Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada deli gibi regl olacagim zamanlarda ki bel agrim var su an arada kasiklarim da regl agrisi gibi agriyor,Gümbür gümbür geliyor galiba gönlümün efendisi

Kolonoskopiyi anestezi işlemi yaptirdiniz ondan çok korkuyorum Bendeee
Evet yaptilar zaten oteki turlu zor olur ama korkmayin ya 10 dk sey.Zaten sanmiyorum sizden kolonoskopi isteyecegini.Bagirsak iltihabi cok fazla belirti verir sadece mukus olmaz belirtisi.Ateş,ishal bayagi ciddi bisey o o yuzden belirtileri dw hafife alinacak kadar basit olmuyor malesef

Bakalım ya inşallah kötü bişey çıkmaz

Belli olmuyor 9-12 mayis arasi gelmesi lazim. Ama bugun ignenin 11.gunu beklemedeyim senin gonlunun efendisini nezaman geliyor
Yaa cok guldümValla ben bu ay kendisiyle hiç ilgilenmedim yumurtlama falan ne zaman hic bilmiyorum ama en geç 28.gün olurum ben o gunu beklicem yapacak bisey yok

Yaaaa evett bide gün yaklaştıkça iyice sabırsız oluyor insan
Olmaz mi bende oyleyim ama az buçuk kestirebiliyorum artik ya çünkü 5 kez hamile kaldığım icinBol bol düşükler falan o yüzden anliyorum regl olacağımı ama yine de sanki hic hamile kalmamisim gibi herseyi hamilelige yoruyorum
Yani şu moddayım mesela hapşırdım ard arda hemen,
Google>hapşırmak hamilelik belirtisimi>enter
Insan deneyimlemis olsa bile oluyosun bi sezercik amca hamileyim diye geziniyosunHerseyden umutlaniyosun

Kiz Allah seni napmasin hapsirinca internette ariyomusun gebelik belirtisimi diyer

Haahahahaha Bendeee bu moodayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…