• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Screenshot_20210505-210217_WhatsApp.jpg

Yeni Hamile Kalan Arkadaşlara Tebriklerimi Sunuyorum Açıkçası Kıskandım 🤣🤣🤣🤣 Rabbim Tez Zamanda Kucağınıza Almanızı Nasip Etsin.

Bat Günü Bekliyorum Ama Umudum Olmadigi İçin Gelse de Yeni Umut Kapıları Açsam Diye Bakiyorum Pazartesi Gel Artık 🤣🤣🤣😂😂

Tahmini tarihin yokmu canm listeye ekleyeyim, 🥰
Benim bat 6 mayıs 12 nisanda femera başladık 10. Gün sonunda 15 mm iki yumoşum vardı bunun üzerine 22 Nisan ovitrelle yaptık. Şimdi asıl konu şu 26 Nisan beta 15 idrarda pozitif(4.gün)
3 mayıs beta 0.81 idrarda negatif(11.gün)
4 mayıs 3.46 idrarda silik pozitif(12.gün)
5 mayıs 10.89 idrarda silik pozitif(13.gün)
Sizce hamile miyim benimle aynı durumu paylaşan var mı aranızda bu arada şuan da acayip kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi son bir haftadır böyle ve şeffaf akıntı oluyor 🧐 🧐

Benim bat 6 mayıs 12 nisanda femera başladık 10. Gün sonunda 15 mm iki yumoşum vardı bunun üzerine 22 Nisan ovitrelle yaptık. Şimdi asıl konu şu 26 Nisan beta 15 idrarda pozitif(4.gün)
3 mayıs beta 0.81 idrarda negatif(11.gün)
4 mayıs 3.46 idrarda silik pozitif(12.gün)
5 mayıs 10.89 idrarda silik pozitif(13.gün)
Sizce hamile miyim benimle aynı durumu paylaşan var mı aranızda bu arada şuan da acayip kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi son bir haftadır böyle ve şeffaf akıntı oluyor 🧐 🧐
Hamilesin inşallah sağlıklı ilerler ☺️

Back