- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Tedavilik bir sorunumuz yok ki hem eşim hem de bende ama nasip olmadı bebek :8 şubatta kimyasal gecirdim dahasonrası daha kolay hamil kalınabiliyomuş bu yüzden umutlanmıstım ama bugün regli oldum.Tedavi oldunuzmu birsey kullandinizmi hem adetinize daha uc gun var gun dogmadan neler dogar.
Kızlar annemin tanıdığı hoca var banabaktırmıstı kızında sübyan var cocuğu olsada düşer demişti, bunu söyledikten 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal oldu direk aklıma sübyan geldi bende muska taşımaya başladım.Ben muskasini falan takmadim kitabi aldim hamilelik olmadan önce başladım hamilelik bitene kadar okudum elhamdülillah bi sıkıntı yasamadim
Beni de ekler misiniz bat 12 mayıs yaş 34 6 aydır deniyoruz kullandığım bu ay ilaç yok. Geçen ay klomen kullandım.Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
@ximix3
haziran
@wasssaap3 Mayıs
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@Yi serumu9 Mayıs
@BankacI269 Mayıs
C cido099 Mayıs
@Asiprenses333129 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@Melekkanat10 mayıs
@Ayca_0610 mayıs
@Asyaa56110 mayıs
A Adesadra3 haziran ayı
@karaca344311 mayıs
@Nane surubu12 Mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@yeshll15 Mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
Pembeyuvam 17 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
@Nurimran25 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
At canım bakalımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım 1,5 yıldır evliyiz eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok şubatta kimyasal geçirdim bu ay doktorum femara verdi 26 nisanda ovitrelle vuruldum bugün 13. Günüm test yaptım şimdi size atıcam bakabilir misiniz acaba hamilelik var mı yoksa hala iğne etkisi mi
Silik bı çizgi görüyorum ben inşallah iğnenin etkisi değildir
İnşallah canım ya şuan nöbetteyim sabah tekrar yapıcam atarım sizeSilik bı çizgi görüyorum ben inşallah iğnenin etkisi değildir
Canım yarın tekrar yap koyulaşacak mıİnşallah canım ya şuan nöbetteyim sabah tekrar yapıcam atarım size
Yapıcam canım atarım sana umarım koyulaşırCanım yarın tekrar yap koyulaşacak mı
Naptın hala gelen giden yokmuuuCanım yarın tekrar yap koyulaşacak mı
Yok kız ne ağrı ne de başka belirti. Beklemedeym. Ramazanı bitireym olmazsam test yapıcamNaptın hala gelen giden yokmuuu
3 günlük gecikme sıfır heyecan sıfır umutKızlar adetime 8 gün kaldı heyecan var mı sizde de benim gibi
3 günlük gecikme sıfır heyecan sıfır umutböylede ruhsuz bir moderatör
Yok yapmadımtest yaptın mı kuzum
Kız yapsana bi taneYok yapmadımo kadar koyvermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?