• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 9 gün hala ovülasyon testim

Merhaba bende yumurtlamamdan 9 gun sonra tekrar lh pik yapti hamileyim sandim adetime bir gun vardi ayni gece degerlendirdum ertesi gun vajinada kasinti ve yanma yüznden degerlendiremedim adetim 3 gun gecti hafif bel agrim ve goguslerim de dokuncu agri var siz ne diyorsunuz olabilirmi
3 gun geçmiş test yapsanız net cikar

Merhaba benimde adetime 4gün var dün kahverengi lekelenmem oldu aksama dogru gecti 4günü beklemelimiyim szce yoksa gdip testmi alayım ve hamilelik testleri nekadar oluyo diger adet tarihimin üstünden 18gün gecti burada adetim bittikten sonra düzenli olarak 2günde bir ilişkiye girdik eşimle

Merhaba benimde adetime 4gün var dün kahverengi lekelenmem oldu aksama dogru gecti 4günü beklemelimiyim szce yoksa gdip testmi alayım ve hamilelik testleri nekadar oluyo diger adet tarihimin üstünden 18gün gecti burada adetim bittikten sonra düzenli olarak 2günde bir ilişkiye girdik eşimle
Erken gebelik testleri var ondan alırsan çıkar ama bazılarında normal testere çıkıyor şansını normal testten bir dene istersen

Evet Hergun aynı satte yap ama sıvı alma ben sabah ilk idrarimi yaptiktiktan sonra 2 saat bekleyip sıvı almadan sonraki idrarla yapıyordum sabah 11 gibi şerit olan seninki hergun yap üzerine tarih yaz zaten git gide koyulasacak foto at bakalim
Tamam çol sağolasın Allah razı olsun adetim bitsin yapcam hemen ((: takibe aliyorum seni haber ederim

Adetin bitince başla testini yapmaya ikiside cif çizgi oluca degerlendir takı siliklesinceye kadar
Selam... özel mesaj atmaya calistim ama basaramadim adetim bittikten sonra ki gun biraz leke geldi 2 ve 3 gunler birliktelik oldu 4 gun basladim ovulasyon testine ve bugun 5. Gun fotograf eklemeye calsicam bana yardimci olurmusun

Back