Ya ben 4 hamileligimi de korunurken hamile kaldim inanmazsiniz eşimle dalga gecerdik uyurken yastik koyalim aramiza diye oyleydim yani ta ki 30 haftalik kizimi anne karninda kaybedene kadar
Ondan sonra çok korktum bi daha hamile kalmaktan 2 sene korundum tam cesaretimi topladim tekrar kalayim diye yok Allah aylar aylari kovaliyor bebek yok.Ayakları dik, amuda kalk,yastik koy ne yaparsan yap bana misin demedi inat etti.Sonra işe girdim nasilsa olmuyo dedim ise girdikten 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim
Buraya kadar okuduklarinizdan stresin ne denli onemli olduğu kıssadan hisseyi anlayabildiğinizi düşünerek devam ediyorum 17.aya denk geldi hamileligim yani 16 ay olmadi.Sonra onjnda 9 haftalik kalbi durdu ettimi sana 5 iste boyle kizlar.Kurtajdan sonra 6 ay korunma verdiler o sure bitti korona cikti biz korktuk.Sonra ortalik duruldu diye gecen yazdan beri denemeye devam.Bu arada Allah bagışlarsa 1 oğlum var çok şükür.Rabbim hepinizon kucağını doldursun bana da bitane kız evlat nasip etsin inşAllah sağlık sıhhatle