• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 7895E060-2F96-405C-A6DA-CB0734A5DEF0.jpeg
    7895E060-2F96-405C-A6DA-CB0734A5DEF0.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 103
Aslinda bu ay hamis olmadigima cok uzulmemde ignenin etkisi yuzunden cok kilo aldigima uzulurum 😊😊 isin yoksa ver kilolariiiii

Bari biriniz bu ay hamis kalinda mutlu olalim 😊
Benden umut yok ben de sizleri bekliyorum valla o yüzden gruptayım😂Hadi bakalim hayirli haberlerle gelin💪Olmazsa da önümüzdeki ay hep beraber ovulasyonlarla takip edip beraber gün sayarız.Ama totem yapariz herkes ovulasyon testiyle takip eder belki uğur olur hepimize❤

Benden umut yok ben de sizleri bekliyorum valla o yüzden gruptayım😂Hadi bakalim hayirli haberlerle gelin💪Olmazsa da önümüzdeki ay hep beraber ovulasyonlarla takip edip beraber gün sayarız.Ama totem yapariz herkes ovulasyon testiyle takip eder belki uğur olur hepimize❤
Ben varim👍 Iki ay daha femara igne kullandiktan sonra tup bebege geciyoruz nasipse ozamana kadar gerek kalmaz

Bende test yapmadm gecikme olmadan yapmıyorum 2 sene oldu artk ondan test konusunda kendimi frenliyorm

Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

@ximix ▶️ 3 haziran
@BESD ▶️ 4 Mayıs

@Kelebek-bek ▶️ 5 Mayıs

@Mylv48 ▶️ 6 Mayıs
@CherryQueen ▶️ 6 Mayıs

MoonfacedMom MoonfacedMom ▶️ 7 Mayıs

@Yi serumu ▶️ 9 Mayıs
@BankacI26 ▶️ 9 Mayıs
@cido09 ▶️ 9 Mayıs
@Asiprenses33312 ▶️ 9 Mayıs

@aynurrrr ▶️ 10 mayıs
@Melekkanat ▶️ 10 mayıs