- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
E nabızda çok geç çıkıyo hastane sayfasından bakYok canım çıkmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E nabızda çok geç çıkıyo hastane sayfasından bakYok canım çıkmamış
Öyle yapıyorum canımE nabızda çok geç çıkıyo hastane sayfasından bak
1 saate çıkıyo normal de neden çıkmıyo herkes bunu bekliyorÖyle yapıyorum canım
Dua topiği açmişsın ama ben geç gördüm1 saate çıkıyo normal de neden çıkmıyo herkes bunu bekliyor
Kadir gecesinden sonra tekrar başka açıcaz ona gelirsin inşallah,Dua topiği açmişsın ama ben geç gördüm
İnşAllah❤Ramazan da 77 kişinin okumasi makbul olan bebek duasi var ama o kadar kişiye ulaşamam diye yapamadimKadir gecesinden sonra tekrar başka açıcaz ona gelirsin inşallah,
Valla ya inşallah iyi bir sonuç çıkar1 saate çıkıyo normal de neden çıkmıyo herkes bunu bekliyor
Aaa yapalım neymiş o duaİnşAllah❤Ramazan da 77 kişinin okumasi makbul olan bebek duasi var ama o kadar kişiye ulaşamam diye yapamadim
İnsallah kuzum. Negatif çıkarsa da üzülme jinekolog a git lekelenme içinValla ya inşallah iyi bir sonuç çıkar
Bunu bende duydm ama dediğin gibi okumazlar esma olsaydı yada 1 ayet o zaman olurdu
Yapalım valla toplanabilirsek çok iyi olur.Ramazan bitmeden olması lazımmış amaAaa yapalım neymiş o dua
Bunu bende duydm ama dediğin gibi okumazlar esma olsaydı yada 1 ayet o zaman olurdu
Biz enbiya suresinin 87. Ayetiyldi sanırım çekmiştik bi ara
İnşallah canım inşallah . Aynen öyle yapicam gidiyim tekrar bı kontrol amaçlıİnsallah kuzum. Negatif çıkarsa da üzülme jinekolog a git lekelenme için
Benim bat 6 mayıs 12 nisanda femera başladık 10. Gün sonunda 15 mm iki yumoşum vardı bunun üzerine 22 Nisan ovitrelle yaptık. Şimdi asıl konu şu 26 Nisan beta 15 idrarda pozitif(4.gün)Tahmini tarihin yokmu canm listeye ekleyeyim,
Hamilesin inşallah sağlıklı ilerlerBenim bat 6 mayıs 12 nisanda femera başladık 10. Gün sonunda 15 mm iki yumoşum vardı bunun üzerine 22 Nisan ovitrelle yaptık. Şimdi asıl konu şu 26 Nisan beta 15 idrarda pozitif(4.gün)
3 mayıs beta 0.81 idrarda negatif(11.gün)
4 mayıs 3.46 idrarda silik pozitif(12.gün)
5 mayıs 10.89 idrarda silik pozitif(13.gün)
Sizce hamile miyim benimle aynı durumu paylaşan var mı aranızda bu arada şuan da acayip kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi son bir haftadır böyle ve şeffaf akıntı oluyor