- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Bence de ya var gibi hayali.Yap bakalım filtre ne olacakSanki hayali çizgi var gibifitre yapıp bakıcam
Bi yap bakalim ama olsaydi silik dahi olsa cikardi ya amaan neyse canimSanki hayali çizgi var gibifitre yapıp bakıcam
Cektim canim3.foto da var gibi sankiİçinı açıp çeker misin
Ben göruyorum sanki yaa.Sen göremedin mi aćıncaCektim canim
Yok ne yaptıysam göremedmSelam kizlarr ignenin 11.gunu ve guzel bi negatiffiltreli bile yaptim bisey gorurmuyum diye. Dun innovati cubukla zar zor flashla bi hayali cizgi vardi sanki bugunde surelab marka bilemedim
Çıkmadı canmBence de ya var gibi hayali.Yap bakalım filtre ne olacak
Benim regl baş ağrım da başladıÇıkmadı canm
Kırmızı görene kadar umut var pes etmeBenim regl baş ağrım da başladıBenden pas arkadaşlar
Bu gonderdigim zaten sararmis belli olmuyor ama hayirlisi olsun zaten bu ay beklentim yoktuBen göruyorum sanki yaa.Sen göremedin mi aćınca
Hayirlisi olsun canim yinede tsk ederim ugrastinYok ne yaptıysam göremedm
Kilo verilir,alınır takilma bence.Testi belki erken yaptin 11.gun cikmayabiliyor en erken 12.gün derler,o yuzden bekle bakalim.Dediğin gibi hayırlisı olsun❤Aslinda bu ay hamis olmadigima cok uzulmemde ignenin etkisi yuzunden cok kilo aldigima uzulurumisin yoksa ver kilolariiiii
Benden umut yok ben de sizleri bekliyorum valla o yüzden gruptayımBari biriniz bu ay hamis kalinda mutlu olalim
Saol canimKilo verilir,alınır takilma bence.Testi belki erken yaptin 11.gun cikmayabiliyor en erken 12.gün derler,o yuzden bekle bakalim.Dediğin gibi hayırlisı olsun❤
Ben varimBenden umut yok ben de sizleri bekliyorum valla o yüzden gruptayımHadi bakalim hayirli haberlerle gelin Olmazsa da önümüzdeki ay hep beraber ovulasyonlarla takip edip beraber gün sayarız.Ama totem yapariz herkes ovulasyon testiyle takip eder belki uğur olur hepimize❤
Valla benimde umudum o yönde 1 tane çıksa bariBari biriniz bu ay hamis kalinda mutlu olalim
Ben varimIki ay daha femara igne kullandiktan sonra tup bebege geciyoruz nasipse ozamana kadar gerek kalmaz
Bende test yapmadm gecikme olmadan yapmıyorum 2 sene oldu artk ondan test konusunda kendimi frenliyorm
Beni de ekleyin sondan 2. Gun benim 17 mayisBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
@ximix3 haziran
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@Mylv486 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Yi serumu9 Mayıs
@BankacI269 Mayıs
@cido099 Mayıs
@Asiprenses333129 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@Melekkanat10 mayıs
@Ayca_0610 mayıs
A Adesadra11 Mayıs
Nane surubu 12 Mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@yeshll15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?