- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Canım sen bence basbaya hamilesinDurum bu canım benim umudum yok son 5 gün kaldı bata
aaaaa hcg de çıkmamışş nasıl oluyor yaaDurum bu canım benim umudum yok son 5 gün kaldı bata
Sıvı tüketimiyle alakalı bir durumdur aynı saatte sabah ilk idrarla öneririm her zaman canımmerhaba arkadaşlar ovulasyon testim bu sabah pozitif oldu akşam tekrar yapayım dedim silikleşmiş böyle olması normal mi acaba
Kızlar bunu da şimdi yaptım var mı göreniniz
Amin kuzum inşallah sağlıkla ve en önemli duan sımsıkı tutunsun 5 düşük yaşadım tek ihtiyacım olan tutunup sağlıklı olması rabbim isteyen herkese versin inşallah aminBen ben bengün gün tekrarla koyulaşır canım. Sağlıkla gelsin sımsıkı tutunsun inşallah
Ben ben bengün gün tekrarla koyulaşır canım. Sağlıkla gelsin sımsıkı tutunsun inşallah
günaydın canm evet ince bir çizgi var ip gibi bekle bakalm adete kaç gün kaldıKızlar bunu da şimdi yaptım var mı göreniniz
Günaydın canım hayırlısı inşallahgünaydın canm evet ince bir çizgi var ip gibi bekle bakalm adete kaç gün kaldı
yapmadın mı başka test.. oo takvim yapmışsın totem mi :)Günaydın canım hayırlısı inşallahbat a son iki gün kaldı
Yapmadım canım aynen totem yapalım adete 1 gün kala giderim yani yarın beta baktırmayayapmadın mı başka test.. oo takvim yapmışsın totem mi :)
kan mı veriyim diyorsun kesin sonuççç hadi inşallah sürprizinle gel.. benim de 4 kaldııYapmadım canım aynen totem yapalım adete 1 gün kala giderim yani yarın beta baktırmaya
Amin kuzum ikimizde inşallahkan mı veriyim diyorsun kesin sonuççç hadi inşallah sürprizinle gel.. benim de 4 kaldıı
canım sen bi sağlık ocağına yarın sabah gitseneAmin kuzum ikimizde inşallah
Yarın gideceğim özele kan da baktıracağım canımcanım sen bi sağlık ocağına yarın sabah gitsene
hadi bakalm güzel haberlerini beklıorzYarın gideceğim özele kan da baktıracağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?