- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Hahahahah iç sesimHala bekleniyordu gelmekte olan
Gelmiyordu beni umutlandırmaya başlıyordu
Ağrılar kaçmıştı sıfır belirtiyle umutlanmayı beceriyordm
1 test yapmama bakıyordu gelmesi halbukitest sonucunu görünce oda rahatlayacaktı bende
Ben muskasini falan takmadim kitabi aldim hamilelik olmadan önce başladım hamilelik bitene kadar okudum elhamdülillah bi sıkıntı yasamadimMuska olarak kullanan da var. Gebelikte doğuma kadar takılması gerekiyo ondan canm. Okunursa her gün oda olur
Okuyabiliriz isteyenlerle. Duasını atsan grup açsam canmHergün okudum
Duayı paylaşır mısınız lütfenMerhaba kızlar ben 8 sene bebeğim olsun diye bekledim yillarca ne dualar okudum neler yaptim anlatamam bence cok zor surec allah dileyen isteyen herkes kucağını doldursun rabbim... veeee benim bir bebegim oldu.. 1 yasina girecek ve ben bir kitap okudum daha doğrusu kitapta bir dua inanırmısınız okumaya basladigim ay hamile kaldimkitabin adını vereyim inşallah sizdede aynı etkiyi alırsınız
KITABIN ADI :SIRLI DUALAR
YAZAR:MEHMET VARLI
ZEYBER YAYINCILIK
Duayı yazar mısınız siz okudunuz mu hamile misinizBen onun etkisine çok inanıyorum canm bende tavsiye ederim ama bazıları büyü olarak algılıyor ondan söyleyemedim. İsteyen okusun bencede
Hamile misinizHergün okudum
Hala gelmedimi insallah gelmez bi test yap bariHala bekleniyordu gelmekte olan
Gelmiyordu beni umutlandırmaya başlıyordu
Ağrılar kaçmıştı sıfır belirtiyle umutlanmayı beceriyordm
1 test yapmama bakıyordu gelmesi halbukitest sonucunu görünce oda rahatlayacaktı bende
Kan testin negatif ciktigini biliyordum hala gelmedimi adet insallah gebelikten gelmezHahahahah iç sesimneden gelmedileeerrrr
Yok kız gelmedi belirtide yok ne adet için ne gebelik için. Geç yumurtlama oldu herhalde gelemedi bi türlüHala gelmedimi insallah gelmez bi test yap bari
Hadi insallah gebeliktendirYok kız gelmedi belirtide yok ne adet için ne gebelik için. Geç yumurtlama oldu herhalde gelemedi bi türlü
Insallah gebeliktendirKızlar aşırı göğüs hassasiyetim ve dolgunlaşmam var, belim de aynı zamanda adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. Göğüslerim bu kadar hassaslaşmazdı bu ümitlendiriyor beni ama bel ağrısıda ümidimi alıp gidiyoBata 1 veya 2 gün kaldı. Bata bu bu kadar az kalınca göğüs hassasiyeti sizlerde nasıl oluyo artıyo mu azalıyo mu?
Korkuyorum test yapmayaInsallah gebeliktendirYarin bence bi test yapin
Hic korkma kuzum Allah nasip ettiyse cikar insallahKorkuyorum test yapmayainşallah regl olmam da kadir gecesini güzel geçiririm olcaksam bile
İmkanın varsa test yap canm. Benm göğüs hassasiyeti gebelikte olmuştu normalde olmaz bilemedim. En iyisini test söylerKızlar aşırı göğüs hassasiyetim ve dolgunlaşmam var, belim de aynı zamanda adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. Göğüslerim bu kadar hassaslaşmazdı bu ümitlendiriyor beni ama bel ağrısıda ümidimi alıp gidiyoBata 1 veya 2 gün kaldı. Bata bu bu kadar az kalınca göğüs hassasiyeti sizlerde nasıl oluyo artıyo mu azalıyo mu?
Gelmedi beyaz akıntım çoğaldı pazartesiye beklicem canım inşallah vardirKan testin negatif ciktigini biliyordum hala gelmedimi adet insallah gebelikten gelmezbi test yap
Alttan yanma kaşıntı vs var mıGelmedi beyaz akıntım çoğaldı pazartesiye beklicem canım inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?