Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim normal zamanlarda gogus hassasiyetim gecer ve 2-3 gun sonra reg olurum.Hamile kaldigim ay hic hassasiyet yasamadim butun ay ta ki regl olmama 3-4 gun kalana kadar.Zaten o zaman anladim dedim regl zamanim geldi bu gogusler neden şişti ve aciyorSonra bi test çift çizgi❤Eger vücudunu taniyorsan anlayabilirsin bence.İnşAllah vardir bebiş bizi de haberdar et

Bende gebelikte göğüs hassasiyeti oldu normalde olmuyo. Bu ayda hassasiyet olmadan kalmış olabilir miyim ki bir umuttur yaşamak

Benim hamilelikte sarı akıntım olmuştu ama tesadüf mü bilmiyorum umutlanacak yer arıyorum
Olabilir iste bazilari o akintiyla anliyor.Herkesin vücudu farklı.Benim sari,beyaz bir akıntım olur adete yakin ve acayip fazla derecede onu görünce anlarim geliyor diyeAma araştirdigimda o akintiyla hamiş olduğunu öğrenen çok var

Bende gebelikte göğüs hassasiyeti oldu normalde olmuyo. Bu ayda hassasiyet olmadan kalmış olabilir miyim ki bir umuttur yaşamak
Geçti galiba adet tarihin di mi?Olabilir valla 5 gebelik yaşadım 5 inde de farkli tepkiler verdi vücudum artik kafam 1 milyon bu konu da her an hersey olabiliyorTest niye yapmiyosun kuzum bi baksan aslinda.Negatif çıkarsa acaba geç döllenme mi deriz,adetin başlar acaba üstüne mi görüyosun deriz Bizde umutlar tükenmez ahahaha Belki de pozitif çıkar sürpriz bebek deriz❤

Kızlar arkadaşın söylediği dua bende de işe yarayabilir mi acaba sürekli düşük ve 1 tane ölü doğumum var ya etkisi olur mu acaba,şimdi birde hamile kalamama sorunu çıktı.İşe yararsa yapalım bizde duayı yazarsa arkadaş iyi olur

2 gün gecikme oldu canm. Bende 7 kere kaldm dediğin gibi hepsi farklıydı beynim yandı son kimyasal olan gebeliklerimde göğüs hassasiyeti yaşadm ondan göğüste hassasiyet olmayınca ihtimal vermiyorum. Testi de ziyan etmek istemiyorum nasılsa negatif diye ramazan gitsin gelmezse yapıcam yoruldum negatif görmekten testi yapıyorm gözüm çıkana kadar silik çizgi arıyorm

Aman kuzucumm 5 tl test boşver yap gitsin.Ben de aynıyım gözlerimin akı belerdi derler ya öyle oluyorumBak bak bak yok,içini aç bak yok,telefonun feneriyle bak yine yok yine yok

İnşallah canım ya benmde geçer adete az kalınca ama maşallah baya hassaslar. belim çok ağrıyor işte amaann bilmiyorum valla yıldım böyle beklemekten

Aman kuzucumm 5 tl test boşver yap gitsin.Ben de aynıyım gözlerimin akı belerdi derler ya öyle oluyorumBak bak bak yok,içini aç bak yok,telefonun feneriyle bak yine yok yine yok
Haftaiçi almaya gidicem canm Aynı ben olmadığını bile bile eziyet ede ede testte çizgi arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…