• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 9 gün hala ovülasyon testim

Günaydın canım kan vermeye gidiomusn
Verdim canım kanı beta hcg 18.46 çıktı bat yarın bakalım çok düşük bir değer benim için kısmet hiç umudum yok 😒

Eklentiler

• 39284F41-B3A6-447F-A29E-1144845466B8.jpeg
    39284F41-B3A6-447F-A29E-1144845466B8.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 82
saçmalama doktora görünmedin mi peki ama görünsen ne olacak ki bişey görmez daha 2 gün sonra tekrar kan ver artacak mı bak baklm
Artar artar artmazsa düşer bu kadar basit 5 tane düşğk öyküsü olan biri için bu değer pekte umutlu bir değer değil ki canım Rabbimin dediği olur 🙏

Adetin bitince başla testini yapmaya ikiside cif çizgi oluca degerlendir takı siliklesinceye kadar
Degerlendirdikten sonraki gunelrde devam edeyimmi testi yapmaya 30 lu aldim testi bide hangi saatlerde nasıl yapocam ince cubuk gibi bisi gebelik testi kaseti gibi degil

Degerlendirdikten sonraki gunelrde devam edeyimmi testi yapmaya 30 lu aldim testi bide hangi saatlerde nasıl yapocam ince cubuk gibi bisi gebelik testi kaseti gibi degil
Evet Hergun aynı satte yap ama sıvı alma ben sabah ilk idrarimi yaptiktiktan sonra 2 saat bekleyip sıvı almadan sonraki idrarla yapıyordum sabah 11 gibi şerit olan seninki hergun yap üzerine tarih yaz zaten git gide koyulasacak foto at bakalim

Merhaba bende yumurtlamamdan 9 gun sonra tekrar lh pik yapti hamileyim sandim adetime bir gun vardi ayni gece degerlendirdum ertesi gun vajinada kasinti ve yanma yüznden degerlendiremedim adetim 3 gun gecti hafif bel agrim ve goguslerim de dokuncu agri var siz ne diyorsunuz olabilirmi

Back