• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bata 9 gün var gelin birlikte bekleyelim:)

aynen bende öyle yaptım vallahi bence onu düşünerek yaparak ta etkileniyoruz yumurtluyorum hadi gönder düşünüyoruz çünkü düşünmeden yapmak daha karlı bence :halay:

Ben artık yumurtlama günümü bildiğim için yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasını değerlendirdik. İnt araştırdım doktorlar hep öyle diyordu. Tutması daha yüksek oluyormuş ozaman

Ben artık yumurtlama günümü bildiğim için yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasını değerlendirdik. İnt araştırdım doktorlar hep öyle diyordu. Tutması daha yüksek oluyormuş ozaman
bende hep 14. gün yumurtluyorum 28 günde bir olurum ben regl bittikten sonra ve yumurtlamadan sonraki, 2 günü 1 gün ara ile değerlendirdim biraz karmaşık oldu ama olacağı varsa olur ya amaan :halay: :KK48:

İnşallah güzel haberler verirsin bize 😍

bende hep 14. gün yumurtluyorum 28 günde bir olurum ben regl bittikten sonra ve yumurtlamadan sonraki, 2 günü 1 gün ara ile değerlendirdim biraz karmaşık oldu ama olacağı varsa olur ya amaan :halay: :KK48:
Eveeeettt ben de öyle diyorum amaaaaannn😄😄😄 nasipte varsa Allah zaten verecek 🤲🏻🤲🏻

ay bende alsam dr tavsiyesi olmadan kullansam olurmu ki

Olur neden olmasın bir zararı yokki. İlaç değil sonuçta. Reçeteyle alınmıyor zaten. Biraz pahalı ama. Hergün bir tane içiyordum ben. İçinde folik asitte var hem iyi olur. İnş gerek kalmazda :)

Olur neden olmasın bir zararı yokki. İlaç değil sonuçta. Reçeteyle alınmıyor zaten. Biraz pahalı ama. Hergün bir tane içiyordum ben. İçinde folik asitte var hem iyi olur. İnş gerek kalmazda :)
Preseed e aynı ücreti verdim keşke onu alsaymışım neyse bir bombardıman yapar gönderirim ne var ne yokkk gelsin bebişlerr inşallahhhh :KK200::anneadayı::halay:çok sağol kuzummm

Peki kaç gün kala öğrendin:)) ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü yumurtlama zamanımın üzerinden sadece 6 gün geçti :) senin belirtiler varmıydı
Ben 3 4 gün kala öğrendim ama çok çok silikti yani emin olamamıştım bide adetim 3 gün geçince yaptım ondan çok netti ben kasık ağrılarım ve gögüslerim den bildim bide ben hissediyordum yani kesin var diyodum

Şuan gerçekten sizin bulunduğunuz dönem hamileliğin en güzel dönemi ben şuan tahmini 9 veya 10. Haftamdayım eğer bebeğim geriden gelmiyorsa 10. Haftamdayım ve ben 7. Haftadan beri aşırı mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum ağzımdan sürekli acı su geliyor inşallah sizinde böyle olmaz

Şuan gerçekten sizin bulunduğunuz dönem hamileliğin en güzel dönemi ben şuan tahmini 9 veya 10. Haftamdayım eğer bebeğim geriden gelmiyorsa 10. Haftamdayım ve ben 7. Haftadan beri aşırı mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum ağzımdan sürekli acı su geliyor inşallah sizinde böyle olmaz

Yalnız ben hamile değilim. Allah mı söyletti ne:) Hamileliğin sıkıntıları olsada her anı her günü çok özel çok güzel. Ben hamileliğimin 5. Ayında bebeğimi kaybettim. Hamileliğimde öyle bir mide yanması oluyordu ki oturup deli gibi ağlardım. Ama sen iyi ol ben çekerim sıkıntı değil derdim bi taraftan. Hamilelik günlüğü almıştım hergün sevincimi yaşadıklarımı yazardım. Usg görüntülerini koyardım bakardım. Durup durup sevinçten ağlardım. Çünkü çok istiyorduk. Onun için çok çok savaş verdik. Mucize gibiydi. Oyüzden sizde her anın tadını çıkarın. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız

Benimde 9 gün var adetime inşallah vardır. Her ay mucize bekliyorum Allahtan. Dün ve bugün kasiklarimda ozellikle sag tarafta hareketlilik var ama çokta ona yorup üzülmek istemiyorum. Zaten mr çekildim bugün alttan hemde ilaçlı :silah:

Günaydın arkadaşlar. Bu ay çok umutluyum. Çünkü eşimin, benim, kayınvalidemin, arkadaşımın herkesin rüyasına girdi bebişimin olduğu. İlk defa böyle oldu. Birde belirtilerim var. Ateşim var hep. Göğüs hassasiyeti. Midem çok değişik zaten:) kasık ağrısı falanda var.
Ve bu 9 gün nasıl geçecek :KK43: hadi gelin birlikte bekleyelim :)
Bnmde 7 gün kaldı gecmiyor zaman ya

Back