Koyulasmayi takip edecegim sabah ilk idrarla tekrarlayacagim bakalim hayirlisi artikİlk dakikadan çıktıysa olabilir gerçekten inşallah güzel haberinizi yazarsınız buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulasmayi takip edecegim sabah ilk idrarla tekrarlayacagim bakalim hayirlisi artikİlk dakikadan çıktıysa olabilir gerçekten inşallah güzel haberinizi yazarsınız buraya
Canim baska markayla dene ben o markanin da yalanci pozitif verdigini duymustum ama insallah degildirKızlar benim de adete 5 gün kaldı 6 gün kala test yaptım kaset freely marka 5-6 tane hepsinde silik çizgiyi gördüm,yanılma şansı var mıdır acaba, geçen aylars göre bu ay daha da şüpheleniyorum sebebi de goguslerimin yanları çok acıyor uçları değil ama , yürürken bile acıyor hiç böyle olmazdı bide belimde hafif ağrı var kasıklarım da çok nadir batma oluyor
5-6 tanesi de pozitif ama hepsinde yanılma olabilir mi ya yarın sabah ilk idrarla yapicam gene bakalım nasıl cikcak inşallah güzel haberleri alırım ,rabbim ksteyen herkese nasip etsinCanim baska markayla dene ben o markanin da yalanci pozitif verdigini duymustum ama insallah degildir
Ben coklu test almistim internetten hepsi pozitif vermisti hayallerim yikilmisti resmen zaten varsa sabah daha koyu sekilde cikacaktir bende ayni durumdayim sabahi bekliyorum yine sonuclarimizi yazalim insallah pozitif doneriz buraya sabah5-6 tanesi de pozitif ama hepsinde yanılma olabilir mi ya yarın sabah ilk idrarla yapicam gene bakalım nasıl cikcak inşallah güzel haberleri alırım ,rabbim ksteyen herkese nasip etsin
Ay inşallah , adete ne kadar var sizinBen coklu test almistim internetten hepsi pozitif vermisti hayallerim yikilmisti resmen zaten varsa sabah daha koyu sekilde cikacaktir bende ayni durumdayim sabahi bekliyorum yine sonuclarimizi yazalim insallah pozitif doneriz buraya sabah
Ay inşallah , adete ne kadar var sizin
Benim de bu şekilde bende 12.gunde yumurtladim , yarına guzel haberler alırız inşallahEki Görüntüle 3516849 Benim bat 13 aralik gorunuyo ama erken yumurtladim 12. Gunde. O yuzden 11 aralik ya da 13 aralik ikisinden birinde olacagim bu da cikan cizgim normalde kirmizi ama kamera goremedi
Ay hadi insallah yaa artik negatif gormekten biktimBenim de bu şekilde bende 12.gunde yumurtladim , yarına guzel haberler alırız inşallah
Bende öyle negatif enerji gönderme evrene bu seder oldu deAy hadi insallah yaa artik negatif gormekten biktim
Valla canım gecikme olmadan birşey diyemem bende yeni öğrendim gebeliğimi gecikmenin 5. Günü bu dediklerim bendede oluyordu tek farkı bat günüm yaklastikca hiç regl belirtim yoktuKızlar benim de adete 5 gün kaldı 6 gün kala test yaptım kaset freely marka 5-6 tane hepsinde silik çizgiyi gördüm,yanılma şansı var mıdır acaba, geçen aylars göre bu ay daha da şüpheleniyorum sebebi de goguslerimin yanları çok acıyor uçları değil ama , yürürken bile acıyor hiç böyle olmazdı bide belimde hafif ağrı var kasıklarım da çok nadir batma oluyor
Bende adeti beklicem artık mecburValla canım gecikme olmadan birşey diyemem bende yeni öğrendim gebeliğimi gecikmenin 5. Günü bu dediklerim bendede oluyordu tek farkı bat günüm yaklastikca hiç regl belirtim yoktu
Evet birazcık sabret inşallah vardır bebişBende adeti beklicem artık mecbur
İnşallahEvet birazcık sabret inşallah vardır bebiş