- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
İlk sayfada da öyle yazmışım araya karıştın sanırım canmMoonfacedMom bnmki 13 mayıs canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfada da öyle yazmışım araya karıştın sanırım canmMoonfacedMom bnmki 13 mayıs canm
Nasip değilmiş üzülme canm. Yeni bat tarihin ne canm ne yazaymbirgun gecikmeli.bende kirmizi kart yedim.moralim.cok bozuk
Kizlar produktor marka adetbgecikmesinden sonra yapilan testten yaptim 2 gun gecti adetin gecen ay 3 4 gun once geldi bu ay 2 gun gecikti test yaptim tek cikti icini acinca beyaz olan kisimda bir cizgi daha var sanki ne demek nolur yaedimci olunBenim bat 4 Mayıs pek umudum yok ama şurda bekliyim bende
10 mayisNasip değilmiş üzülme canm. Yeni bat tarihin ne canm ne yazaym
10Nasip değilmiş üzülme canm. Yeni bat tarihin ne canm ne yazaym
otomatikmen insan uzuluyor cunku bazilari istemeden hamile kalio bazilarida bir ceket atmakla hamile kalio ona uzuluyorum.bize caba harciyorz10 mayis
Bunda çizgi görüyorum birde kapalı halini atar mısınKizlar produktor marka adetbgecikmesinden sonra yapilan testten yaptim 2 gun gecti adetin gecen ay 3 4 gun once geldi bu ay 2 gun gecikti test yaptim tek cikti icini acinca beyaz olan kisimda bir cizgi daha var sanki ne demek nolur yaedimci olun
Bi tanıdığım var 6 çocuğı var kayıplarda var. Diyoki hepsini isteğimle yaptm ne zaman istedim o ay oldu. Kendime baktm kızıma kavuşmak için 5 sene bekledim şimdi 3 seneye yakın oluyo 2. İçin uğraşıyorum yok olmuyo. Rabbimin vardır bi bildiği diyorm isyan etmek istemem ama kızım olmadan önce hamile hberi alınca kıskanıyordm neden benim olmuyor diye ama herşeyin zamanı varmş onu anladm10
otomatikmen insan uzuluyor cunku bazilari istemeden hamile kalio bazilarida bir ceket atmakla hamile kalio ona uzuluyorum.bize caba harciyorz
10 haziran da mı beklenen adet canım10 mayis
Merhaba,ben de yeni katıldım, bat 24 MayısUYARI
- REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
- GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
- GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
- HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
- İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
Ben hala adet olmadım ama memleketteyim test yapma şansım yok ayın 15’inde dönücem hiç bir belirti de yok sadece her ay adet olmadan önce yüzümde çıkan sivilcem çıktıAdet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
@BESD
@Kelebek-bek
@Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
Beyazmelek11
@cido09
@Yi serumu
@BankacI26
@Asiprenses33312
@akrepprof
Yarın bat günü olanlar
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
@Asyaa561 10 mayıs
Kızlar var mı bi gelişme?
Belli olmaz belki sana süpriz yaparBen hala adet olmadım ama memleketteyim test yapma şansım yok ayın 15’inde dönücem hiç bir belirti de yok sadece her ay adet olmadan önce yüzümde çıkan sivilcem çıktı
Ayyy inşallh cnm ama bende pko var işte hep düzensiz oluyorum 2 senedir de olmadığı için pek umudum yokBelli olmaz belki sana süpriz yapar
Benimde 2 seneyi geçik 3 olacak nerdeyse olmadı nasibi gelmişse olurAyyy inşallh cnm ama bende pko var işte hep düzensiz oluyorum 2 senedir de olmadığı için pek umudum yok
Gercekden oyle bende anlamiyorum birkere hamile kalabilipde birdaha isteyince neden bu kadar gec oluyor buda bizim sansimiz sanirimBi tanıdığım var 6 çocuğı var kayıplarda var. Diyoki hepsini isteğimle yaptm ne zaman istedim o ay oldu. Kendime baktm kızıma kavuşmak için 5 sene bekledim şimdi 3 seneye yakın oluyo 2. İçin uğraşıyorum yok olmuyo. Rabbimin vardır bi bildiği diyorm isyan etmek istemem ama kızım olmadan önce hamile hberi alınca kıskanıyordm neden benim olmuyor diye ama herşeyin zamanı varmş onu anladm
Bende kaç kere dr a gittim bişeyin yok diyo dr lar. Bende artık pes ettim rabbim zamanı gelince verecektir elbet ne kadar çırpınsakta nasipten öte köy yokGercekden oyle bende anlamiyorum birkere hamile kalabilipde birdaha isteyince neden bu kadar gec oluyor buda bizim sansimiz sanirim
Uzerine ceket atilsa hamile kalanlari goruyorum
Benimde bir cocugum var 2019da da bos gebelikten kurtaj oldum o zamandan beri tekrar kalamiyorum
Doktor bir sıkıntı yok diyor demekki dediginiz gbi zamani varmis bizim zamanimizda baya uzak sanirim