- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aminnhadi bakalm güzel haberlerini beklıorz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnhadi bakalm güzel haberlerini beklıorz
peki kendinde değişik bşeyler hissedıomusun
Hayır canım aynı adet öncesi belirtileri devam ediyor ekstra bir durumum yok şimdilik varsa yoksa zaten adet olurumpeki kendinde değişik bşeyler hissedıomusun
anladım canım hayrlısı bakalmHayır canım aynı adet öncesi belirtileri devam ediyor ekstra bir durumum yok şimdilik varsa yoksa zaten adet olurum
Günaydın canım kan vermeye gidiomusnHayır canım aynı adet öncesi belirtileri devam ediyor ekstra bir durumum yok şimdilik varsa yoksa zaten adet olurum
Verdim canım kanı beta hcg 18.46 çıktı bat yarın bakalım çok düşük bir değer benim için kısmet hiç umudum yokGünaydın canım kan vermeye gidiomusn
aa daha yeni ondan canımm pozitif düşünn seenn artar o hiç merak etmeeeVerdim canım kanı beta hcg 18.46 çıktı bat yarın bakalım çok düşük bir değer benim için kısmet hiç umudum yok![]()
İnşallah canım inşallahaa daha yeni ondan canımm pozitif düşünn seenn artar o hiç merak etmeee
ne güzel yeni galiba ondan bide erken gebelik testi dimi o daha koyu cıkmıs baksanaVerdim canım kanı beta hcg 18.46 çıktı bat yarın bakalım çok düşük bir değer benim için kısmet hiç umudum yok![]()
Evet canım benim umudum pek yokne güzel yeni galiba ondan bide erken gebelik testi dimi o daha koyu cıkmıs baksana
saçmalama doktora görünmedin mi peki ama görünsen ne olacak ki bişey görmez daha 2 gün sonra tekrar kan ver artacak mı bak baklmEvet canım benim umudum pek yok
Artar artar artmazsa düşer bu kadar basit 5 tane düşğk öyküsü olan biri için bu değer pekte umutlu bir değer değil ki canım Rabbimin dediği olursaçmalama doktora görünmedin mi peki ama görünsen ne olacak ki bişey görmez daha 2 gün sonra tekrar kan ver artacak mı bak baklm
hayırlısı canım Allah hayırlısını versin. Kendini üzme Allah büyükArtar artar artmazsa düşer bu kadar basit 5 tane düşğk öyküsü olan biri için bu değer pekte umutlu bir değer değil ki canım Rabbimin dediği olur![]()
Aminhayırlısı canım Allah hayırlısını versin. Kendini üzme Allah büyük
Nasılsın cnm peki simdi devam ediyor dimi gebeliginAmincanım amin inşallah
Ovulasyon testi aldim bende, bugun adetimin 2. Gunu bana yardımcı olurmusun nasıl kullanmalıyımBu kadar varmıydı senin canım bata 9 gün var seninde bu kadar çok muydu arası yaptığında ovülasyon testlerini
Adetin bitince başla testini yapmaya ikiside cif çizgi oluca degerlendir takı siliklesinceye kadarOvulasyon testi aldim bende, bugun adetimin 2. Gunu bana yardımcı olurmusun nasıl kullanmalıyım
Degerlendirdikten sonraki gunelrde devam edeyimmi testi yapmaya 30 lu aldim testi bide hangi saatlerde nasıl yapocam ince cubuk gibi bisi gebelik testi kaseti gibi degilAdetin bitince başla testini yapmaya ikiside cif çizgi oluca degerlendir takı siliklesinceye kadar
Evet Hergun aynı satte yap ama sıvı alma ben sabah ilk idrarimi yaptiktiktan sonra 2 saat bekleyip sıvı almadan sonraki idrarla yapıyordum sabah 11 gibi şerit olan seninki hergun yap üzerine tarih yaz zaten git gide koyulasacak foto at bakalimDegerlendirdikten sonraki gunelrde devam edeyimmi testi yapmaya 30 lu aldim testi bide hangi saatlerde nasıl yapocam ince cubuk gibi bisi gebelik testi kaseti gibi degil