Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavi oldunuzmu birsey kullandinizmi hem adetinize daha uc gun var gun dogmadan neler dogar.
Tedavilik bir sorunumuz yok ki hem eşim hem de bende ama nasip olmadı bebek :8 şubatta kimyasal gecirdim dahasonrası daha kolay hamil kalınabiliyomuş bu yüzden umutlanmıstım ama bugün regli oldum.

Ben muskasini falan takmadim kitabi aldim hamilelik olmadan önce başladım hamilelik bitene kadar okudum elhamdülillah bi sıkıntı yasamadim
Kızlar annemin tanıdığı hoca var banabaktırmıstı kızında sübyan var cocuğu olsada düşer demişti, bunu söyledikten 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal oldu direk aklıma sübyan geldi bende muska taşımaya başladım.

Hep birlikte kılalım inşallah duaninzda banada yer verin inşallah hamileyimdir ismim Aysun eğer duasına benide ekmek isteyen olursa

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-08-15-02-07-591_com.whatsapp.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2021-05-08-15-02-31-358_com.whatsapp.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 51
Beni de ekler misiniz bat 12 mayıs yaş 34 6 aydır deniyoruz kullandığım bu ay ilaç yok. Geçen ay klomen kullandım.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 1,5 yıldır evliyiz eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok şubatta kimyasal geçirdim bu ay doktorum femara verdi 26 nisanda ovitrelle vuruldum bugün 13. Günüm test yaptım şimdi size atıcam bakabilir misiniz acaba hamilelik var mı yoksa hala iğne etkisi mi

At canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…