Merhaba rahim filmini nasıldı, çok can acıtıyor mu, tüpleriniz ne durumdaydiKizlar ne durumdasiniz benim gogus hassasiyeti ve bel sirt agrisi haric belirtim yok aramiyorumda bu ay ama merakla bekliyorum bu ay hsg cekildim bu ay olmazsa da onumuzde ki 2 aydan umitliyim
Merhaba, benim tuplerimin ikiside acikti hicbi sorun yoktu ama cok aci vericiydi en azindan benim icin. Aglayarak ciktim hatta masadan kalkamadim bi ara aglama krizi tuttu. Ozelde yaptirin degmez o aciyaMerhaba rahim filmini nasıldı, çok can acıtıyor mu, tüpleriniz ne durumdaydi
Zaten özelde yapmayı düşünüyorum, ama acı eşiğim çok düşük korkuyorum. Bir şey daha soracağım, ben 1 yıl 2 aylık evliyim, üç dört defa enfeksiyon geçirdim bi doktorum demişti ki enfeksiyon tüpleri tıkayabilir, her ay düzenli adet oluyorum hatta yumurtam çatlıyor ama tutmuyor, sizce bundan dolayı olabilir miMerhaba, benim tuplerimin ikiside acikti hicbi sorun yoktu ama cok aci vericiydi en azindan benim icin. Aglayarak ciktim hatta masadan kalkamadim bi ara aglama krizi tuttu. Ozelde yaptirin degmez o aciya
Hic bilmiyorum canim inan. O konuda hicbi bilgim yok insallah goren biri cevaplandirir bu soruyuZaten özelde yapmayı düşünüyorum, ama acı eşiğim çok düşük korkuyorum. Bir şey daha soracağım, ben 1 yıl 2 aylık evliyim, üç dört defa enfeksiyon geçirdim bi doktorum demişti ki enfeksiyon tüpleri tıkayabilir, her ay düzenli adet oluyorum hatta yumurtam çatlıyor ama tutmuyor, sizce bundan dolayı olabilir mi
İnşaallah yaa çok merak ediyorum, Kasım'da adetten 14 gün sonra yumurta büyümüş çatlamış hatta ama yine tutmadı, Kasım'dan çok umutluydum, bu ay doktorum klomen başlattı, bu ay da olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi, özelde çok pahalı 10 bin diyorlar bulunduğum şehirdeHic bilmiyorum canim inan. O konuda hicbi bilgim yok insallah goren biri cevaplandirir bu soruyu
Esin muayene oldumu canim bazen beklenmedik yerlerden cikabiliyor sorun degerlerine baktirin bi bakalimİnşaallah yaa çok merak ediyorum, Kasım'da adetten 14 gün sonra yumurta büyümüş çatlamış hatta ama yine tutmadı, Kasım'dan çok umutluydum, bu ay doktorum klomen başlattı, bu ay da olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi, özelde çok pahalı 10 bin diyorlar bulunduğum şehirde
Ben bugun 3 testte silik cizgi gordum predictor almaya gidiyorum5 gün kaldı benimde normalde adet öncesi göğüs ağrısı yaşardım ama sıfır belirti beklemedeyim
Yaaa haber verin banada insallah guzel haberler alirizBende bugün erken gebelik testi aldım sıvı almadan çişimün gelmesini bekliyorum yapınca güncelleyeyim
Eşim test verdi çok şükür onda hiçbir sıkıntı çıkmadı, ne varsa bende var herhaldeEsin muayene oldumu canim bazen beklenmedik yerlerden cikabiliyor sorun degerlerine baktirin bi bakalim
Negatif bat tarihini beklemeye devamYaaa haber verin banada insallah guzel haberler aliriz
Dusunmeyin kafaya takmayin diyolar ama gelde takma yani diyenlerin cogunun tuzu kuru. Biz de 7-8 aydir deniyoruz dun bugun ilk eefa silik cizgi cikti awox te bugun daha guvenilir testler aldim eve gidip yapicam hayirlisi diyorum artik.Ben de bu sabah test yaptım dayanamayıp ama negatif tabii, günümü beklicem bakalım gecikme olacak mı diye 3 senedir deniyoruz ve hiç bi sorun yok doktorlara göre ama neden olmuyor artık iyice psikolojim bozuldu
Adet gelmedigi surece umit var demektir bende silik cizgiyi gordum ama cok inanamiyorum buyuk ihtimal benimde negatiftir eve gidince bakacagim disardayim dahaNegatif bat tarihini beklemeye devam
İnşallah güzel haberler alırsınız ben artık kendi açımdan umudumu kaybettim gerçi böyle diyip her ay test yapıyorum o ayrı ama umarım kucağınıza sağlıkla bebeğinizi alırsınız en kısa süredeDusunmeyin kafaya takmayin diyolar ama gelde takma yani diyenlerin cogunun tuzu kuru. Biz de 7-8 aydir deniyoruz dun bugun ilk eefa silik cizgi cikti awox te bugun daha guvenilir testler aldim eve gidip yapicam hayirlisi diyorum artik.
İnsallah sizde en guzel sekilde mutlu haberinizi alir kavusursunuz bebiskonuza umidinizi kaybetmeyin lutfen elbet birgun olacak zamani vardir belkiİnşallah güzel haberler alırsınız ben artık kendi açımdan umudumu kaybettim gerçi böyle diyip her ay test yapıyorum o ayrı ama umarım kucağınıza sağlıkla bebeğinizi alırsınız en kısa sürede
İlk dakikadan çıktıysa olabilir gerçekten inşallah güzel haberinizi yazarsınız burayaİnsallah sizde en guzel sekilde mutlu haberinizi alir kavusursunuz bebiskonuza umidinizi kaybetmeyin lutfen elbet birgun olacak zamani vardir belkiben albi kaset test yaptim silik cizgi cikti cok silik sekilde ilk dakikadan. Umarim dogrudur benimde inancim cok yok