- Konu Sahibi MoonfacedMom
İnşallah darısı her isteyene olsun bugun hemen kan vermeye gideceğim cok teşekkür ederimBir de gunun gecti kimyasal olma olasiligi cok dusuk bence hcg cok yuksek demekki haberlerini bekliyorum merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah darısı her isteyene olsun bugun hemen kan vermeye gideceğim cok teşekkür ederimBir de gunun gecti kimyasal olma olasiligi cok dusuk bence hcg cok yuksek demekki haberlerini bekliyorum merak ettim
Git cnm ins guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah darısı her isteyene olsun bugun hemen kan vermeye gideceğim cok teşekkür ederim
Teşekkürler , adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.İnş bebektir o,kan verince netleşir:)
Bat ne zamandı belirtiler neydi
Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden inş:)Teşekkürler , adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk var.Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum. Son bir hafta aşırı bel ağrım vardı. Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var.
Cok teşekkürlerHayırlı olsun yavrunuz şimdiden inş:)
Ekstra yaptığınız bir şey oldu mu vesile olarak düşünülen?
Enteresan di mi, bazılarında tersine akıntısı oluyor, sizde tam tersi olmuş.
Aynen herkesin değişik tepkileri vücudundaCok teşekkürler
Telefona indirdiğim ovulasyon uygulamasindan gunleri takip ettim sadece, ihtimal yüksek olan gunleri degerlendirdik. Bir de hemen yerimden kalkmadim bi yarim saat kadar bekledim ama bunun bir etkisi var midir bilemiyorum
Evet bende normalde adet onc esi baya akinti olurdu, bir kere cok az yumurtlamadan sonra geldi o kadar, hep akinti olur derlerdi
Evet baya koyuydu idrar şaşırdım gercekten normalde de böyle mi oluyor bilmiyorum.Aynen herkesin değişik tepkileri vücudunda
İdrarda koyuluk, göğüs hassasiyeti, uyku oldu mu belirti olarak?
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimSu an yaptim ve on saniyede bu şekilde yanlis cikma durumu yoktur degil mi elim ayağım titriyor su an
Ayy çok teşekkürler inşallah isteyen herkeseÇok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
İnşallahAyy çok teşekkürler inşallah isteyen herkese
Kan testinde de her sey normal çıkar umarım
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahSu an yaptim ve on saniyede bu şekilde yanlis cikma durumu yoktur degil mi elim ayağım titriyor su an
Naptın canım kacta randevun merak ettimÇok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Naptın canm dr a gittinmiİnşallah
Naptın canm dr a gittinmi
Evet gittim canım beni başka bir bölüme yönlendirdi gebelik olabilir dedim tamam onu ben isterim dedi geciktimi dedim evet dedim Allah affetsin ama sorun şuki gebelik acil olmadığı için kan sonucu yarın cikicak dediNaptın canm dr a gittinmi
Bu bı isaretmi acaba dedim rabbim nasip etti acaba kandami öğreneceğim diye düşüncelere girdim ,Naptın canım kacta randevun merak ettim
Netten bakabilrsn canm. Hastanenin e laboratuvar ına girEvet gittim canım beni başka bir bölüme yönlendirdi gebelik olabilir dedim tamam onu ben isterim dedi geciktimi dedim evet dedim Allah affetsin ama sorun şuki gebelik acil olmadığı için kan sonucu yarın cikicak dedi
Ayy hadi inşallah bende heyecanlandmBu bı isaretmi acaba dedim rabbim nasip etti acaba kandami öğreneceğim diye düşüncelere girdim ,