- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Valla bende aynı durumdaym ben nezaman test yapsam diye düşünüyorumYok kız ne ağrı ne de başka belirti. Beklemedeym. Ramazanı bitireym olmazsam test yapıcam sen ne durumdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende aynı durumdaym ben nezaman test yapsam diye düşünüyorumYok kız ne ağrı ne de başka belirti. Beklemedeym. Ramazanı bitireym olmazsam test yapıcam sen ne durumdasın
7 gün geçmeden yapmıcam karar aldm 2 senedir hep hüsran oldu belki bu sefer güzel haber alırımKız yapsana bi tane
Yarın yap istersen varsa çıkar 3 gün oldu gecikmemizValla bende aynı durumdaym ben nezaman test yapsam diye düşünüyorum
Kız aaaa salmayın kendinizi kalkın yapın evinizde test varsa aaaaaaaaaValla bende aynı durumdaym ben nezaman test yapsam diye düşünüyorum
Benim yok olırsa yapıyorum diye stok yapmamKız aaaa salmayın kendinizi kalkın yapın evinizde test varsa aaaaaaaaa
Trendyoldan 10 tane gebelik siparişi vermiştim hepsi duruyorBenim yok olırsa yapıyorum diye stok yapmam
Ben eczaneden alıyorm ihtiyaç oldukça zaten test yapacak heveste kalmadı artk olmuyo bi türlüTrendyoldan 10 tane gebelik siparişi vermiştim hepsi duruyor
Bende yapmayın diyorum testinde yok zaten bekleyimYarın yap istersen varsa çıkar 3 gün oldu gecikmemiz
Sen yap belki silik çizgi görürüz az gözlerimizi belertip çigi ararız ben bezdim artk bayram günü yaparm belki bayram olurBende yapmayın diyorum testinde yok zaten bekleyim
Adet gibi ağrı çekiyorum pazartesi bı olsun bakalımSen yap belki silik çizgi görürüz az gözlerimizi belertip çigi ararız ben bezdim artk bayram günü yaparm belki bayram olur
Kız bende geçen dedim ya ağrım var diye meğer o gaz ağrısıymşAdet gibi ağrı çekiyorum pazartesi bı olsun bakalım
Kızlar en azından yapın ki ona göre hareket edinAdet gibi ağrı çekiyorum pazartesi bı olsun bakalım
Kız bende geçen dedim ya ağrım var diye meğer o gaz ağrısıymş
Yani benim hiç belirtim olmamış
Papatyam bende zerrw bişey yok o kadar belirti aradm ama bulamadm yok yani. Beye güvenip yapaym sen söyleKızlar en azından yapın ki ona göre hareket edin
Kız bende geçen dedim ya ağrım var diye meğer o gaz ağrısıymş
Yani benim hiç belirtim olmamış
Aslında benim hiç gecikmem olmazdı ama bilmiyorum ki bu ay nye böyle oldu adet zamanı ağrı olurmu gebelikte akıntı nasıl olur bilgi verin banaKızlar en azından yapın ki ona göre hareket edin
Göğüslerim çok agriyo bide benimPapatyam bende zerrw bişey yok o kadar belirti aradm ama bulamadm yok yani. Beye güvenip yapaym sen söyle
Bebek var bence sende benm göğüs hassasiyetim olsun nöbetçi eczane bulur o testi yaparmGöğüslerim çok agriyo bide benim
İnşallah vardır yaaa nolur dua edinBebek var bence sende benm göğüs hassasiyetim olsun nöbetçi eczane bulur o testi yaparm
Şeffaf akıntı oluyomş ama bende sarı akıntı olmuştu gebeliklerimde ama belkide enfeksiyon vardı ondan sarıydı kasık ağrısı oluyo ama şiddetli değil hafif hafif ara ara olur. Bide meme uçlarımda sızı oluyodu. Ne zaman başladı meme hassasiyeti onu hatırlamıyormAslında benim hiç gecikmem olmazdı ama bilmiyorum ki bu ay nye böyle oldu adet zamanı ağrı olurmu gebelikte akıntı nasıl olur bilgi verin bana