- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Yaaa üzüldüm canm inşallah bi dahaki aylara nasip olur.Ben elendim kizlar erken gebelik testi yapdim negatif
bu aksama kadar adet olurum artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa üzüldüm canm inşallah bi dahaki aylara nasip olur.Ben elendim kizlar erken gebelik testi yapdim negatif
bu aksama kadar adet olurum artik
Çok geçmiş olsun,Rabbim çok guzel,sağlıklı,bol çocuklu günler göstersin❤Mucizeleri severizKemoterapi sonrası ovulasyonla kalanlar çok var.Sadece 1 tanecik sağlıklı yumurta işimizi görür ve umarim en yakin zamanda o yumurta ile 1 tanecik,2 de olurspermin buluşması dilegiyleSizin de bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz tabi,bizi de mahrum birakmayin,paylaşin ki biz de istifade edebilelim inşAllah.Ben de bu ay ovu testi ile denerim dedim ama sanirim yetismeyecekNasip artik bakalimBenim de arkadaşlarım hep 35 sonrası doğurdu o yönden umutluyum. Lakin 3 yıl yumurtaları ciddi etkileyen bi kemoterapi gördüm. Sonrasında zaten daha 30 yaşımdayken menopoza girdiğim söylenmişti. 1 yıldan fazla regl olmadım. Şükür sonra yeni başladı ama doktorlar bana hep mucize gözüyle bakıyor. Herkesin kendince farklı bir süreci var. Hacettepede bana aşılama bu yaşta önermiyoruz direk tüp bebeğe geçelim dedi ama takiple biraz şansımı deneyeceğim bakalım. Ben de sağlık alanında doktora yaptığım için biraz araştırma yapabiliyorum. Oradan uygun gördüklerimi kendime uyguluyorum. Yine de kısmet tabii bakıcaz. Eşimle diyoruz ki çocuk olursa onunla eğlenir onun için birikim yaparız. Olmazsa gezer çatır çatır para yer eğleniriz ölümlü dünya.. ben neler atlattım. Allah herkese yolunda kolaylk versin
Saol canim insallah size bu ay nasip olurYaaa üzüldüm canm inşallah bi dahaki aylara nasip olur.
Ah keşke canm ama benimde umudum kalmadı silik çizgi görenler bile negatifi gördüSaol canim insallah size bu ay nasip olur
Var mi gelişme tatlım,ne durumdasın?Ah keşke canm ama benimde umudum kalmadı silik çizgi görenler bile negatifi gördü
Yok canm hala aynı kist mi oldu acaba regl gelemiyo bi türlü hamile olma ihtimalim hiç yok gibiVar mi gelişme tatlım,ne durumdasın?
Elimden geldiğince bildiğim ne varsa paylaşıyorum. 1 yeter canım 2. De gözüm yok. Kendime zor bakıyorum. Eşim evden çalışmasa belki 1e bile cesaret edemezdim. Sen geç deme kit yoksa bi termometre vardır evde çocuk için falan onunla sabah ölçüm yap dil altından o bile çok şey söylüyor. Kaçıncı günün? Belki yakalarsın. İnşallah gönlüne göre olsunÇok geçmiş olsun,Rabbim çok guzel,sağlıklı,bol çocuklu günler göstersin❤Mucizeleri severizKemoterapi sonrası ovulasyonla kalanlar çok var.Sadece 1 tanecik sağlıklı yumurta işimizi görür ve umarim en yakin zamanda o yumurta ile 1 tanecik,2 de olurspermin buluşması dilegiyleSizin de bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz tabi,bizi de mahrum birakmayin,paylaşin ki biz de istifade edebilelim inşAllah.Ben de bu ay ovu testi ile denerim dedim ama sanirim yetismeyecekNasip artik bakalim
Yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigin icin geciktigini dusunuyor olabilirsin,belki de gec yumurtladin.Max kacinci gune kadar sarkar normalde?Ben 25,26 gunde bazen 28 gunde bir(en geç) olurum.Kasim ayinda ki ovulasyon testim de 17.gun yum.gordum ve o ay 31.gün regl oldum ve hayatimda o kadar gec regl olmadim hic.Gec yumurtlamis olabilirsin yaniYok canm hala aynı kist mi oldu acaba regl gelemiyo bi türlü hamile olma ihtimalim hiç yok gibi
