• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de arkadaşlarım hep 35 sonrası doğurdu o yönden umutluyum. Lakin 3 yıl yumurtaları ciddi etkileyen bi kemoterapi gördüm. Sonrasında zaten daha 30 yaşımdayken menopoza girdiğim söylenmişti. 1 yıldan fazla regl olmadım. Şükür sonra yeni başladı ama doktorlar bana hep mucize gözüyle bakıyor. Herkesin kendince farklı bir süreci var. Hacettepede bana aşılama bu yaşta önermiyoruz direk tüp bebeğe geçelim dedi ama takiple biraz şansımı deneyeceğim bakalım. Ben de sağlık alanında doktora yaptığım için biraz araştırma yapabiliyorum. Oradan uygun gördüklerimi kendime uyguluyorum. Yine de kısmet tabii bakıcaz. Eşimle diyoruz ki çocuk olursa onunla eğlenir onun için birikim yaparız. Olmazsa gezer çatır çatır para yer eğleniriz 😂😂 ölümlü dünya.. ben neler atlattım. Allah herkese yolunda kolaylk versin
Çok geçmiş olsun,Rabbim çok guzel,sağlıklı,bol çocuklu günler göstersin❤Mucizeleri severiz😍Kemoterapi sonrası ovulasyonla kalanlar çok var.Sadece 1 tanecik sağlıklı yumurta işimizi görür ve umarim en yakin zamanda o yumurta ile 1 tanecik,2 de olur🤣spermin buluşması dilegiyle😍Sizin de bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz tabi,bizi de mahrum birakmayin,paylaşin ki biz de istifade edebilelim inşAllah.Ben de bu ay ovu testi ile denerim dedim ama sanirim yetismeyecek🥺Nasip artik bakalim

Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var. Sizce yerlesme kanamasi olabilirmi.

Çok geçmiş olsun,Rabbim çok guzel,sağlıklı,bol çocuklu günler göstersin❤Mucizeleri severiz😍Kemoterapi sonrası ovulasyonla kalanlar çok var.Sadece 1 tanecik sağlıklı yumurta işimizi görür ve umarim en yakin zamanda o yumurta ile 1 tanecik,2 de olur🤣spermin buluşması dilegiyle😍Sizin de bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz tabi,bizi de mahrum birakmayin,paylaşin ki biz de istifade edebilelim inşAllah.Ben de bu ay ovu testi ile denerim dedim ama sanirim yetismeyecek🥺Nasip artik bakalim
Elimden geldiğince bildiğim ne varsa paylaşıyorum. 1 yeter canım 😂 2. De gözüm yok. Kendime zor bakıyorum. Eşim evden çalışmasa belki 1e bile cesaret edemezdim. Sen geç deme kit yoksa bi termometre vardır evde çocuk için falan onunla sabah ölçüm yap dil altından o bile çok şey söylüyor. Kaçıncı günün? Belki yakalarsın. İnşallah gönlüne göre olsun 💝

Yok canm hala aynı kist mi oldu acaba regl gelemiyo bi türlü 😔 hamile olma ihtimalim hiç yok gibi
Yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigin icin geciktigini dusunuyor olabilirsin,belki de gec yumurtladin.Max kacinci gune kadar sarkar normalde?Ben 25,26 gunde bazen 28 gunde bir(en geç) olurum.Kasim ayinda ki ovulasyon testim de 17.gun yum.gordum ve o ay 31.gün regl oldum ve hayatimda o kadar gec regl olmadim hic.Gec yumurtlamis olabilirsin yani

Elimden geldiğince bildiğim ne varsa paylaşıyorum. 1 yeter canım 😂 2. De gözüm yok. Kendime zor bakıyorum. Eşim evden çalışmasa belki 1e bile cesaret edemezdim. Sen geç deme kit yoksa bi termometre vardır evde çocuk için falan onunla sabah ölçüm yap dil altından o bile çok şey söylüyor. Kaçıncı günün? Belki yakalarsın. İnşallah gönlüne göre olsun 💝
Derece var tabi ki ama onunla becerebileceğimi sanmiyorum ya.Olmadi bu ay denerim🥺Dün bitti reglim yarin sabahtan itibaren baslamaliyim sanirim,belki de gec bile kaldim sanirim regl iken baslaniyor.Olcumlerde bi iniyor bi cikiyor yumurtlama zamani sanip yarim dercelik artisi baz alip 2 gun sonra 1 derecelik artis falan oluyor kafam daha cok karisir diye dusunuyorum.Kolay yolu var mi ki bildigin?

Yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigin icin geciktigini dusunuyor olabilirsin,belki de gec yumurtladin.Max kacinci gune kadar sarkar normalde?Ben 25,26 gunde bazen 28 gunde bir(en geç) olurum.Kasim ayinda ki ovulasyon testim de 17.gun yum.gordum ve o ay 31.gün regl oldum ve hayatimda o kadar gec regl olmadim hic.Gec yumurtlamis olabilirsin yani
Benimde maksimum gecikmem 3 gün oluyodu 5 gün oldu bugün hala bişey yok. Bi gün kasık ağrım olmuştu ondan baz alırsam bugün 15. Gün oluyo varsa kesin çıkması gerek yani.

Derece var tabi ki ama onunla becerebileceğimi sanmiyorum ya.Olmadi bu ay denerim🥺Dün bitti reglim yarin sabahtan itibaren baslamaliyim sanirim,belki de gec bile kaldim sanirim regl iken baslaniyor.Olcumlerde bi iniyor bi cikiyor yumurtlama zamani sanip yarim dercelik artisi baz alip 2 gun sonra 1 derecelik artis falan oluyor kafam daha cok karisir diye dusunuyorum.Kolay yolu var mi ki bildigin?
Yok yook hiç karışmaz ben yardımcı olurum istersen. Yumurtlamaya kadar herhangi bi gün başlasan olur. En azından çatlayınca emin olursun

Yok yook hiç karışmaz ben yardımcı olurum istersen. Yumurtlamaya kadar herhangi bi gün başlasan olur. En azından çatlayınca emin olursun
Gercekten mi😍Tmm o zaman,beraber takip edersek sanirim benim icin daha kolay olur.Öyleyse yarin sabah itibari ile başlayıp not alıyorum,gun gun burdan yazayim sana ya da ozelden,sen yonlendirirsin beni.Ya da daha farkli bi fikrin varsa oyle yapalim.Cunku ben hic yorumlayamiyorum onu🤣Her sabah yatakatan cikmadan dil alti olcecegim di mi?

Kuzenim aricilik yapiyor,organik kendi arilarindan hasat ettigi ari sütü,propolis,bal,apilarnil karisimi,bu karisima koyacagi urunlerin gramajlari doktorlarla beraber karar verilmis guvenilir. Yumurta kalitesi icin cok etkili o karisimla erken menopoz teshisi koyulan insanlar bile hamile kaldi.Tabi ki yuzde yuz hamilelik garantisi yok ama acaba desteklesem mi diye dusunuyorum🤔

Gercekten mi😍Tmm o zaman,beraber takip edersek sanirim benim icin daha kolay olur.Öyleyse yarin sabah itibari ile başlayıp not alıyorum,gun gun burdan yazayim sana ya da ozelden,sen yonlendirirsin beni.Ya da daha farkli bi fikrin varsa oyle yapalim.Cunku ben hic yorumlayamiyorum onu🤣Her sabah yatakatan cikmadan dil alti olcecegim di mi?
Her sabah aynı saatte, uyku sersemliğin bile geçmeden, telefona bile bakmadan, dil altına daya termometreyi sonucu bana özelden yaz. Birkaç gün takip edelim normalin belli olsun 😉 sonra da çatlamayı görürüz inşallah

Kizlar bugun adetim gelince doktora gittim alttan muayene etti kist mist yok dedi yedi tane yumos gordu femara kullanacam tekrar bes gun gunde uc defa. Sanirim tekrar ovitrella verecek. Siz adet gununuzde kontrol ettirdiginizde kac tane yumoslar oluyodu yada benim adet gunu yumoslarin var oldugu normalmi

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bir danışayım dedim bat a 7 günüm var hic bir adet öncesi belirtilerim yok normalde 10 gün önceden göğüs hassasiyetim başlardi o da başlamadı yumurtlama döneminden beri hafif aralıklarla bazen regli ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu 3 gün sürdü geçti sonra hep hafif hafif kasıklarıma ağrı girdi bunun dışında baş dönmem ve mide yanmam var test yapmak için erkendir diye düşünüyorum 28 29 günde bir regli oluyorum yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonrasındaki bir günü değerlendirdim yardımcı olabilir misin

Back