- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Hayır yokkAlttan yanma kaşıntı vs var mı
Bendede sarı akıntı var çok değil peçeteye sildikçe geliyo. Bendede yanma vs yok. Enfeksiyon mu geçiriyorum hafiften hamilelik mi anlamadımHayır yokk
Benim normal zamanlarda gogus hassasiyetim gecer ve 2-3 gun sonra reg olurum.Hamile kaldigim ay hic hassasiyet yasamadim butun ay ta ki regl olmama 3-4 gun kalana kadar.Zaten o zaman anladim dedim regl zamanim geldi bu gogusler neden şişti ve aciyorKızlar aşırı göğüs hassasiyetim ve dolgunlaşmam var, belim de aynı zamanda adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. Göğüslerim bu kadar hassaslaşmazdı bu ümitlendiriyor beni ama bel ağrısıda ümidimi alıp gidiyoBata 1 veya 2 gün kaldı. Bata bu bu kadar az kalınca göğüs hassasiyeti sizlerde nasıl oluyo artıyo mu azalıyo mu?
Senin zaten yumurtlama tarihine göre daha var bence 21.günü baz almalisin.Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün senin bugün?Zaten bu hesaba gore testleri erken yaptin sen kan testini de,idrar testini de.Senden hala umudum varHahahahah iç sesimneden gelmedileeerrrr
Sarı akıntı bende adet habercisi hiç şaşmaz,inşAllah senin gebeliktendirBendede sarı akıntı var çok değil peçeteye sildikçe geliyo. Bendede yanma vs yok. Enfeksiyon mu geçiriyorum hafiften hamilelik mi anlamadım
Bende gebelikte göğüs hassasiyeti oldu normalde olmuyo. Bu ayda hassasiyet olmadan kalmış olabilir miyim kiBenim normal zamanlarda gogus hassasiyetim gecer ve 2-3 gun sonra reg olurum.Hamile kaldigim ay hic hassasiyet yasamadim butun ay ta ki regl olmama 3-4 gun kalana kadar.Zaten o zaman anladim dedim regl zamanim geldi bu gogusler neden şişti ve aciyorSonra bi test çift çizgi❤Eger vücudunu taniyorsan anlayabilirsin bence.İnşAllah vardir bebiş bizi de haberdar et
Benim hamilelikte sarı akıntım olmuştu ama tesadüf mü bilmiyorum umutlanacak yer arıyorumSarı akıntı bende adet habercisi hiç şaşmaz,inşAllah senin gebeliktendir
2-3 Haziran . 25. Gün ile 29.gün arasında herhengi bir gün oluyorum o yuzden son tarihi verdim,öncesi de olabilir yaniAdet olanlar yeni bat larınızı yazında güncelleyelim
Olabilir iste bazilari o akintiyla anliyor.Herkesin vücudu farklı.Benim sari,beyaz bir akıntım olur adete yakin ve acayip fazla derecede onu görünce anlarim geliyor diyeBenim hamilelikte sarı akıntım olmuştu ama tesadüf mü bilmiyorum umutlanacak yer arıyorum
Geçti galiba adet tarihin di mi?Olabilir valla 5 gebelik yaşadım 5 inde de farkli tepkiler verdi vücudum artik kafam 1 milyon bu konu da her an hersey olabiliyorBende gebelikte göğüs hassasiyeti oldu normalde olmuyo. Bu ayda hassasiyet olmadan kalmış olabilir miyim kibir umuttur yaşamak
2 gün gecikme oldu canm. Bende 7 kere kaldm dediğin gibi hepsi farklıydı beynim yandıGeçti galiba adet tarihin di mi?Olabilir valla 5 gebelik yaşadım 5 inde de farkli tepkiler verdi vücudum artik kafam 1 milyon bu konu da her an hersey olabiliyorTest niye yapmiyosun kuzum bi baksan aslinda.Negatif çıkarsa acaba geç döllenme mi deriz,adetin başlar acaba üstüne mi görüyosun deriz Bizde umutlar tükenmez ahahaha Belki de pozitif çıkar sürpriz bebek deriz❤
Aman kuzucumm 5 tl test boşver yap gitsin.Ben de aynıyım gözlerimin akı belerdi derler ya öyle oluyorum2 gün gecikme oldu canm. Bende 7 kere kaldm dediğin gibi hepsi farklıydı beynim yandıson kimyasal olan gebeliklerimde göğüs hassasiyeti yaşadm ondan göğüste hassasiyet olmayınca ihtimal vermiyorum. Testi de ziyan etmek istemiyorum nasılsa negatif diye ramazan gitsin gelmezse yapıcam yoruldum negatif görmekten testi yapıyorm gözüm çıkana kadar silik çizgi arıyorm
İnşallah canım ya benmde geçer adete az kalınca ama maşallah baya hassaslar. belim çok ağrıyor işte amaann bilmiyorum valla yıldım böyle beklemektenBenim normal zamanlarda gogus hassasiyetim gecer ve 2-3 gun sonra reg olurum.Hamile kaldigim ay hic hassasiyet yasamadim butun ay ta ki regl olmama 3-4 gun kalana kadar.Zaten o zaman anladim dedim regl zamanim geldi bu gogusler neden şişti ve aciyorSonra bi test çift çizgi❤Eger vücudunu taniyorsan anlayabilirsin bence.İnşAllah vardir bebiş bizi de haberdar et
Haftaiçi almaya gidicem canmAman kuzucumm 5 tl test boşver yap gitsin.Ben de aynıyım gözlerimin akı belerdi derler ya öyle oluyorumBak bak bak yok,içini aç bak yok,telefonun feneriyle bak yine yok yine yok
Test yapin bence zaten o belirtiler varsa çıkarİnşallah canım ya benmde geçer adete az kalınca ama maşallah baya hassaslar. belim çok ağrıyor işte amaann bilmiyorum valla yıldım böyle beklemekten
He oki elinde test var sandım benHaftaiçi almaya gidicem canmAynı ben olmadığını bile bile eziyet ede ede testte çizgi arıyorum
Yok canm kocam aldırmıyor kafayı bozucan diyo. stok yapamıyorumHe oki elinde test var sandım benHayırlı haberlerle gel inşAllah❤
Bu ay yoksa bebiş ovulasyona var mısın benimleYok canm kocam aldırmıyor kafayı bozucan diyo. stok yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?