degismisti tabi ki stres sonra ise girdigim zaman aklima bile gelmedi ve hamile oldugumu ogrendim.Bunu ayrintili yazmistim ama belki okumayanlar vardir diye tekrar bahsetmek istedim.Yani kisacasi taktikca is cikmaza giriyor.Stres hormonunun salgilandigi yerle üreme hormonlarinin salgilandigi yer cok yakinmis beyinde.O yuzden stres baskilarmis hamileligi.Elimizden geleni yapalim tabi ki ama rahat bir sekilde sıkıntı yapmadan.Zaten takiyoruz,stres yapiyoruz da ne oluyor ki olmayacaksa olmuyor yani kendimizi yiprattigimizla,işi zorlastirdigimizla kaliyoruz,o yuzden rahat olalim ki akisa birakalim ki isi zora sokmayalim.Herkesin gonlunce olur inşAllah.Guzel haberlerimizi verelim birbirimize❤
Adet olacağın zaman göğüs hassasiyeti yaşıyor muydun canm
Benim de yaşım 38Takinca olacaksa hep beraber voltran olusturalim,birlikten kuvvet dogar deyip ve hep beraber takalim,hepberaber hamile kalalim,keske mumkun olsaAma iste sorun burda takinca da olmuyor ya o yuzden rahat olalim diyorum.Kac yumurtam var onu bile bilmiyorum belki de hic yokAma sunu biliyorum ki nasibimde varsa olacak yoksa ortadan ayrilsakta fayda yokNasıl takmayacağız kafaya bi de onu söyleseniz. Yaşım 38 elde avuçta 3-5 yumurta kalmış onlar da sağlıklı mı bilinmez çocuğum da yok. Takılmaması gerektiğini biliyorum ama takmayacağım, takmayacağım derken bile strese giriyorum
O zaman belirti olmayabilirEvet hatta kasık ağrısı ve bacak ağrısı da yaşıyorum hepsi oluyor
Hic cocugunuz yokmus onu gozden kacirmisim,evet bizim yaslar biraz fazla ama insanlarin bu devirde daha 35 inde evlendigini dusunursek zamanimiz var ama görece tabi ki.Benim doktorum daha yasin genc dediginde sasirdim,dedim ki tipime bakip degerlendiriyorsaniz ben 38 yasindayim,dedi ki bilgisayarimdan onu goruyorumtabi bence bizim yaslar icin ovulasyonla bi kac ay deneyip asilama sanki daha mantikli sonrasi dr yonlendirmesine gore tup bebek,hic cocugunuz olmadigi icin diyorum.Ama bence rahat olup ovulasyonla denemek sansi arttirabilir ve belki de asilamaya falan grrek kalmadan cozulur bu isNasıl takmayacağız kafaya bi de onu söyleseniz. Yaşım 38 elde avuçta 3-5 yumurta kalmış onlar da sağlıklı mı bilinmez çocuğum da yok. Takılmaması gerektiğini biliyorum ama takmayacağım, takmayacağım derken bile strese giriyorum
Nasibe güvenmek takmamaksa ben de takmıyorum ama buraya girip ne oluyor bedenimizde diye testler mestler yapıyorsak illa kafanın bir yerinde bu düşünce oluyor. Ondan nasıl kurtuluruz? Bildiğin bi yöntem var mı? Ben meditasyon falan yapıyorum, resim yapıyorum, işim var zaten çalışıyorum ama bir taraftan bebiş istiyor, dua ediyor, sağlıklı da besleniyorum. Aklımın bir yanı illa ki orda ama buradaki çoğu kişiden daha az istiyorum gebeliği ona rağmen böyleyim. Yıllardır uğraşmış olanlara Allah kolaylık versinBenim de yaşım 38Takinca olacaksa hep beraber voltran olusturalim,birlikten kuvvet dogar deyip ve hep beraber takalim,hepberaber hamile kalalim,keske mumkun olsaAma iste sorun burda takinca da olmuyor ya o yuzden rahat olalim diyorum.Kac yumurtam var onu bile bilmiyorum belki de hic yokAma sunu biliyorum ki nasibimde varsa olacak yoksa ortadan ayrilsakta fayda yok
