- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Belki daha etkendir geç döllenme olayı olabilirmiKızlar test geçti elime şimdi yaptm ama negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki daha etkendir geç döllenme olayı olabilirmiKızlar test geçti elime şimdi yaptm ama negatif çıktı
3 gün gecikme var canmBat a kaç gün var
Yok kuzu ya unutlanmıcam üzüldüm belki süpriz olur dedim ama nerdeeeeBelki daha etkendir geç döllenme olayı olabilirmi
Gecikme niye oldu ki acabaYok kuzu ya unutlanmıcam üzüldüm belki süpriz olur dedim ama nerdeeee
Canım belki kanda çıkar hemen ümidini kesme3 gün gecikme var canm
Umudum yoktu zaten kuzu ama 3 gün gecikme doldu 4 gün olacak bi umut dedim testte bulunca yaptm salak gibiCanım belki kanda çıkar hemen ümidini kesme
Geç yumurtladım büyük ihtimalleGecikme niye oldu ki acaba
Ayyy ne salak gibisi bn yumurtlamadan 8 gün sonra yaptığımı bilirim bizim ki umut varsa da yoksa da Allah hayırlı kılsın bu ay yoksa belki de önümüzdeki ay mutlu haberi alırsın üzme kendiniUmudum yoktu zaten kuzu ama 3 gün gecikme doldu 4 gün olacak bi umut dedim testte bulunca yaptm salak gibi
2 seneyi geçti canm yaa artk yoruldmAyyy ne salak gibisi bn yumurtlamadan 8 gün sonra yaptığımı bilirim bizim ki umut varsa da yoksa da Allah hayırlı kılsın bu ay yoksa belki de önümüzdeki ay mutlu haberi alırsın üzme kendini
Sen de mi hiç hamile kalamadın peki bn henüz hiç yaşamadım2 seneyi geçti canm yaa artk yoruldm
Yok ben 7 kere yaşadım 1 kızım var kızımdan sonra olmadıSen de mi hiç hamile kalamadın peki bn henüz hiç yaşamadım
Rabbim kızınıza uzun ömür versin hepimize bu duyguyu tatmayı nasip etsinYok ben 7 kere yaşadım 1 kızım var kızımdan sonra olmadı
Hemen yikamasaydin keşke biraz bekleseydin keşke erken gebelik testimi normal kasetmiydiTesti yıkadım kurudu biraz kuruma çizgisinin orda sarımsı çizgi verildi tekrar yıkadım o çizgi kaydı. Acaba kurumasını bekleseydm çıkacakmıydı
Amin canım inşallah.Rabbim kızınıza uzun ömür versin hepimize bu duyguyu tatmayı nasip etsin
Attm canm bi fikir verinHemen yikamasaydin keşke biraz bekleseydin keşke erken gebelik testimi normal kasetmiydi
Neden bilmiyorum ama bence gebelik var öyle hissediyorumAttm canm bi fikir verin
O çizgi hareket ediyo ama çeşit eziyetlere maruz kaldı kendileriNeden bilmiyorum ama bence gebelik var öyle hissediyorum
Hahahaha keşke biraksaydin kendi halineeeO çizgi hareket ediyo ama çeşit eziyetlere maruz kaldı kendileri