Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." Bu ayeti kerime geceleri okunmalıdır. Üç ay boyunca her gece 1267 kez okunması önemlidir. Hicr 15/86 ayetidir ve Türkçe meali 'Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir' anlamındadır.

Senin zaten yumurtlama tarihine göre daha var bence 21.günü baz almalisin.Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün senin bugün?Zaten bu hesaba gore testleri erken yaptin sen kan testini de,idrar testini de.Senden hala umudum var
İnşallah olur 11.gunum canım bugün

Kizlar nasil yorumlarsiniz? Bi kac saat sonra gordum bunu. Iki ay oncede boyle olmustu sanki ama adet olmustum. Kuruma cizgisi bu degilmi

Eklentiler

• AE54B86D-18BE-4876-8B6F-B10A2963C058.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 099C931C-4EAF-44A5-905E-2DF0730F5258.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 85
Su damlat idrarı damlattığın yere,eğer kaybolursa kuruma çizgisidir,kaybolmazsa ihtimal büyüktür.Haber ver bize de❤
Ben kaç kere banyo ettirdim testlere yıkadım fön makinesiyle kuruttum kaç test yanıp eridi sabrımda yok kurumasını da bekleyemiyorum bide

Su damlat idrarı damlattığın yere,eğer kaybolursa kuruma çizgisidir,kaybolmazsa ihtimal büyüktür.Haber ver bize de❤
Canim dedigini yaptim iki su damlattim cizgi biraz belli de resimde pek belli okmayabilir

Eklentiler

• 824C0ECC-799F-4D16-A813-C4674849626F.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 87
Iki ay oncede boyle olmustu ama adet oldum. Zaten adet belirtilerim var 9-12 mayis arasi olmam lazim artik beybilerrr
Saatler sonra silik çikan cizgileri pek dikkate almamak lazim ama belli de olmuyor işte.Su damlattığın halde hala çizgi varsa yarın tekrar et bence çünkü zaman geçtiği için daha çabuk çikmali mesela bu 2 saat sonra çıktıysa yarınki 30 dk sonra çıkması gerekiyor ya da daha çabuk,o şekil de anlayabilirsin.Haber ver mutlak

Canim biliyorum biliyorum da iste gelde bunu icime sor umut ettim iste ne bilim hayir olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…