• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adeti geçen hanımlarımızın sabrını kutluyorum gerçekten bende cok negatif sonuç aldım ama gözlerimin şaşı olması hoşuma gidiyordu ve böyyyle inceliyordum acaba ne var ne yok diye hemde battan önce 😬hiç birinde de yaptığım için pişman olmadım içim içimi yiceğine uykularım kaçacağına yapıyodum hep sonunda umut bağladığım çizgiyi benden başka gören olmadı adete kadar hep tekrar ettm hiçte belirtim yoktu. sizinle birlikte merakla sonuçlarınızı bekliyorum ve dualarım sizinle 🙏😇

Benim bat 4 Mayıs pek umudum yok ama şurda bekliyim bende😂
Kizlar produktor marka adetbgecikmesinden sonra yapilan testten yaptim 2 gun gecti adetin gecen ay 3 4 gun once geldi bu ay 2 gun gecikti test yaptim tek cikti icini acinca beyaz olan kisimda bir cizgi daha var sanki ne demek nolur yaedimci olun

Eklentiler

• 16206793679675949289016108233172.jpg
    16206793679675949289016108233172.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar nolur yardim produktor marka adet gecikince yapilan testten aldim gecen ay adet 3 4 gun once geldi bu ay 8 mayista olmam gerekirken 2 gun gecti halen yok testi yaptim tek cizgi cikti sonra icini acinca beyaz kisimda sanki hafif bir silkk cizgi daha var ne demek sizce

Eklentiler

• 16206796028527050353046868391556.jpg
    16206796028527050353046868391556.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar produktor marka adetbgecikmesinden sonra yapilan testten yaptim 2 gun gecti adetin gecen ay 3 4 gun once geldi bu ay 2 gun gecikti test yaptim tek cikti icini acinca beyaz olan kisimda bir cizgi daha var sanki ne demek nolur yaedimci olun
Bunda çizgi görüyorum birde kapalı halini atar mısın

10

otomatikmen insan uzuluyor cunku bazilari istemeden hamile kalio bazilarida bir ceket atmakla hamile kalio ona uzuluyorum.bize caba harciyorz
Bi tanıdığım var 6 çocuğı var kayıplarda var. Diyoki hepsini isteğimle yaptm ne zaman istedim o ay oldu. Kendime baktm kızıma kavuşmak için 5 sene bekledim şimdi 3 seneye yakın oluyo 2. İçin uğraşıyorum yok olmuyo. Rabbimin vardır bi bildiği diyorm isyan etmek istemem ama kızım olmadan önce hamile hberi alınca kıskanıyordm neden benim olmuyor diye ama herşeyin zamanı varmş onu anladm

❗❗❗❗UYARI ❗❗❗❗

• REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
  • GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
  • GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
  • HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
  • İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
Merhaba,ben de yeni katıldım, bat 24 Mayıs

Adet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
@BESD
@Kelebek-bek
@Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom MoonfacedMom
Beyazmelek11 Beyazmelek11
@cido09
@Yi serumu
@BankacI26
@Asiprenses33312
@akrepprof

Yarın bat günü olanlar

@aynurrrr ▶️ 10 mayıs
@Melekkanat ▶️ 10 mayıs
@Ayca_06 ▶️ 10 mayıs
@Asyaa561 ▶️ 10 mayıs

Kızlar var mı bi gelişme?
Ben hala adet olmadım ama memleketteyim test yapma şansım yok ayın 15’inde dönücem hiç bir belirti de yok sadece her ay adet olmadan önce yüzümde çıkan sivilcem çıktı 😠

Bi tanıdığım var 6 çocuğı var kayıplarda var. Diyoki hepsini isteğimle yaptm ne zaman istedim o ay oldu. Kendime baktm kızıma kavuşmak için 5 sene bekledim şimdi 3 seneye yakın oluyo 2. İçin uğraşıyorum yok olmuyo. Rabbimin vardır bi bildiği diyorm isyan etmek istemem ama kızım olmadan önce hamile hberi alınca kıskanıyordm neden benim olmuyor diye ama herşeyin zamanı varmş onu anladm
Gercekden oyle bende anlamiyorum birkere hamile kalabilipde birdaha isteyince neden bu kadar gec oluyor buda bizim sansimiz sanirim
Uzerine ceket atilsa hamile kalanlari goruyorum
Benimde bir cocugum var 2019da da bos gebelikten kurtaj oldum o zamandan beri tekrar kalamiyorum
Doktor bir sıkıntı yok diyor demekki dediginiz gbi zamani varmis bizim zamanimizda baya uzak sanirim

Gercekden oyle bende anlamiyorum birkere hamile kalabilipde birdaha isteyince neden bu kadar gec oluyor buda bizim sansimiz sanirim
Uzerine ceket atilsa hamile kalanlari goruyorum
Benimde bir cocugum var 2019da da bos gebelikten kurtaj oldum o zamandan beri tekrar kalamiyorum
Doktor bir sıkıntı yok diyor demekki dediginiz gbi zamani varmis bizim zamanimizda baya uzak sanirim
Bende kaç kere dr a gittim bişeyin yok diyo dr lar. Bende artık pes ettim rabbim zamanı gelince verecektir elbet ne kadar çırpınsakta nasipten öte köy yok

Back