Bata 6 gün kalanlar gelin birlikte bekleyelim

Kızlar benim de adete 5 gün kaldı 6 gün kala test yaptım kaset freely marka 5-6 tane hepsinde silik çizgiyi gördüm,yanılma şansı var mıdır acaba, geçen aylars göre bu ay daha da şüpheleniyorum sebebi de goguslerimin yanları çok acıyor uçları değil ama , yürürken bile acıyor hiç böyle olmazdı bide belimde hafif ağrı var kasıklarım da çok nadir batma oluyor
Canim baska markayla dene ben o markanin da yalanci pozitif verdigini duymustum ama insallah degildir 🥰

Canim baska markayla dene ben o markanin da yalanci pozitif verdigini duymustum ama insallah degildir 🥰
5-6 tanesi de pozitif ama hepsinde yanılma olabilir mi ya 🥹🫡 yarın sabah ilk idrarla yapicam gene bakalım nasıl cikcak inşallah güzel haberleri alırım ,rabbim ksteyen herkese nasip etsin 🥹

5-6 tanesi de pozitif ama hepsinde yanılma olabilir mi ya 🥹🫡 yarın sabah ilk idrarla yapicam gene bakalım nasıl cikcak inşallah güzel haberleri alırım ,rabbim ksteyen herkese nasip etsin 🥹
Ben coklu test almistim internetten hepsi pozitif vermisti hayallerim yikilmisti resmen zaten varsa sabah daha koyu sekilde cikacaktir bende ayni durumdayim sabahi bekliyorum yine sonuclarimizi yazalim insallah pozitif doneriz buraya sabah🥰

Ben coklu test almistim internetten hepsi pozitif vermisti hayallerim yikilmisti resmen zaten varsa sabah daha koyu sekilde cikacaktir bende ayni durumdayim sabahi bekliyorum yine sonuclarimizi yazalim insallah pozitif doneriz buraya sabah🥰
Ay inşallah , adete ne kadar var sizin

Ay inşallah , adete ne kadar var sizin
IMG_6096.jpeg
Benim bat 13 aralik gorunuyo ama erken yumurtladim 12. Gunde. O yuzden 11 aralik ya da 13 aralik ikisinden birinde olacagim ☺️ bu da cikan cizgim normalde kirmizi ama kamera goremedi😖

Eki Görüntüle 3516849 Benim bat 13 aralik gorunuyo ama erken yumurtladim 12. Gunde. O yuzden 11 aralik ya da 13 aralik ikisinden birinde olacagim ☺️ bu da cikan cizgim normalde kirmizi ama kamera goremedi😖
Benim de bu şekilde bende 12.gunde yumurtladim , yarına guzel haberler alırız inşallah 🥹

Eklentiler

• 1000023203.jpg
    1000023203.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar benim de yumurtlama 23 27 arasiydi değerlendirdik ama testler silik cikiyo yarın sabah tekrar denicem bende🙈nedir bizim bu testlerden çektiğimiz

Eklentiler

• 1000043800.jpg
    1000043800.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000043799.jpg
    1000043799.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar benim de adete 5 gün kaldı 6 gün kala test yaptım kaset freely marka 5-6 tane hepsinde silik çizgiyi gördüm,yanılma şansı var mıdır acaba, geçen aylars göre bu ay daha da şüpheleniyorum sebebi de goguslerimin yanları çok acıyor uçları değil ama , yürürken bile acıyor hiç böyle olmazdı bide belimde hafif ağrı var kasıklarım da çok nadir batma oluyor
Valla canım gecikme olmadan birşey diyemem bende yeni öğrendim gebeliğimi gecikmenin 5. Günü bu dediklerim bendede oluyordu tek farkı bat günüm yaklastikca hiç regl belirtim yoktu

X