Beklemek çok zor,bu yasadiklarini zamaninda cok cok fazla yasamis birisi olarak soyluyorum hala da az da olsa zaman zaman yasiyorum ama bu beni assagı cekiyor ve amacima ulasmakta daha fazla engel teşkil ediyor.Evet bilincalti olumlamalari yapiyorum,anda kalma meditasyonlari yapiyorum,hamilelik meditasyonlari yapiyorum,yuruyus yapiyorum bunlar yapmamiz gereken seyler zaten.Ama benim demek istedigim,her ay sanki son sansimizmis gibi sadece ona odaklanip strese girmenin anlami yok.Zaten takmamak dedigim tamamen silip atin demiyorum,bnm hamile kaldigim ay hic aklimda yok degildi ki aklima geliyordu yine ama degerlendirdigimiz gun zamanlama olarak olmayacak bi zamandi bende o yuzden bu ay pas demistim zaten tamamen silip atan eminim yoktur.Bol bol dua ediyorum ve olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim bir yandan da.Yanlis anlasilmasin ben ahkam kesmek icin soylemiyorum,bu sekilde yasadigim donem beni cok zorlamisti ayni hataya dusup uzulmenizi istemedigim icin tecrubelerimi aktarmak istedim.Umarim hersey istedigimiz gibi olur❤Nasibe güvenmek takmamaksa ben de takmıyorum ama buraya girip ne oluyor bedenimizde diye testler mestler yapıyorsak illa kafanın bir yerinde bu düşünce oluyor. Ondan nasıl kurtuluruz? Bildiğin bi yöntem var mı? Ben meditasyon falan yapıyorum, resim yapıyorum, işim var zaten çalışıyorum ama bir taraftan bebiş istiyor, dua ediyor, sağlıklı da besleniyorum. Aklımın bir yanı illa ki orda ama buradaki çoğu kişiden daha az istiyorum gebeliği ona rağmen böyleyim. Yıllardır uğraşmış olanlara Allah kolaylık versin
Benim de arkadaşlarım hep 35 sonrası doğurdu o yönden umutluyum. Lakin 3 yıl yumurtaları ciddi etkileyen bi kemoterapi gördüm. Sonrasında zaten daha 30 yaşımdayken menopoza girdiğim söylenmişti. 1 yıldan fazla regl olmadım. Şükür sonra yeni başladı ama doktorlar bana hep mucize gözüyle bakıyor. Herkesin kendince farklı bir süreci var. Hacettepede bana aşılama bu yaşta önermiyoruz direk tüp bebeğe geçelim dedi ama takiple biraz şansımı deneyeceğim bakalım. Ben de sağlık alanında doktora yaptığım için biraz araştırma yapabiliyorum. Oradan uygun gördüklerimi kendime uyguluyorum. Yine de kısmet tabii bakıcaz. Eşimle diyoruz ki çocuk olursa onunla eğlenir onun için birikim yaparız. Olmazsa gezer çatır çatır para yer eğleniriz ölümlü dünya.. ben neler atlattım. Allah herkese yolunda kolaylk versinHic cocugunuz yokmus onu gozden kacirmisim,evet bizim yaslar biraz fazla ama insanlarin bu devirde daha 35 inde evlendigini dusunursek zamanimiz var ama görece tabi ki.Benim doktorum daha yasin genc dediginde sasirdim,dedim ki tipime bakip degerlendiriyorsaniz ben 38 yasindayim,dedi ki bilgisayarimdan onu goruyorumtabi bence bizim yaslar icin ovulasyonla bi kac ay deneyip asilama sanki daha mantikli sonrasi dr yonlendirmesine gore tup bebek,hic cocugunuz olmadigi icin diyorum.Ama bence rahat olup ovulasyonla denemek sansi arttirabilir ve belki de asilamaya falan grrek kalmadan cozulur bu is