Derece var tabi ki ama onunla becerebileceğimi sanmiyorum ya.Olmadi bu ay denerimDün bitti reglim yarin sabahtan itibaren baslamaliyim sanirim,belki de gec bile kaldim sanirim regl iken baslaniyor.Olcumlerde bi iniyor bi cikiyor yumurtlama zamani sanip yarim dercelik artisi baz alip 2 gun sonra 1 derecelik artis falan oluyor kafam daha cok karisir diye dusunuyorum.Kolay yolu var mi ki bildigin?Elimden geldiğince bildiğim ne varsa paylaşıyorum. 1 yeter canım 2. De gözüm yok. Kendime zor bakıyorum. Eşim evden çalışmasa belki 1e bile cesaret edemezdim. Sen geç deme kit yoksa bi termometre vardır evde çocuk için falan onunla sabah ölçüm yap dil altından o bile çok şey söylüyor. Kaçıncı günün? Belki yakalarsın. İnşallah gönlüne göre olsun
Benimde maksimum gecikmem 3 gün oluyodu 5 gün oldu bugün hala bişey yok. Bi gün kasık ağrım olmuştu ondan baz alırsam bugün 15. Gün oluyo varsa kesin çıkması gerek yani.Yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigin icin geciktigini dusunuyor olabilirsin,belki de gec yumurtladin.Max kacinci gune kadar sarkar normalde?Ben 25,26 gunde bazen 28 gunde bir(en geç) olurum.Kasim ayinda ki ovulasyon testim de 17.gun yum.gordum ve o ay 31.gün regl oldum ve hayatimda o kadar gec regl olmadim hic.Gec yumurtlamis olabilirsin yani
Sen tekrar test yapmadın mı canımBenimde maksimum gecikmem 3 gün oluyodu 5 gün oldu bugün hala bişey yok. Bi gün kasık ağrım olmuştu ondan baz alırsam bugün 15. Gün oluyo varsa kesin çıkması gerek yani.
Daha batıma 2 gün var bugün KAHVERENGİ akıntım geliyor acaba yerleşme kanaması miİlk sayfada da öyle yazmışım araya karıştın sanırım canm
Yok yarın toplu olarak yapıcazSen tekrar test yapmadın mı canım
İnsallah öyledirDaha batıma 2 gün var bugün KAHVERENGİ akıntım geliyor acaba yerleşme kanaması mi
Yok yook hiç karışmaz ben yardımcı olurum istersen. Yumurtlamaya kadar herhangi bi gün başlasan olur. En azından çatlayınca emin olursunDerece var tabi ki ama onunla becerebileceğimi sanmiyorum ya.Olmadi bu ay denerimDün bitti reglim yarin sabahtan itibaren baslamaliyim sanirim,belki de gec bile kaldim sanirim regl iken baslaniyor.Olcumlerde bi iniyor bi cikiyor yumurtlama zamani sanip yarim dercelik artisi baz alip 2 gun sonra 1 derecelik artis falan oluyor kafam daha cok karisir diye dusunuyorum.Kolay yolu var mi ki bildigin?
Gercekten miTmm o zaman,beraber takip edersek sanirim benim icin daha kolay olur.Öyleyse yarin sabah itibari ile başlayıp not alıyorum,gun gun burdan yazayim sana ya da ozelden,sen yonlendirirsin beni.Ya da daha farkli bi fikrin varsa oyle yapalim.Cunku ben hic yorumlayamiyorum onuHer sabah yatakatan cikmadan dil alti olcecegim di mi?Yok yook hiç karışmaz ben yardımcı olurum istersen. Yumurtlamaya kadar herhangi bi gün başlasan olur. En azından çatlayınca emin olursun
Her sabah aynı saatte, uyku sersemliğin bile geçmeden, telefona bile bakmadan, dil altına daya termometreyi sonucu bana özelden yaz. Birkaç gün takip edelim normalin belli olsun sonra da çatlamayı görürüz inşallahGercekten miTmm o zaman,beraber takip edersek sanirim benim icin daha kolay olur.Öyleyse yarin sabah itibari ile başlayıp not alıyorum,gun gun burdan yazayim sana ya da ozelden,sen yonlendirirsin beni.Ya da daha farkli bi fikrin varsa oyle yapalim.Cunku ben hic yorumlayamiyorum onuHer sabah yatakatan cikmadan dil alti olcecegim di mi?