- 30 Nisan 2018
- 362
- 104
- 103
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.221
Test yapmamak için direndim diyebilirim. Kendimi kaptırmamaya çalıştım açıkcası. Evde testim bile yok belki dayanamam da erkenden yaparım diye :)) eğer yarın regl olmazsam yaparım büyük ihtimal. Ama pek umutlu değilim nedense. Hayırlı bayramlar bu aradaNeden test yapmıyorsun canım
Hayırlı bayramlar canım bende kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekleyeceğim diye 5 gün kala kasiklarimda çok ağrım oldu sanırım adet olucam ama stresten engelliyorum negatifi göreyim de gelsin kırmızılar diyerek yaptım ve 4 gün kala pozitifi gördüm:)Test yapmamak için direndim diyebilirim. Kendimi kaptırmamaya çalıştım açıkcası. Evde testim bile yok belki dayanamam da erkenden yaparım diye :)) eğer yarın regl olmazsam yaparım büyük ihtimal. Ama pek umutlu değilim nedense. Hayırlı bayramlar bu arada
Merhaba başka belirtiniz var mıydı acaba :)Hayırlı bayramlar canım bende kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekleyeceğim diye 5 gün kala kasiklarimda çok ağrım oldu sanırım adet olucam ama stresten engelliyorum negatifi göreyim de gelsin kırmızılar diyerek yaptım ve 4 gün kala pozitifi gördüm:)
Bende hiç belirti yok ama belkide o yüzden bu kadar bekleyebildim :))Hayırlı bayramlar canım bende kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekleyeceğim diye 5 gün kala kasiklarimda çok ağrım oldu sanırım adet olucam ama stresten engelliyorum negatifi göreyim de gelsin kırmızılar diyerek yaptım ve 4 gün kala pozitifi gördüm:)
Bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Göğüs hassasiyeti adet donemindekinden farklı oluyo zaman geçtikçe. Birde bel ağrımdan şüphelenmiştim ben en çok. Yumurtlamadan hemen sonra başladı ve hiç kesilmedi canım:)Merhaba başka belirtiniz var mıydı acaba :)
Hmm anladım canım evet o yüzden olabilir :) hiç belirti olmadan da hamile kalan çok fazla kişi var. Bende aksine baya belirti yaşadım kendime şaşırdım yani nasıl bu kadar erken bu kadar belirti oldu diyeBende hiç belirti yok ama belkide o yüzden bu kadar bekleyebildim :))
Canım sıvı gelmesi ciddi bir sorun olabilir bence sen bi dr görünForumu bayadır takip ediyodum ama yeni üye oldum.
Bu ay kafam çok karışık, hoş her ay inşallah hamileyimdir diye ümitlenip herşeyi oraya yoruyorum. Bu ay göğüslerimde farklı bi hassasiyet var. Bazen dokununca bazen bi yere değince içime bişeyler işliyo sanki bi tuhaf his oluşuyo. Bugün azıcık dokunmamla ucundan sıvı geldi. Kalkarken otururken karnıma kramp girer gibi oluyo, gaz sancısıdır diyip ümitlenmemeye çalışıyorum.adetime 4 gün var. Durum nedir sizce?
Artık hayırlısı diyorum olmazsa da vardır bi hayır :) bakalım yarını bekliyorumHmm anladım canım evet o yüzden olabilir :) hiç belirti olmadan da hamile kalan çok fazla kişi var. Bende aksine baya belirti yaşadım kendime şaşırdım yani nasıl bu kadar erken bu kadar belirti oldu diye
Yaa çok üzüldümbu ay da nasip değilmiş demekki hayırlısı olsun. Benim de regl günüm yarın merakla bekliyorum
Teşekkür ederim :)Bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Göğüs hassasiyeti adet donemindekinden farklı oluyo zaman geçtikçe. Birde bel ağrımdan şüphelenmiştim ben en çok. Yumurtlamadan hemen sonra başladı ve hiç kesilmedi canım:)
Bence yapma derim. İdrar testlerinde bu kadar erken çıkma ihtimali düşük ve negatif çıkınca çok üzülüyo insan. Pozitif çıksa bile inanki reglin geçmeden inanamazsın gibi geliyo bana ister istemez reglini bekleyeceksin ama tabi yine de sen bilirsin :)Bata son 8 günheyecanlıyım hem de çok korkuyorum:) Bikaç gün sonra yapsam test belki çıkar birşeyler dimi...
Hayırlı olsun canım hamilesin darısı başımaEki Görüntüle 2158049 Kızlar bata 4 gün var, test sonucum bu ne diyorsunuz?
Canım 5 gün sonra bidaha yaparsın yumurtlama gününü biliyor musun?? Kaşık ağrısı çift taraflı mı tek taraflı mı@Ada Lovelace
Selnurr
Kızzlarrrr yetişinn. Bugün bat günüm ve bende hala gelen giden yok. Dün başlayan bugün de ara ara devam eden kasık ve sırt ağrım var. Özellikle de kasık ağrısı çok şiddetli olmasada hissedilir şekilde yani. Bu akşam üstü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama 3 saatlik idrarla değil yani. İdrar testinde çıkmadan kan testi yapmayı düşünmüyorum. Bi akıl verin bana
Ay ağzın bal yesin, amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Hayırlı olsun canım hamilesin darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?