- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Merhaba yok az önce yaptmMerh
Merhabalar, sabah idrarı ile mi yaptınız testi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yok az önce yaptmMerh
Merhabalar, sabah idrarı ile mi yaptınız testi?
Bn çarşamba test yapcam beraber çarşamba yapalım beklerim dersenYarın değilde bi kaç gün sonra yapıcam canm
Eşinizde mi kullandı acabaQuenzym 10 kullandik
İyi ama çıkmaması normal değil mi o zaman. Gebeliğin doğru çıkması için genelde sabah idarari ile yapılması soyleniyorMerhaba yok az önce yaptm
BeklerimBn çarşamba test yapcam beraber çarşamba yapalım beklerim dersen
Ozaman bende Çarşamba yapıyorumBeklerim
Tmm çarşamba sabah ilk idrarla yaparım bn buraya da atarım varsa da yoksa da kısmet artıkBeklerim
Her ikimiz de.esi de sayı ve morfoloji berbattı.aylarca her yazılan ilaci kullandık.zaten etki etme süresi 3 ay.yani sperm ve yumurta hücresi 3 ayda yenileniyormus. Biz bu sefer sade Q10 kullanamdik.proxedd plus in içindeki Q10 miktarı arttırılmış eşim onu kullandı ben de ersagin takviye Q10 ini aldım.ama ilk getirttiginiz ürün yurt dışı urunuyduEşinizde mi kullandı acaba
3 gün gecikme var ondan yaptm pişmanda oldmİyi ama çıkmaması normal değil mi o zaman. Gebeliğin doğru çıkması için genelde sabah idarari ile yapılması soyleniyor
Solgar iş görür mü kiHer ikimiz de.esi de sayı ve morfoloji berbattı.aylarca her yazılan ilaci kullandık.zaten etki etme süresi 3 ay.yani sperm ve yumurta hücresi 3 ayda yenileniyormus. Biz bu sefer sade Q10 kullanamdik.proxedd plus in içindeki Q10 miktarı arttırılmış eşim onu kullandı ben de ersagin takviye Q10 ini aldım.ama ilk getirttiginiz ürün yurt dışı urunuydu
Sanki test var gibi öyle hissettim3 gün gecikme var ondan yaptm pişmanda oldm
Ben de ben de dayanamaz yapardım galiba hatta dün evde yapılan testlere baktım %60 doğru sonuç veriyor diye okudum yazilanlarda. Bana da 4 gün kaldı3 gün gecikme var ondan yaptm pişmanda oldm
Biz ilk Solgar aldık ama hem pahalı hemde mg olarak düşüktü.nerede yaşıyorsunuzSolgar iş görür mü ki
AntalyaBiz ilk Solgar aldık ama hem pahalı hemde mg olarak düşüktü.nerede yaşıyorsunuz
Orada rosmann var miAntalya
Evet varOrada rosmann var mi
YesssÇarşambayı test günü ilan ediyoruz
Hemen bi araştırayım teşekkür ederimDoppel herz marka Q10 varsa 4-5 kutu alın. Çok da pahalı değiller ilginç şekilde. Benim sonuçlardan sonra özel Dr mbubilactan getirttirip hastalarına sattı hatta bı arkadaşım şok oldu senin dediğin ilacı verdi diye.2 tane oldu şimdi.saka bı yana bundan gebe kalan sayısı çok fazla.ersag da zaten bu sebeple uretti