Bence deeeaynen bende öyle yaptım vallahi bence onu düşünerek yaparak ta etkileniyoruz yumurtluyorum hadi gönder düşünüyoruz çünkü düşünmeden yapmak daha karlı bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deeeaynen bende öyle yaptım vallahi bence onu düşünerek yaparak ta etkileniyoruz yumurtluyorum hadi gönder düşünüyoruz çünkü düşünmeden yapmak daha karlı bence![]()
o nedir inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBende prowomen kullandım bu ay daha önce doktor vermişti. İnş faydası olur.
Ozaman bir kaç gün sonra bakabilirsin :)
aynen bende öyle yaptım vallahi bence onu düşünerek yaparak ta etkileniyoruz yumurtluyorum hadi gönder düşünüyoruz çünkü düşünmeden yapmak daha karlı bence![]()
o nedir inşallah hakkımızda hayırlısı olsun![]()
bende hep 14. gün yumurtluyorum 28 günde bir olurum ben regl bittikten sonra ve yumurtlamadan sonraki, 2 günü 1 gün ara ile değerlendirdim biraz karmaşık oldu ama olacağı varsa olur ya amaanBen artık yumurtlama günümü bildiğim için yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasını değerlendirdik. İnt araştırdım doktorlar hep öyle diyordu. Tutması daha yüksek oluyormuş ozaman
Bakarım heralde Ya. Sonuçta adet olmayınca da hamileyim diye kaptıracağım kendimi. En iyisi baştan belli olsun![]()
İnşallah güzel haberler verirsin bizeBen artık yumurtlama günümü bildiğim için yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasını değerlendirdik. İnt araştırdım doktorlar hep öyle diyordu. Tutması daha yüksek oluyormuş ozaman
Eveeeettt ben de öyle diyorum amaaaaannnbende hep 14. gün yumurtluyorum 28 günde bir olurum ben regl bittikten sonra ve yumurtlamadan sonraki, 2 günü 1 gün ara ile değerlendirdim biraz karmaşık oldu ama olacağı varsa olur ya amaan![]()
![]()
ay bende alsam dr tavsiyesi olmadan kullansam olurmu kiVitamin takviyesi içinde yok yok yani. Yumurta kaliteni arttırıyornuş
ay bende alsam dr tavsiyesi olmadan kullansam olurmu ki
Preseed e aynı ücreti verdim keşke onu alsaymışım neyse bir bombardıman yapar gönderirim ne var ne yokkk gelsin bebişlerr inşallahhhhOlur neden olmasın bir zararı yokki. İlaç değil sonuçta. Reçeteyle alınmıyor zaten. Biraz pahalı ama. Hergün bir tane içiyordum ben. İçinde folik asitte var hem iyi olur. İnş gerek kalmazda :)
Ben 3 4 gün kala öğrendim ama çok çok silikti yani emin olamamıştım bide adetim 3 gün geçince yaptım ondan çok netti ben kasık ağrılarım ve gögüslerim den bildim bide ben hissediyordum yani kesin var diyodumPeki kaç gün kala öğrendin:)) ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü yumurtlama zamanımın üzerinden sadece 6 gün geçti :) senin belirtiler varmıydı
Şuan gerçekten sizin bulunduğunuz dönem hamileliğin en güzel dönemi ben şuan tahmini 9 veya 10. Haftamdayım eğer bebeğim geriden gelmiyorsa 10. Haftamdayım ve ben 7. Haftadan beri aşırı mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum ağzımdan sürekli acı su geliyor inşallah sizinde böyle olmazOlur neden olmasın bir zararı yokki. İlaç değil sonuçta. Reçeteyle alınmıyor zaten. Biraz pahalı ama. Hergün bir tane içiyordum ben. İçinde folik asitte var hem iyi olur. İnş gerek kalmazda :)
Şuan gerçekten sizin bulunduğunuz dönem hamileliğin en güzel dönemi ben şuan tahmini 9 veya 10. Haftamdayım eğer bebeğim geriden gelmiyorsa 10. Haftamdayım ve ben 7. Haftadan beri aşırı mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum ağzımdan sürekli acı su geliyor inşallah sizinde böyle olmaz
Bnmde 7 gün kaldı gecmiyor zaman yaGünaydın arkadaşlar. Bu ay çok umutluyum. Çünkü eşimin, benim, kayınvalidemin, arkadaşımın herkesin rüyasına girdi bebişimin olduğu. İlk defa böyle oldu. Birde belirtilerim var. Ateşim var hep. Göğüs hassasiyeti. Midem çok değişik zaten:) kasık ağrısı falanda var.
Ve bu 9 gün nasıl geçecekhadi gelin birlikte bekleyelim :)
kuzum naptınnBnmde 7 gün kaldı gecmiyor zaman ya
2 gündür olmuyorum adet 2 gun gecikti test alamadım meraktan çatliyorumkuzum naptınn
kız alsana test yerinde olsam 10 kere yapmıştım çabuk al bekliyorummmmm2 gündür olmuyorum adet 2 gun gecikti test alamadım meraktan çatliyorum