- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bence de ya var gibi hayali.Yap bakalım filtre ne olacakSanki hayali çizgi var gibi fitre yapıp bakıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de ya var gibi hayali.Yap bakalım filtre ne olacakSanki hayali çizgi var gibi fitre yapıp bakıcam
Bi yap bakalim ama olsaydi silik dahi olsa cikardi ya amaan neyse canimSanki hayali çizgi var gibi fitre yapıp bakıcam
Cektim canim3.foto da var gibi sankiİçinı açıp çeker misin
Ben göruyorum sanki yaa.Sen göremedin mi aćıncaCektim canim
Yok ne yaptıysam göremedmSelam kizlarr ignenin 11.gunu ve guzel bi negatif filtreli bile yaptim bisey gorurmuyum diye. Dun innovati cubukla zar zor flashla bi hayali cizgi vardi sanki bugunde surelab marka bilemedim
Çıkmadı canmBence de ya var gibi hayali.Yap bakalım filtre ne olacak
Benim regl baş ağrım da başladıBenden pas arkadaşlarÇıkmadı canm
Kırmızı görene kadar umut var pes etmeBenim regl baş ağrım da başladıBenden pas arkadaşlar
Bu gonderdigim zaten sararmis belli olmuyor ama hayirlisi olsun zaten bu ay beklentim yoktuBen göruyorum sanki yaa.Sen göremedin mi aćınca
Hayirlisi olsun canim yinede tsk ederim ugrastinYok ne yaptıysam göremedm
Kilo verilir,alınır takilma bence.Testi belki erken yaptin 11.gun cikmayabiliyor en erken 12.gün derler,o yuzden bekle bakalim.Dediğin gibi hayırlisı olsun❤Aslinda bu ay hamis olmadigima cok uzulmemde ignenin etkisi yuzunden cok kilo aldigima uzulurum isin yoksa ver kilolariiiii
Benden umut yok ben de sizleri bekliyorum valla o yüzden gruptayımHadi bakalim hayirli haberlerle gelinOlmazsa da önümüzdeki ay hep beraber ovulasyonlarla takip edip beraber gün sayarız.Ama totem yapariz herkes ovulasyon testiyle takip eder belki uğur olur hepimize❤Bari biriniz bu ay hamis kalinda mutlu olalim
Saol canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah kirmizi kartlari gormemek dilegiyleKilo verilir,alınır takilma bence.Testi belki erken yaptin 11.gun cikmayabiliyor en erken 12.gün derler,o yuzden bekle bakalim.Dediğin gibi hayırlisı olsun❤
Ben varim Iki ay daha femara igne kullandiktan sonra tup bebege geciyoruz nasipse ozamana kadar gerek kalmazBenden umut yok ben de sizleri bekliyorum valla o yüzden gruptayımHadi bakalim hayirli haberlerle gelinOlmazsa da önümüzdeki ay hep beraber ovulasyonlarla takip edip beraber gün sayarız.Ama totem yapariz herkes ovulasyon testiyle takip eder belki uğur olur hepimize❤
Valla benimde umudum o yönde 1 tane çıksa bariBari biriniz bu ay hamis kalinda mutlu olalim
Hadi bakalimTest siparişleri verilsin o zaman.InsAllah gerek kalmaz ya tüm kalbimle diliyorum mayis ayi hepimize ugur getirsin.Ben varim Iki ay daha femara igne kullandiktan sonra tup bebege geciyoruz nasipse ozamana kadar gerek kalmaz
Bende test yapmadm gecikme olmadan yapmıyorum 2 sene oldu artk ondan test konusunda kendimi frenliyorm
Beni de ekleyin sondan 2. Gun benim 17 mayisBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
@ximix 3 haziran
@BESD 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
@Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Yi serumu 9 Mayıs
@BankacI26 9 Mayıs
@cido09 9 Mayıs
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs