- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Ah biz kadınlarBugün kü ovülasyon testlerim arkadaşlar büyük hayal kırıklığı
Kimse yok mu kızlar nerdesinizSelam kızlar dünkü testlere göre bugün kü testte biraz olsun koyulaşma var mı
Canim hafif bi cizgi var ama daha adetine 8 gun var galibaBuda bugün ki gebelik testim
6 gün var canım 5 dakika içinde çıktıCanim hafif bi cizgi var ama daha adetine 8 gun var galiba
Hemenmi cikti cizgi yoksa 10 dkdan sonrami
Canım 6 gün var bütün bat 6 gün inşallah vardırçizgi var ovular da koyu gibi sanki.. inşallahh vardıır takip et gebelik testiyle gün gün daha 8 varmış çünkü..
İnşallah vardır senşnde kuzum yaöyle mii iyi daha az kalmış süpper var görünüyor ya gidip kan verirsin ya da bekle evde test ile takibini yaparsın..
benim de 8 gün kaldı hiç bir şey yapmıyorumm aman aman:) bat günü belki:)
Bende tatlım bende sanki kendimin miş gibi sevinip dua ediyorum maşallahAmiin inşallahh seni de takipteyim valla :)
Nerde test var oradayım seviniyorum güzel haberleri aldıkça
Hamile olabilirsin cok silik cizgi var ama idrarda ciktiysa silik bile olsa kanda cikar en iyisi kan testi yap insallah hamilesindir6 gün var canım 5 dakika içinde çıktı
Amin canım inşallahHamile olabilirsin cok silik cizgi var ama idrarda ciktiysa silik bile olsa kanda cikar en iyisi kan testi yap insallah hamilesindir
canım bende bi çizgi görüyorum ama emin değilim bence bekle adet gününe kadar varsada cok yeni demekki yarın sabah ovü testi bide idral testini tekrarla yada kan ver nasıl istersen. Peki bu arada herhangi bir değişiklik varmıBuda bugün ki gebelik testim
canım ne yaptın tekrarladınmı testiAmin canım inşallah
Durum bu canım benim umudum yok son 5 gün kaldı batacanım ne yaptın tekrarladınmı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?