- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Aynen canım e nabizdan bakarımNetten bakabilrsn canm. Hastanenin e laboratuvar ına gir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım e nabizdan bakarımNetten bakabilrsn canm. Hastanenin e laboratuvar ına gir
Bat 13 MayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
@ximix 3 haziran
@BESD 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Yi serumu 9 Mayıs
@BankacI26 9 Mayıs
@cido09 9 Mayıs
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
A Adesadra 11 Mayıs
Nane surubu 12 Mayıs
@Brs1691 12 Mayıs
@Ckale 13 mayıs
@yeshll 15 Mayıs
@Kubra_ekinci 16 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun 30 Mayıs
Yaaa hbr ver mutlaka bugun çıkar oKolonoskopi istemedi di mi?Ne yorum yaptı?Aynen canım e nabizdan bakarım
E nabıza geç düşebiliyor hastanenin lab.bak arkadaşın dediği gibiAynen canım e nabizdan bakarım
Şikayetimi anlattım gastroenteroloji yönlendirdi canım haber veririm mutlakaYaaa hbr ver mutlaka bugun çıkar oKolonoskopi istemedi di mi?Ne yorum yaptı?
Kuzum valla başka hastaneye gidicek falan dedi hemşire Okmeydanına gidicek yarın sabah11de öğrenirsiniz dediE nabıza geç düşebiliyor hastanenin lab.bak arkadaşın dediği gibi
Yine bakarım aksama kadar belli olursa yazarım ama umutsuzum gebelik yok benceKuzum valla başka hastaneye gidicek falan dedi hemşire Okmeydanına gidicek yarın sabah11de öğrenirsiniz dedi
Hayirlisi olsun umutsuz olma güzel haberlerle gel❤38 yaşında benim bile umudum oluyor her ay sen niye umutsuzsun?Pozitif olma zamaniYine bakarım aksama kadar belli olursa yazarım ama umutsuzum gebelik yok bence
Ozaman enerjimi topladım sayende çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinHayirlisi olsun umutsuz olma güzel haberlerle gel❤38 yaşında benim bile umudum oluyor her ay sen niye umutsuzsun?Pozitif olma zamani
E nabıza. Geç düşüyo ya sevmiyorum onuAynen canım e nabizdan bakarım
Mide ağrisi yaşamadim ama kızımın hamileliğinde ishal olmuştum anlam veremedim. dr bazı gebelerde ishal olabiliyor gebelige bagli dedi çok şaşırmıştım.Öğrendiğim ilk hafta yaşamıştımKızlar 2 gündür acayip mide ağrım var kramp giriyo içime fenalık çöküyor resmen. Bide afedersiniz ishalim. Midemin ağrıdığını bilmem hiç ilk defa böyle şiddetli ağrım var gebeliğin ilk ayında böyle bişey yaşayan varmı
Yumurtlama tarihiniz ve bat tarihiniz belli mi kac gun kaldi?Test yaptiniz mi hicKızlar 2 gündür acayip mide ağrım var kramp giriyo içime fenalık çöküyor resmen. Bide afedersiniz ishalim. Midemin ağrıdığını bilmem hiç ilk defa böyle şiddetli ağrım var gebeliğin ilk ayında böyle bişey yaşayan varmı
Yarın bat günüm ama yumurtlama tarihimi bilmiyorum takip etmiyorum gün aşırı ilişki yaşadık bu ay düzenli olarak. Bi belirtim yok belirti arıyorm sanırım herşeyi ona yormaya başladmYumurtlama tarihiniz ve bat tarihiniz belli mi kac gun kaldi?Test yaptiniz mi hic
Bende test yapmadm gecikme olmadan yapmıyorum 2 sene oldu artk ondan test konusunda kendimi frenliyormMide ağrisi yaşamadim ama kızımın hamileliğinde ishal olmuştum anlam veremedim. dr bazı gebelerde ishal olabiliyor gebelige bagli dedi çok şaşırmıştım.Öğrendiğim ilk hafta yaşamıştım
Ne zaman yumurtladığıniz belli değilse regl geçmesini bekleyin bence de.Ben yaptim negatif çıktı yum tarihini bilmiyorum ben de.Şansımı denedim ama negatif.Regl bekliyorum artik zaten acayip derece de bel ağrım var regl bel ağrısı bu tanıyorumGögüs hassasiyetim de geçtiBüyük olasılık kırmızı kartı yicem bu ay daBende test yapmadm gecikme olmadan yapmıyorum 2 sene oldu artk ondan test konusunda kendimi frenliyorm
Bende gebeliklerimde göpüa hassasiyeti yaşadım hep bu ay olmayınca umudum yok zaten bende kırmızıları bekliyorum bi yandan da bi yanım hep acaba var mı diyo. Hakkımızda hayırlısı inşallah vardır da ummadığımız zamanda gel ir bize süpriz olurNe zaman yumurtladığıniz belli değilse regl geçmesini bekleyin bence de.Ben yaptim negatif çıktı yum tarihini bilmiyorum ben de.Şansımı denedim ama negatif.Regl bekliyorum artik zaten acayip derece de bel ağrım var regl bel ağrısı bu tanıyorumGögüs hassasiyetim de geçtiBüyük olasılık kırmızı kartı yicem bu ay da
Sanki hayali çizgi var gibi fitre yapıp bakıcamSelam kizlarr ignenin 11.gunu ve guzel bi negatif filtreli bile yaptim bisey gorurmuyum diye. Dun innovati cubukla zar zor flashla bi hayali cizgi vardi sanki bugunde surelab marka bilemedim
3.foto da var gibi sankiİçinı açıp çeker misinSelam kizlarr ignenin 11.gunu ve guzel bi negatif filtreli bile yaptim bisey gorurmuyum diye. Dun innovati cubukla zar zor flashla bi hayali cizgi vardi sanki bugunde surelab marka bilemedim