• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş bebektir o,kan verince netleşir:)
Bat ne zamandı belirtiler neydi
Teşekkürler 💚, adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk var.Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum. Son bir hafta aşırı bel ağrım vardı. Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var.
🙈🙈

Teşekkürler 💚, adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk var.Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum. Son bir hafta aşırı bel ağrım vardı. Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var.
🙈🙈
Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden inş:)

Ekstra yaptığınız bir şey oldu mu vesile olarak düşünülen?

Enteresan di mi, bazılarında tersine akıntısı oluyor, sizde tam tersi olmuş.

Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden inş:)

Ekstra yaptığınız bir şey oldu mu vesile olarak düşünülen?

Enteresan di mi, bazılarında tersine akıntısı oluyor, sizde tam tersi olmuş.
Cok teşekkürler 🙈💚

Telefona indirdiğim ovulasyon uygulamasindan gunleri takip ettim sadece, ihtimal yüksek olan gunleri degerlendirdik. Bir de hemen yerimden kalkmadim bi yarim saat kadar bekledim ama bunun bir etkisi var midir bilemiyorum 🤭

Evet bende normalde adet onc esi baya akinti olurdu, bir kere cok az yumurtlamadan sonra geldi o kadar, hep akinti olur derlerdi😁

Cok teşekkürler 🙈💚

Telefona indirdiğim ovulasyon uygulamasindan gunleri takip ettim sadece, ihtimal yüksek olan gunleri degerlendirdik. Bir de hemen yerimden kalkmadim bi yarim saat kadar bekledim ama bunun bir etkisi var midir bilemiyorum 🤭

Evet bende normalde adet onc esi baya akinti olurdu, bir kere cok az yumurtlamadan sonra geldi o kadar, hep akinti olur derlerdi😁
Aynen herkesin değişik tepkileri vücudunda

İdrarda koyuluk, göğüs hassasiyeti, uyku oldu mu belirti olarak?

arkadaşlar merhaba benim bat 9-10 mayıs bugün dayanamadım test yaptım ama negatif sizce erken mi yapmışım testi:(
günüm geçmeden hiç yapmazdım aslında ama içimden bir ses bugün yap dedi ama negatif :(
bu arada erken gebelik testi değil normal test yaptım. Cevaplarsanız yorumlarınızı merak ediyorum

Aynen herkesin değişik tepkileri vücudunda

İdrarda koyuluk, göğüs hassasiyeti, uyku oldu mu belirti olarak?
Evet baya koyuydu idrar şaşırdım gercekten normalde de böyle mi oluyor bilmiyorum.
Goguslerim iki gundur dolgun, adet oncesi de olurdu ama bu kadar degil 🙈
Pazartesi aksam 8den ertesi gün 9a kadar deliksiz uyudum normalde vitamin takviyesi kullandigimdan beri uykum erken gelmezdi demekki bu da bi isaretmis 🤭

Evet gittim canım beni başka bir bölüme yönlendirdi gebelik olabilir dedim tamam onu ben isterim dedi geciktimi dedim evet dedim Allah affetsin 😂😂 ama sorun şuki gebelik acil olmadığı için kan sonucu yarın cikicak dedi 😏😔
Netten bakabilrsn canm. Hastanenin e laboratuvar ına gir ☺️

Back